nazdar ludia .
neviem ci je to problem ale vcera , ked som tlacil bicyklik po chodbe ,som si vsimol ze uz to nerobi to cik cik cik cik cik . ani ked toci dozadu. veru az sa mi srdce rozbuchalo ze co som zase pokazil. je to normalne
Ten isty problem som mal ze mi prestalo cvrlikat zadne kolo ale nakoniec to bolo tou vazelinou ked som dnes dosiel z vonka tak zadne koleso sa tocilo ale necvrlikalo ale ked som o par minut roztocil koleso uz bolo vsetko v poriadku
Každý shimano orech mi po pár stovkách kilometrov stíchol, takže keď som sa niekomu zavesil do háku tak o mne nevedel, na rozdiel od campagnola. Ten ma okamžite prezradil Campa aj po 30 000 km rapčal stále až moc. Okrem toho na nových kolesách. Ten už tak hlučný nie je.
Každý shimano orech mi po pár stovkách kilometrov stíchol, takže keď som sa niekomu zavesil do háku tak o mne nevedel, na rozdiel od campagnola. Ten ma okamžite prezradil Campa aj po 30 000 km rapčal stále až moc. Okrem toho na nových kolesách. Ten už tak hlučný nie je.
no predsa to je tou zimou. ked som ho nechal na noc v izbe a nie na balkone vsetko je v cajku. take jednoduche riesenie by ma nenapadlo, no nove veci sa ucim kazdy den. a mnoho z nich priamo z tohto fora.
dakujem
podla mna to nic nieje, pravdupovediac mne to nikdy necikalo naboje pouzivam shimano.. momentalne je to deore na centerlock... a orechy mi prestanu cinkat okamzite ako ich kupim , inak mam pocit ze je to olejom, alebo inym mazivom
vzdy to pocut iba v bezprostrednej blizkosti... a orceh mi zabera bezchybne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak šup za predajcom.
praveze podla mna je to najkrajsi zvuk biku
to mas presne tak ako ked si da niekto rapkavy vyfuk na skodovku
no to ze to hrozne znie a vyzera na starej skodovke to im uz nevadi....hlavne je ze maju super mega ultra zvuk....
dakujem
vzdy to pocut iba v bezprostrednej blizkosti... a orceh mi zabera bezchybne