Zdravim, rad by som Vas pozval na treti rocnik Dema Sprintpolomu, ktory sa uskutocni dna 8. septembra 2007 v Stranavach pri Ziline. Viac informacii na www.cyklo-pozitiv.sk
Este pre istotu otazka: v kategorii mtb mozem mat akukolvek sirku plasta? Uz som totiz nahodil pevnu vidlu a 26x1" pneu tak aby ma nahodou nezaradili k cestakom.
kua, preco teraz, akurat, ked musim ist zo ziliny domov. sice by som nesiel na start (aj tak to skoro cele vytlacim ) ale by som sa aspon prisiel pozriet...
Divil by si sa kolko ludi to tam tlaci.
To yombayz: Preco sa uz teraz netreba vopred prihlasit, respektive preco to pominule rocniky bolo treba? A ako to bude vyzerat so startom(aj celym priebehom) za dazda? Predpoved vyzera vcelku neprijemne http://www.windguru.cz/cz/index.php?sc=333
TO ZIGO: co sa tyka tlacenia hore myslim ze pravdu nemas. Ostatny rocnik boli mozno dvaja aj to deti.... A co sa tyka prihlasovania bolo to treba pre informaciu pre nas, ze kolko obcerstvenia bude treba. Tento rok sa to riesi inak. No a pocasie? To sme si zaplatili do predu. Je vybavene ze v sobotu v stranavach od 8,00 az do 16,00 prsat nebude...
to yombayz: keby som tam bol, tak sme traja
to zigo, zaujimalo by ma, do akej miery veris tomu windguru, odkedy to pozeram, tak vysla im predpoved jedine ked boli tie horucavy, inak mi to pripada, ze len "generuju nahodne cisla"
Ano nejakou blbou nahodou sa to tam objavilo. Akcia sa kona v sobotu 8. septembra, tak ako je na plagatoch.... Ziadna zmena datumu...
a to ste nevedeli poslať opravu do aktuálneho čísla, myslím, že viac ľudí si to prečítalo v novinách ako videlo plagát. teraz je už neskoro, snáď vás to nepripraví o potenciálnych účastníkov.
TO Katko: po pravde? Prisli sme na to neskoro uz po uzavierke....Co sa tyka ucastnikov, plagatov bolo naozaj dost a bezi to aj v telke na regionalnej stanici a myslim ze aj v radiu...
TO Tomas 14: Nejde o ziaden maraton ide o casovku do vrchu. Start je v Stranavach a slape sa na polom co je asi 6900m s prevysenim 521m k sedlu javorina. Tam je ciel...
to zigo, zaujimalo by ma, do akej miery veris tomu windguru, odkedy to pozeram, tak vysla im predpoved jedine ked boli tie horucavy, inak mi to pripada, ze len "generuju nahodne cisla"
Podla mna je to najlepsia predpoved aku som doteraz videl. Ak je tam iba jeden dazd za den tak sa vacsinou trafia na hodinu-dve presne, ak ti ide o teploty tak to neviem lebo na straniku vlastny teplomer nemam.
no neviem, ked je pocasie stabilne, tak im to ide, ale to ide aj ilkovi, inak mam pocit, ze sa moc netriafaju, ja to tiez pozeram, ale musim to brat s rezervou
Nedá mi to malú pripomienku k tým vašim predpovediam počasia. Ako píše dotm, ak je počasie ustálené, t.j. fronty sa pomaly presúvajú, dá sa urobiť predpoveď na relatívne dlho, 5-7 dní. Ak sa však fronty rýchlo pohybujú a menia, je to ako odhadnúť za ako dlho príde lístok zo stromu do Čierneho mora, keď ho vhodím do VD Žilina. Takže stačí jeden pohľad na družicové zábery atmosféry a môžete si urobiť úsudok nakoľko sa dá veriť predpovedi počasia.
Tak neviem ako to dopadne. Na Kysuciach su zaplavy a dazd vyzera ze neutichne. Zatial som sa ani von nedostal aby som to dosiel obzret. Neni este sanca pretek presunut?
a ako vies ze jazdim iba po meste, ked do mesta bike ani neberem(radsej nie)
a na polome na biku som bol vela krat len ako by som sa umiestl
beriem späť v tom prípade treba vyskúšať a uvidíš sám, bez toho to nejde. ale nejde mi do hlavy prečo sa pýtaš či nebudeš tlačiť keď si tam už bol? musíš vedieť či to vyjdeš alebo nie?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To yombayz: Preco sa uz teraz netreba vopred prihlasit, respektive preco to pominule rocniky bolo treba? A ako to bude vyzerat so startom(aj celym priebehom) za dazda? Predpoved vyzera vcelku neprijemne http://www.windguru.cz/cz/index.php?sc=333
nebola náhodou v žilinskom večerníku zmienka, že sa to presúva na nedeľu?
http://www.zilinskyvecernik.sk/index.ph ... itstart=28
a to ste nevedeli poslať opravu do aktuálneho čísla, myslím, že viac ľudí si to prečítalo v novinách ako videlo plagát. teraz je už neskoro, snáď vás to nepripraví o potenciálnych účastníkov.
TO Tomas 14: Nejde o ziaden maraton ide o casovku do vrchu. Start je v Stranavach a slape sa na polom co je asi 6900m s prevysenim 521m k sedlu javorina. Tam je ciel...
Podla mna je to najlepsia predpoved aku som doteraz videl. Ak je tam iba jeden dazd za den tak sa vacsinou trafia na hodinu-dve presne, ak ti ide o teploty tak to neviem lebo na straniku vlastny teplomer nemam.
myslím, že by si to nezvládol ani na žigovom biku (cca 8 kg), na to musíš mať aj niečo najazdené v kopčekoch (nie v meste).
beriem späť
a ozaj kto ide na ten grand prix? pozna tu niekto tu trat?aka je narocna?