pls, poznáte niekto tú trať? neviete ako to tam aktuálne vyzerá? najmä tie zjazdy, ich povrch a rozbitosť ma zaujímajú. v mapke pri propozíciách sú štyri výkričníky s významom nebezpečný zjazd. je to tam také zlé? díky za info.
Naopak. Na toto sa nezabuda a to je dobre - z minulosti sa treba poucit a je to vystraha pre kazdeho organizatora MTB preteku a taktiez aj pre ucastnikov, aby v zjazde mali oci otvorene a nevalili si to slepo 50 km/h do zakruty.
Presne ako hovorí Jezus. Opatrnosti nikdy nie je dosť. Ale kto by si pomyslel vtedy, že nejaký kreténi "zabudnú" otvoriť rampu... Myslím, že to bola vtedy chyba našich kremnických mestských lesov...
ako ta rampa bol pruser ale uz by som to pri kazdej teme o zelenej stope nevytahoval...pokail viem tak organizator je niekto uplne iny ako vtedy a spolocny je len nazov a miesto konania..po organizacnej stranke to urcite nie je zly maraton
ako ta rampa bol pruser ale uz by som to pri kazdej teme o zelenej stope nevytahoval...pokail viem tak organizator je niekto uplne iny ako vtedy a spolocny je len nazov a miesto konania..po organizacnej stranke to urcite nie je zly maraton
pôvdný organizátor je stále v pozadí a so súčasným robili maratony aj v Brusne aj tu v BB ho vídať pri každom maratone. Keď to raz organizuje tak za to aj zodpovedá mal najskôr niekto tú trať prejsť ako je to všade bežné. Patrika som vlani videl na Štiavnici !! Sú do toho zapojený aj iní ľudia a aspoň sa snažia všetka česť!
Uz sa tu o tom popisalo hodne a pokial viem tak ju nezabudli otvorit ale jeden "dobrak" ju naschval zavrel. Myslel si aky je hrdina a pan a ani nepomyslel co vsetko sa moze stat. Potom ked sa to stalo zaliezol pod zem. Ludia sa vraj bali ukazat prstom a pri vysetrovani nikto nechcel svedcit. Aj toto je jeden z dovodov, ze trat uz nejde aj na kremnicku stranu.
Povodny organizator nie je v pozadi. Len ho to napriek vsetkemu este bavi a pride pomoct ked ho poziadaju. Ludi je pri takychto podujatiach vzdy malo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pls, poznáte niekto tú trať? neviete ako to tam aktuálne vyzerá? najmä tie zjazdy, ich povrch a rozbitosť ma zaujímajú.
pôvdný organizátor je stále v pozadí a so súčasným robili maratony aj v Brusne aj tu v BB ho vídať pri každom maratone. Keď to raz organizuje tak za to aj zodpovedá mal najskôr niekto tú trať prejsť ako je to všade bežné. Patrika som vlani videl na Štiavnici !! Sú do toho zapojený aj iní ľudia a aspoň sa snažia všetka česť!
Povodny organizator nie je v pozadi. Len ho to napriek vsetkemu este bavi a pride pomoct ked ho poziadaju. Ludi je pri takychto podujatiach vzdy malo.