na starte sa objavia aj clenovia strieborneho druzstva z majtrovstviev sveta juniorov z danska z roku 1988 a to rodak z pb Milan Dvorščík, a jeden z najlepsich pomocnikov pri vitazstvach Lance Armtronga na tour de france Pavel Padrnos, Tomáš Krč a František Trkal
na starte sa objavia aj clenovia strieborneho druzstva z majtrovstviev sveta juniorov z danska z roku 1988 a to rodak z pb Milan Dvorščík, a jeden z najlepsich pomocnikov pri vitazstvach Lance Armtronga na tour de france Pavel Padrnos, Tomáš Krč a František Trkal
To je náš ročník. Samozrejme títo bývalý profíci už môžu. V prípade pretekárov a jazdcou UCI teamov jak kontinentálnych tak protour, to možné nieje, dokonca ani pretekári z licenciou Elite A, by nemali na takomto podujatí štartovať, pokiaľ to nieje závod pod záštitou UCI alebo národnej federácie.
každopádne je dobré že takéto osobnosti medzi nás zavítajú. Bude o čom a o kom hovoriť.Je to výborná propagácia cyklistiky.
tak dnes prislubili aj ucast cyklisti dukly trencin jan valach a robo nagy, tak som zvedavy ako sa cestari vysporiadaju s nastrahami terenu
Ak nastúpia na štart, budeš prekvapený. Janči potrápil Na MSR vo vinohradoch aj iných bikerov ako sú prihlásený. Robo má kondičku, najeté km. Škoda že bude chýbať Milan Barényi, Bíroš, Lami, a zopár elitákov.snáď PRíDE NIEKTO Z cz.
Cestári vedia na xcm máknuť, takmer každý má aj cyklokrosové skusenosti. Dobre že tam budú.
dedo: vidím, že maratón sa snažíte urobiť perfektne, prilbu dole , bol som minulý rok a bolo to fajn, i keď slnko pražilo na lúkach ako sa to chystá i zajtra..ale lepšie ako
Sám som zvedavý na účasť, tá by mala byť zrkadlom predchádzajúceho ročníka, čiže viac bikerov..
No každopádne nech Vám maratón výjde na 1., zajtra som tam..
zajtra netreba prepalit hned uvod, prve stupanie je dlhe 500m a druhe 1 kilometer ale su po lukach potom uz je to vacsinou po hore cize pohoda, netreba podcenit pitny rezim
Bolo úplne ***** trať, organizácia, všetko. Škoda štvrtého miesta, Velitsovci nedekorujú každý deň. Ale aspoň som vyhral v tombole prilbu na obvod hlavy menšieho hrocha
podarená akcia to bola, pekelné tempo po štarte, slniečko statočne vypekalo - možno do budúcna poriešiť viac miest kde by sa dalo schovať a trochu potuningovať sprchy. Občerstvovačky a značenie bez výhrad. S umiestnením celkom spoko takže dávam 1.
ako inak link na pár fotiek: http://math0s.rajce.idnes.cz/
Ale nepamatam taku narocnu 35km trat. Musim este potrenovat. Som si myslel ze ani iontak nemusim brat. Este ze pred ho pred maratonom capovali. Co mi ako sa neskor ukazalo, zachranilo zivot .
Dedo, nedalo by sa cast singlacov pozicat aby sme na ne o rok mohli natrenovat? RZP by si taktiez usetrila cestu.
som rad ze sa vam pacilo, aj ked nebolo to vsetko ok, chyby sa vyskytli, treba sa z nich poucit, ak ma niekto vyhrady treba napisat aby sa to do buducna odstranilo, nakolko rano odlietam na majstrovstva europy mtb xc do izraela, kde idem robit propagaciu buducorocnemu sampionatu u nas v dohnanoch, nebudem moct hned reagovat na niektore podnety, tak bude reagovat riaditel preteku stefan zilovec
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To je super, vyplníme čas určite nám budú mať čo povedať.
štartovky som už našiel.
To je náš ročník. Samozrejme títo bývalý profíci už môžu. V prípade pretekárov a jazdcou UCI teamov jak kontinentálnych tak protour, to možné nieje, dokonca ani pretekári z licenciou Elite A, by nemali na takomto podujatí štartovať, pokiaľ to nieje závod pod záštitou UCI alebo národnej federácie.
každopádne je dobré že takéto osobnosti medzi nás zavítajú. Bude o čom a o kom hovoriť.Je to výborná propagácia cyklistiky.
Ak nastúpia na štart, budeš prekvapený. Janči potrápil Na MSR vo vinohradoch aj iných bikerov ako sú prihlásený. Robo má kondičku, najeté km. Škoda že bude chýbať Milan Barényi, Bíroš, Lami, a zopár elitákov.snáď PRíDE NIEKTO Z cz.
Cestári vedia na xcm máknuť, takmer každý má aj cyklokrosové skusenosti. Dobre že tam budú.
Ďakujem, vidím, že plníš svoje sľuby. Ešte jedna otázka od veci. Nevieš zistiť, či príde aj Lukáš Bátora?
Sám som zvedavý na účasť, tá by mala byť zrkadlom predchádzajúceho ročníka, čiže viac bikerov..
No každopádne nech Vám maratón výjde na 1., zajtra som tam..
ako inak link na pár fotiek:
http://math0s.rajce.idnes.cz/
Ale nepamatam taku narocnu 35km trat. Musim este potrenovat. Som si myslel ze ani iontak nemusim brat. Este ze pred ho pred maratonom capovali. Co mi ako sa neskor ukazalo, zachranilo zivot
Dedo, nedalo by sa cast singlacov pozicat aby sme na ne o rok mohli natrenovat?