---
FATRAN tento rok bude úplne v novom šate a to nie len zmenou miesta ale aj zmenou trati. Štart FATRANU sa presunie po 4-roch rokoch do Rajeckých Teplíc. Vzhľadom na extrémne výdatnú zimu ešte dolaďujeme jednotlivé trasy do finálnej podoby nakoľko sme sa stretli administratívnymi problémami okolo povolení na jednotlivých hlavne nových úsekoch. Do 25.4. by malo byť všetko úplne jasné a trate oficiálne spustené pre verejnosť.
Veríme že budete trpezliví a doprajte nám ešte chvíľku na finále. Určite musíme urobiť všetko hlavne pre bezpečnosť pretekárov.
Štart v Rajeckých Tepliciach bude z námestia pred Mestským úradom a to platí pre maratón trať LAPIERRE a polmaratón trať INTERSPORT a najkratšia trať s názvom FESTINA bude štartovať od kúpaliska LAURA kde bude aj cieľ všetkých tartí ako aj celé zázemie pretekov vrátane pretekov pre najmenších bikerov na bikoch či odrážadlach.
S pozdravom Terry a CYKLOPOZITÍV TEAM
Všetky informácie nájdete na http://www.cyklopozitiv.sk
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 30. 5. 2017 o 14:07
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
posledný komentár: 12. 9. 2016 o 9:49
posledný komentár: 12. 8. 2015 o 10:18
posledný komentár: 10. 10. 2013 o 9:04
posledný komentár: 16. 7. 2012 o 19:52
This race took my fancy to the Slovakian Marathons. People are nice, helpful, and there are no big communication problems.
I have a question too: where can I find more photo/obraz about the Lapierre Fatransky Maratón? Perfect was, with my start number 907.
Thank you!
Prikladám moje zostrihané video natáčané dvoma GoPro kamerami.
www.youtube.com/watch?v=BphKncBJJIw
nakoniec som zistil, ze cas zo sely som pri rovnakej dlzke posunul len o 3 minuty, ale pocitovo o hodiny...a to sela ma profil detsky oproti vcerajsku
Prebudene basaky a stracajuci sa hlas moderatorov trhalo usi a nebolo skoro nic rozumiet. Znelka We are the chapions div ze neroztrhla membrany
plne suhlasim, to nastavenie basov bolo neznesitelne
Dik za pekné video. 1:16 ten potok:)) Este len 7 km a uz som mal lavu nohu mokru:)
bohužiaľ nemám právo na povolenie. Youtube mi to nedovolil nakoľko som použil skladbu na ktorú nemám autorské právo
Moc pekné video, super spracované.. respect
http://www.cyklo.sao-tatry.sk/zobr_foto.php?ake=04&l=sk&akyrok=2012
..som nemal ešte ani tretry v pedáloch a už si ma zostrelil.
Pekné video. Pre zaujímavosť - nemáš foto, ako máš uchytené tie kamery na ráme, resp. prilbe?
myslím, že tej mojej nepreplo...
Hurra,to je ono, diky.
Na prilbe mám nalepený držiak a na sedlovej trubke mám držiak "Roll bar".
ďakujem