a az na Tvoj preklep Kellis a tatume je to tiez v pohode, radsej sa pomylit v roku ako toto napisat
Radsej hrubka na sitovej znacke kludne aj na transparente na pol cinzaka ako nespravny datum konania... Na maraton so zlym nazvom je sanca ze niekto pride ....no ak bude na pozvanke rok 2012 tak to bude tazke, iba ak so strojom casu.
Radsej hrubka na sitovej znacke kludne aj na transparente na pol cinzaka ako nespravny datum konania... Na maratom so zlym nazvom je sanca ze niekto pride ....no ak bude na pozvanke rok 2012
To rovno pis Meryda dobre, ze scott, nema i
Myslim, ze teraz je to fakt jedno, ci tam je nejaky preklep alebo nie, kazdy normalny si domysli, ked je pri 10 maratonoch datum 2013, ze aj pri tom jedenastom bude 2013, do zaciatku sezony sa to zmeni a upravi este viac krat.
- ta zmena, ma byt vraj ohladom bodovania. dynatom vies k tomu nieco ?
Ma pravdu, ziadna motivacia jazdit celu seriu, alebo cast serie, stacilo by hodnotit nejaky pocet pretekov, nie vsetky, pre vela ludi je nakladnecestovat do Presova, Kosic a opacne, ja tiez neplanujem cestovat na vychod, radsej si najdem iny pretek, blizsie, aj ked bude mino serie, pripadne v cr. Takto si vyberiem iba par maratonov, ktore ma niecim oslovili
No otázkou je, koľko ľudí jazdí maratóny zaradené do CMSky kvôli tomu, aby boli vyhodnotení v sérii. A o prestíži série sa myslím ani moc nedá hovoriť. Do TOP 5 jazdcov vyhodnotených v sérii sa dostanú aj úplne priemerní bajkeri, ktorí sa na maratónoch pohybujú niekde v druhej či tretej desiatke a na víťaza stratia hodinu a viac. Takže z môjho pohľadu CMSka si pýta výrazné zmeny.
ci je alebo nie je pretek v serii je myslim sumafuk. Komplet seriu jazdi aj tak iba par pretekarov.
Osobne si vyberam len trate, ktore sa mi pacia a ak je moznost nejakej zaujimavejsej akcie v blizsom okoli, tak sa zucastnim tej. Tak ako Pato.
Minulorocny model nutnosti zucastnit sa vsetkych maratonov, aby sa zapocitavali body v serii bol klincom do rakvy.
Ma pravdu, ziadna motivacia jazdit celu seriu, alebo cast serie, stacilo by hodnotit nejaky pocet pretekov, nie vsetky, pre vela ludi je nakladnecestovat do Presova, Kosic a opacne, ja tiez neplanujem cestovat na vychod, radsej si najdem iny pretek, blizsie, aj ked bude mino serie, pripadne v cr. Takto si vyberiem iba par maratonov, ktore ma niecim oslovili
Takto nejak to vidím aj ja. odjazdiť 11 pretekov je príliš a to nehovorím o tom, že bolo treba odjazdiť všetky tak ako tomu bolo vlani.
Myslím, že CMS nie je určená len pre "dupačov".
Pohľad zo "zadných" častí preteku býva iný. Osobne viac maratónov som išiel kvôli tomu že sú v sérii.
Bez série by som sa k niektorým mojim dnes obľúbeným maratónom asi nedostal.
Mas pravdu, je v prvom rade urcena sirokej verejnosti, ci uz pre dupacov, alebo tych ktory idu iba stravit den v prirode, ale to tu seriu nezachrani. Treba vymysliet nieco, co da impulz tej serii ( sam neviem, co by to bolo ), mozno znizit pocet pretekov, niekedy je menej viac, co z toho, ze tam je 13 pretekov, kolko ludi islo vsetky maratony ? Treba to nejak zastresit, spolupracovat, priblizit ludom. Vid cyklomaratontour, existju balicky startovneho na niekolko pretekov, kde sa podstatne znizi vyska startovneho.
Kto ma co z toho, ze isiel pretek v CMS ? Uprimne poveddane, clovek sa nemusi moc snazit, staci mu odjazdit preteky a aj tak bude 1., 2. najhorsie 3. celkovo( tym nejak neznevazujem uspech - je to samozrejme uspech ) ale nie je to ono, nie je tam taka konkurencia, prave pre vyssie spominane.
