---
FATRAN tento rok bude úplne v novom šate a to nie len zmenou miesta ale aj zmenou trati. Štart FATRANU sa presunie po 4-roch rokoch do Rajeckých Teplíc. Vzhľadom na extrémne výdatnú zimu ešte dolaďujeme jednotlivé trasy do finálnej podoby nakoľko sme sa stretli administratívnymi problémami okolo povolení na jednotlivých hlavne nových úsekoch. Do 25.4. by malo byť všetko úplne jasné a trate oficiálne spustené pre verejnosť.
Veríme že budete trpezliví a doprajte nám ešte chvíľku na finále. Určite musíme urobiť všetko hlavne pre bezpečnosť pretekárov.
Štart v Rajeckých Tepliciach bude z námestia pred Mestským úradom a to platí pre maratón trať LAPIERRE a polmaratón trať INTERSPORT a najkratšia trať s názvom FESTINA bude štartovať od kúpaliska LAURA kde bude aj cieľ všetkých tartí ako aj celé zázemie pretekov vrátane pretekov pre najmenších bikerov na bikoch či odrážadlach.
S pozdravom Terry a CYKLOPOZITÍV TEAM
Všetky informácie nájdete na http://www.cyklopozitiv.sk
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 30. 5. 2017 o 14:07
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
posledný komentár: 12. 9. 2016 o 9:49
posledný komentár: 12. 8. 2015 o 10:18
posledný komentár: 10. 10. 2013 o 9:04
posledný komentár: 16. 7. 2012 o 19:52
Mas recht, ja som to ponal aj ekonomicky. Za 10 eur som tam bol 7 hodin, kym ostatni 3 - 5 hodin. Tak som optimalizoval priemerne naklady
CPK ďakujem, .... len tam bolo trochu málo kopcov takto som prišiel do cieľa ešte pred zotmením, síce len chvíľu ale predsa. Taký nočný ride na anakonde po 150 km by bol aká zábava - to len ako motivačka na budúci rok.
Fakt všetko super. Takto na dno som si ešte nesiahol. Som rád že po dlhšom čase som zase videl známych z iných kútov Slovenska (a Moravy). Len tá tombola je pre mňa stále akási zakliata.
presne tak
to iceman - som ju tam naháňal po celom námestí
Inak sol bol zazrak, pagas namacany v soli na druhej obcerstvovacke zabral. Ale muslim, ze jedna cisto pitna obcerstvovacka niekde pri Uplaze by nezaskodila ... mne celkom chybala - rovnako ako voda vo flasi
a ja ze co tam zuby zbieras
no pekne
.gpx track log je dostupny na adrese: http://ulozto.cz/xzEVRt1/dlhy-fatran-gpx
Masinke trosku preplo 2 km pred cielom (posledne stupanie po luke), inak je to presne..
Masinke trosku preplo 2 km pred cielom (posledne stupanie po luke), inak je to presne..
po parádne značenej a občerstvovačkami bohato zabezpečenej trati ešte naviac potešilo kvalitné nealko pivo v cieli
Prebudene basaky a stracajuci sa hlas moderatorov trhalo usi a nebolo skoro nic rozumiet. Znelka We are the chapions div ze neroztrhla membrany
nastúpané 1646m
naklesané 1718m
max stupanie aj klesanie 30%
A tiež sa pripájam S VEĽKÝM ĎAKUJEM,super maraton