S tym to bodom som mal aj ja problem... nastastie zahliadol som sipku hore a isiel som... ale uvazoval som ci som odbocil dobre lebo znacenie pokracovalo dalej rovno (na stromoch boli zavesene faborky)... ale moje skusenosti ohladom znacenia su take, ze je pre mna priorita co je nasprejovane... lebo nejaky ten "humorista" na 20km okruhu sa najde vzdy
Akciu hodnotim dobre... ja z dolniakov som mal problem s lukami ma nici ako nikdy... ale potrenujem a nebude problem
Tesime sa na dalsi rocnik
Kde sa dalo zablúdiť??? ved značky boli velké,výrazné,šipky neprehliadnuteľné...a regulovčici tiež boli tam,kde bolo treba...alebo som nešla tou istou trasou?
Bol som pozrieť a trochu sa prevetrat po trase na "Drapáku" a vypadalo to celkom fajn.Skoro celý okruh som prešiel s pretekármi a ostal asi 5.km pred cielom na lúke snažil sa niečo nafotiť,na foťáku vsak došla baterka a s mobilom to nie je ono.Tak fotky radsej nepublikujem.Organiźacia vyzerala fajn aj A.Sekera na štarte potešil.Trasa bola pre mňa hobika náročná hlavne zjazd na Moce.
naozaj skvelá akcia,organizačne zvládnutá na výbornú,trať super,užila som si zjazdy aj stupania
značenie skvele,regulovčíči tiež,v cieli všetko fajn,až na tie sprchy
ceny pre víťazov perfektné
Ďakujem za super akciu,dúfam v tom bude organizator pokračovať dalej
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 10:56
posledný komentár: 29. 5. 2012 o 9:52