A hlavne treba spravit to aby v jeden vikend nebolo 5 pretekov a dalsi 1. Treba tie datumy davat aj podla inych maratonov, aj v nedelu - je to tak isto vikendovy den ako sobota ( osobne by som s tym problem nemal ). Mozno by niekoho oslovila moznost v sobotu pretek v Slovenskom raji a v nedelu cestou naspat v BB. Usetri na cestovnom, ked sa to spoji so startovym balickom na viac pretekov nie je co riesit.
A organizatorom, uz som to tu pisal niekde raz, za par rokov uz ma clovek dost suvenirov z maratonov triciek a ponoziek plna skrina, pump a multiklucov, ze som obdaroval polovicu znamych a aj tak mam este 4 doma, refelxnych pasiek tiez dost. Dal by som do startovneho ubytovanie, pripadne nejaky poukaz na zlavu z ubytovania v danej obci, dost ludi odradza aj to, ze k doprave a startovnemu si musia este zarata zopar eur na noclah.
V ČR majú maratóny v nedeľu, v sobotu sa jazdí XC (možno aj cesta, neviem...), u nás je to opačne (ale to vieš). Hoci náš pohár je taký biedny, že naozaj môžu byť iné preteky v oba dni...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Radsej hrubka na sitovej znacke kludne aj na transparente na pol cinzaka ako nespravny datum konania... Na maraton so zlym nazvom je sanca ze niekto pride ....no ak bude na pozvanke rok 2012 tak to bude tazke, iba ak so strojom casu.
To rovno pis Meryda
Myslim, ze teraz je to fakt jedno, ci tam je nejaky preklep alebo nie, kazdy normalny si domysli, ked je pri 10 maratonoch datum 2013, ze aj pri tom jedenastom bude 2013, do zaciatku sezony sa to zmeni a upravi este viac krat.
- ta zmena, ma byt vraj ohladom bodovania. dynatom vies k tomu nieco ?
Prečo myslíš? Alebo to myslíš ironicky? Nie je mi to totiž jasné.
Osobne si vyberam len trate, ktore sa mi pacia a ak je moznost nejakej zaujimavejsej akcie v blizsom okoli, tak sa zucastnim tej. Tak ako Pato.
Minulorocny model nutnosti zucastnit sa vsetkych maratonov, aby sa zapocitavali body v serii bol klincom do rakvy.
A komu sa vlastne este chce jazdit dlhe maratony?
Takto nejak to vidím aj ja. odjazdiť 11 pretekov je príliš a to nehovorím o tom, že bolo treba odjazdiť všetky tak ako tomu bolo vlani.
Pohľad zo "zadných" častí preteku býva iný. Osobne viac maratónov som išiel kvôli tomu že sú v sérii.
Bez série by som sa k niektorým mojim dnes obľúbeným maratónom asi nedostal.
Kto ma co z toho, ze isiel pretek v CMS ? Uprimne poveddane, clovek sa nemusi moc snazit, staci mu odjazdit preteky a aj tak bude 1., 2. najhorsie 3. celkovo( tym nejak neznevazujem uspech - je to samozrejme uspech ) ale nie je to ono, nie je tam taka konkurencia, prave pre vyssie spominane.
A hlavne treba spravit to aby v jeden vikend nebolo 5 pretekov a dalsi 1. Treba tie datumy davat aj podla inych maratonov, aj v nedelu - je to tak isto vikendovy den ako sobota ( osobne by som s tym problem nemal ). Mozno by niekoho oslovila moznost v sobotu pretek v Slovenskom raji a v nedelu cestou naspat v BB. Usetri na cestovnom, ked sa to spoji so startovym balickom na viac pretekov nie je co riesit.
A organizatorom, uz som to tu pisal niekde raz, za par rokov uz ma clovek dost suvenirov z maratonov triciek a ponoziek plna skrina, pump a multiklucov, ze som obdaroval polovicu znamych a aj tak mam este 4 doma, refelxnych pasiek tiez dost. Dal by som do startovneho ubytovanie, pripadne nejaky poukaz na zlavu z ubytovania v danej obci, dost ludi odradza aj to, ze k doprave a startovnemu si musia este zarata zopar eur na noclah.
chapem dobre, ze pretekat mozete oba dni?