uz mam davnejsie v mojom kalendari, dobra akcia, snad bude dobre pocasie
Na minuly rok nezabudnem ako som v tombole vyhral 2 vina a nemal ich ako odviezt domov Inak aj to nocne svetielko od sponzora je super, stale sluzi, dokonca sa aj niektori znami pytali ze kde som ho kupil
Jeeej, diky za info. Takze znacim si do diara, bo minuly rok som sa o tejto akcii dozvedel az den po akcii a predminuly rok sa mi velice lubilo, aj ked som tam isiel po nocnom zatahu
Dakujeme za slova chvaly, budeme sa snazit akciu z roka na rok ak nie zlepsovat tak aspon drzat na urcitej urovni.Ako ste si vsimli na plagate je tento rok zas o nieco viac sponzorov.K tomu svetielku ,,mini light,, je od mojho sefa - sponzor Luxera. Viem ich kazdemu ktoremu sa aspon trocha paci zabezpecit v nasej firme. kontakt: [email protected]
ano, prsat nema, teplota okolo 20. V tombole napriklad pobytovy vikend alebo nafukovaci bazen a aj zname vinko. Pre prvych 80 prihlasenych drobny cyklo darcek. A hlavne v duchu dnesnych TDF dni poriadne cyklisticke vyzitie. Ved treba dako oslavit Saganov zeleny dres
Akcia fajn - klasicky ASK pripravilo super nedelu. Mozno jedine, co by sa mohlo zmneit, je start v minutovych intervaloch na kratsie, ale dalo sa to prezit. O rok urcite znova.
Patooo, urcite sa nad tym vazne zamyslime. A dakujeme vsetkym, ze ste si prisli zasutazit. Bojovali ste vsetci ako nasa elita na TdF aj my organizatori sme mali fajn den s vami
mne minutove vyhovovali, ale kym som sa dostal s kamosom na start to bola kovbojka , vecer predtym si vravime ze on pojde skor a ja pojdem vlakom nech setrim koleno a on ma regne. rano ale prsalo tak ze on nejde, ja som to riskol a vyliezol von, kus som zmokol ale potom prestalo prsat a uz bolo len mokro. ale po tej vode sa mi nechcelo ist rychlo nech sa nezafrkam od hlavy po paty takze som zmeskal vlak o 3 minuty , no fajn, tak druha moznost ist tam bajkom. mal som hodku a stvrt casu tak reku pohoda, ale ten protivietor nechutny to bol grc, v polke sa samozrejme zacalo ozyvat koleno..., k registracii som doletel asi 5 minut po ale nastastie nebol problem, a kedze sa slo v tych minutovych tak som mal 2h casu tak volam kamosovi ci predsalen nedojde ze ho regnem. tak ze ide. mal to 40km cez pezinsku babu tak si tiez zamakal , doletel 3 minuty pred startom takze zas natesno
tak ale oplatilo sa mu, vyhral kavovar, ja zase nic . skoda ze nesli dalsi ktorych som nahovaral, sanky by sme mali iste
Patooo, urcite sa nad tym vazne zamyslime. A dakujeme vsetkym, ze ste si prisli zasutazit. Bojovali ste vsetci ako nasa elita na TdF aj my organizatori sme mali fajn den s vami
Tak som to nemyslel, aby ste sa zamysleli, asi nebolo ocakavanych tolko ludi ved to je jedno ako som pisal vyssie, nie je to nic, co sa neda prezit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na minuly rok nezabudnem ako som v tombole vyhral 2 vina a nemal ich ako odviezt domov
Turbi sa postavil na bednu.
Akcia fajn - klasicky ASK pripravilo super nedelu. Mozno jedine, co by sa mohlo zmneit, je start v minutovych intervaloch na kratsie, ale dalo sa to prezit. O rok urcite znova.
tak ale oplatilo sa mu, vyhral kavovar, ja zase nic
Tak som to nemyslel, aby ste sa zamysleli, asi nebolo ocakavanych tolko ludi