Prve info: Podla vyjadreni organizatorov 1.Kosickeho bike maratonu sa tento uskutocni 27.6.2009. Organizatori po dohode opustili augustovy termin (29.8.2009), ktory by kolidoval s maratonom v Banskej Bystrici. V tomto junovom termine vsak v r. 2008 bol pretek v Malinci, tak dufam ze sa dohodli a nebudu zase v jednom termine dva preteky. Ak sa termin potvrdi, tak to bude dobra priprava na Salzkammergut, kde chcem startovat na 110 km trati, kedze kosicky maraton patri na SVK medzi tie tazsie.
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
na vysvetlenie - pravidlá sa počas súťaže nezmenili. K zmene došlo po odstúpení preteku v Prešove. Pôvodne sa mali škrtať tri najhoršie výsledky z jedenásť pretekov, teda započítavať sa malo osem najlepších výsledkov. Po odstúpení Prešova sa škrtajú tri najhoršie z desať a to mi logicky dáva číslo sedem. O tejto zmene som osobne informoval vždy keď ste stáli na štartovej čiare na prvých pretekoch seriálu v Sv.Jure, Vlkanovej a Partizávskom. Toto pravidlo sa prijalo na základe Vašich požiadaviek. Dáva možnosť bojovať o popredné umiestnenia širšej ***** aj v prípade, že niekto nútene nemohol štartovať na všetkých pretekoch. "Celkové hodnotenie má byť hodnotenie výkonnosti a nie zberačov bodov." - to je citácia niektorých z Vás...
Takže matt, nežijeme v banánovej republike a opäť sa mi potvrdilo, ako počúvate ľudí, ktorí sa Vám prihovárajú pred pretekmi.
na zaverečnom vyhlasovaní CMS sa vyhlasujú prví traja, alebo šiesti v každej kategórií ?
J.
A teraz sa hor do Kubína bojovať ďalej.
1. Jednotne znacenia ( pouzivalo sa rozne )
2. Zjednotit vysku startovneho ( priepastne rozdiely )
K jednotlivym kategoriam snad len tolko :
Delenie podla veku je absolutne vyhovujuce, ale nebolo by na skodu najpocetnejsie kategorie M-muzi 845 bikerov, S-seniori 293 bikerov, V-veterani 122 bikerov rozdelit na polmaraton a maraton, pretoze bodove zisky aj po prepocitavani nedavaju sancu na umiestnenie tym, co jazdia z XY dovodov iba polmaratony. K prekvapujuco nizkej ucasti Ka-kadetky 5 bikeriek a Ja-juniorky 8 bikerky sa tazko vyjadrit ale problem je asi niekde inde
Takže matt, nežijeme v banánovej republike a opäť sa mi potvrdilo, ako počúvate ľudí, ktorí sa Vám prihovárajú pred pretekmi.[/quote]
Zberač bodov? To je čo? Veri ten čo sa snaži dostat na každy pretek?Vždy to nie je lahke uvolnit sa pri rodinnych povinostiach,praci atd.Nepatrim medzi prvych na to nemam čas trenovat,ale ani poslednych ale oslovenie zberača ma urazilo
K tomuco si napisal skor sa pridavam a to: Zjednotit štartovne,značenie.Možno by aj samospravy v mestach,obciach mohli pomoct napr.tym ze by propagovali konanie preteku vo svojom meste.Pripadne financne niecim prispiet.Napr. že novačikom štartujucim v CMS 10 by mohli uhradit štartovne(nemyslim že to mesto zruinuje).Možno to niekoho naštartuje íst dalej.
Účastnici všetkych pretekov by mohli dostat pamatny dres.
http://*****saweb.google.com/martin.matala/ZelenaStopaSNP2982009#5376521648011591218
K tomuco si napisal skor sa pridavam a to: Zjednotit štartovne,značenie.Možno by aj samospravy v mestach,obciach mohli pomoct napr.tym ze by propagovali konanie preteku vo svojom meste.Pripadne financne niecim prispiet.Napr. že novačikom štartujucim v CMS 10 by mohli uhradit štartovne(nemyslim že to mesto zruinuje).Možno to niekoho naštartuje íst dalej.
Účastnici všetkych pretekov by mohli dostat pamatny dres.
všetko dobre..len vecny problem ludia a financie !
jednotne znacenie...tak to by bola parada...ale nazaciatok by mozno stacilo bezchybne znacenie...napriklad co mne chyba a co podla mna velmi pomaha su znacky "wrong way"...teda velke X alebo nieco podobne...pomaha to podla mna viac ako 10 sipok...
2 Ledavi:mesta a financna pomoc...absolutne nerealne...ver mi ze momentlane by to niektore mesta zrujnovalo...ved nemaju na kosenie travy alebo upravu ciest v zime...a ziju totalne na dlh...a co sa tyka cestovania "za CMS" - myslim si ze znacky z miest vzdialenych 150+ km najdes bezproblemov v hojnom pocte aj na pretekoch nezaradenych do CMS...
Ešte tam pribudnú FC maratón Udiča, Kráľovský, Šela CZ, Sintesi XCM Slovak Paradise, pokiaľ sa stotožnia s pravidlami a podmienkami CMS 2010 Je to v štádiu jednania