zaujimalo by ma co by ste privitali na maratone, nie to co je uz standartd ale co by vas potesilo a prekvapilo. Typ suveniru, sposob a pod... kvalitna organizacia je samozrejmostou. zaujima ma to ako organizatora:-)
mna by potesila infomacia na kazdom dlhsom stupani, kolko este km na vrchol, pripadne v akej som vyske momentalne. na cestnych pretekoch som to tak videl a na mtb mi to obcas chyba, myslim, ze by to pomohlo niektorym bikerom a zas az take zlozite to nie je.
Cheerleaderky hore bez ktore by mi nosili foto vybavu. Myslim, ze by to mohol byt progresivny standart: )
za specialnu cenus a da vybavit naozaj vsetko len by to asi navysilo startovne..
ok trat jasne napis nie je zly napad... zaujiam ma aj zlozenie tovaru na obcerstvovacke, obsah igelitky a podobne.... sprievodny program atd
1. Policajti na krizovatkach, ak ide maraton cez obec
2. Znacenie trate, regulovcici
3. Sprchy v ciely
4. Umytie biku v ciely
5. Ustretovost zo strany organizatorov
1. Policajti na krizovatkach, ak ide maraton cez obec
3. Sprchy v ciely
4. Umytie biku v ciely
Co je to daleko? Kvoli dobremu maratonu sa oplati cestovat. Inac by napr. na Grand Rapid v Svajciarsku alebo Salzkammergute v Rakusku slovaci nestartovali. Ja to mam na Salzkammergut skoro 900 km a nevahal som ani chvilu. Oplatilo sa.
Na maratonoch by som chcel zmeniť ludí a ich sprostú mentalitu. Chcel by som aby si viacej vážili to v akých scenériach možu napríklad v súľove bajkovať a vážiť si úsilie organizatoro ktore muselo byť vynaložené na vybavenie všetkých povolení bajkovať v tej a tej lokalite. Pretože toto ludom chýba. "ved organizator pozbiera" tolko gelikov, štuplikov, obalov čo som popri trati po Vás našie, vrcholom všetkeho boli asi 4 duše pichnute. Preboha ludia, aj doma na zahrade si len tak po spraveni defetu dušu hodíte do krikov? sa hráte a pretekárov a tých pár sekund možno 5 možno 10 čo pekne odpad po sebe dhodite do vaku alebo do zadneho vrecka?
Rozhodne nemozem povedat,ze kulturny(a putavy)program je standardom..vyhlasenie vysledkov za to nepovazujem...Rovnako tak nepovazujem za standard(skor nadstandard) ukazkove umyvanie bikov ako napr. v Sulove t.j. odovzdas bike a sledujes jeho ocistu profi technikou..(ziadna pohodena hadica s volne tecucou vodou) Uvital by som masaze po preteku a nemusia byt zrovna klasicke,existuju aj tzv. sklbace svalov... A na zaver klasika-promptny vydaj stravy-pitia vzdy potesi
... ja by som privital nejake ultradlhe trate, napr 200km
Steju a co tak Salzkammergut a 208 km trat s 7000 nastupanymi metrami.
Start rano o 5.00 hod a limit 16 hodin. Nieco pre teba. Musis mat vsak 18 rokov.
Na maratonoch by som chcel zmeniť ludí a ich sprostú mentalitu. .....chýba. "ved organizator pozbiera" tolko gelikov, štuplikov, obalov čo som popri trati po Vás našie, vrcholom všetkeho boli asi 4 duše pichnute. Preboha ludia, aj doma na zahrade si len tak po spraveni defetu dušu hodíte do krikov? ...
bolo by asi DOBRE konečne niekoho DSQ za odhodenie akéhokoľvek odpadu mimo povolenej zóny
a aj to pri vyhlasovaní verejne oznámit s menom, bez rozdielu či bol na 139. alebo 1. mieste
možno by sa potom niekomu pohol mozoček ... aspoň od strachu,
ked už nie od toho, od čoho by sa normálne mal !!!
Start rano o 5.00 hod a limit 16 hodin. Nieco pre teba. Musis mat vsak 18 rokov.
presne nieco take som myslel, no to by sa mi velmi velmi pacilo a na buduci rok uz 18 bude
Rovnako tak nepovazujem za standard(skor nadstandard) ukazkove umyvanie bikov ako napr. v Sulove t.j. odovzdas bike a sledujes jeho ocistu profi technikou..(ziadna pohodena hadica s volne tecucou vodou)
tak toto si trafil klinec po hlavicke. ak myslis profi techniku klasicku wapku tak ti prajem vela stastia a hlavne vela penazi do buducna na nakup novych lozisk atd... ja som prave vdacny za volne tecucu vodu, lebo po Xtej vymene lozisk som sa naucil ako umyvat bike.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
za specialnu cenus a da vybavit naozaj vsetko len by to asi navysilo startovne..
ok trat jasne napis nie je zly napad... zaujiam ma aj zlozenie tovaru na obcerstvovacke, obsah igelitky a podobne.... sprievodny program atd
A chlopi,dole bez...
3. Sprchy v ciely
4. Umytie biku v ciely
Tot vsjo....
3. Sprchy v ciely
4. Umytie biku v ciely
tvoje poziadavky splnal Kralovsky maraton minuly vikend.
Co je to daleko? Kvoli dobremu maratonu sa oplati cestovat. Inac by napr. na Grand Rapid v Svajciarsku alebo Salzkammergute v Rakusku slovaci nestartovali. Ja to mam na Salzkammergut skoro 900 km a nevahal som ani chvilu. Oplatilo sa.
Zatial mi za to ziaden nestoji...
Ano toto by som privítal...
bolo by asi DOBRE konečne niekoho DSQ za odhodenie akéhokoľvek odpadu mimo povolenej zóny
a aj to pri vyhlasovaní verejne oznámit s menom, bez rozdielu či bol na 139. alebo 1. mieste
možno by sa potom niekomu pohol mozoček ... aspoň od strachu,
ked už nie od toho, od čoho by sa normálne mal !!!
tak toto si trafil klinec po hlavicke. ak myslis profi techniku klasicku wapku tak ti prajem vela stastia a hlavne vela penazi do buducna na nakup novych lozisk atd... ja som prave vdacny za volne tecucu vodu, lebo po Xtej vymene lozisk som sa naucil ako umyvat bike.