všetko bolo fajn, dáke trčiace konáre som neregistorval, stromy boli fajn zapravené do zeme, aby sa dali fajn prejsť až na nejaké dva, ale človek je už zvyknutý na také veci keby má človek hodne síl tak aj to stúpanie na dlhej trati je pekné, ale inak celkom fajné trápenie chýbala mi už len čistá voda v cieli, po takých horúčavách by mi veru bodla...
Asi v 35km som si predstavoval, ako nás nahé slečny budú vítať v cieli striekaním vlažnej čírej vody z hadíc, no posledných 20km som si to rozmyslel a prial som si len sadnúť do trávy a dať si PIVO. A tak sa mi nakoniec splnil tento 20km trvajúci sen
Plukovník, našiel si ***** či nenašiel? Pri tombole už som ťa videl prítomného. Som rád, že si došiel, lebo viem, koľko to bolo z dielu k poslednej občerstvovačke a vždy som si len pomyslel, chvalabohu, že nie som na jeho mieste..
Asi v 35km som si predstavoval, ako nás nahé slečny budú vítať v cieli striekaním vlažnej čírej vody z hadíc, no posledných 20km som si to rozmyslel a prial som si len sadnúť do trávy a dať si PIVO. A tak sa mi nakoniec splnil tento 20km trvajúci sen
Plukovník, našiel si ***** či nenašiel? Pri tombole už som ťa videl prítomného. Som rád, že si došiel, lebo viem, koľko to bolo z dielu k poslednej občerstvovačke a vždy som si len pomyslel, chvalabohu, že nie som na jeho mieste..
nenešiel aj tak bola ulomená , takže 11 km pešo s bajkom na pleci.....tretry v pohode vydržali!
Tiez by som sa rad pripojil do diskusie a napisal svoj nazor na sobotnajsi maraton.Rano parkovanie perfektne vyriesene,40-km trat nabuduce cas startu by som dodrzal,trat ako som uz minule napisal PERFEKTNA,tie konare asi dva tri stromy cez trat, to si myslim nebol problem ,ved to neboli majstrovstva sveta. Tie obcerstvovacky slabe,v cieli by nebolo zle do buducna podat kazdemu zavodnikovi pitie vo flasi,lebo v tych kelimkoch s pitim na stole plavalo vselico.Ostatne zalezitosti ako moderovanie pocas zavodov tiez by mozno nebolo na skodu sa viac venovat zavodnikom prichadzajucim do ciela/nie len ked prichadzal minister /,nie kazdy bol na s***** zavodu a myslim si ze kazdy kto presiel trat az do ciela si zasluzil aby bolo vyhlasena aspon priezvisko. nech uz skoncil na ktorom kolvek mieste.Mnohy prisli z dialky, tak si treba toho vazit, aby sa do Udiče vratili aj na buduci rok. Ja osobne som velmi spokojny a dufam ze sa budem môct zucastnit aj buduceho rocnika. Rudo
V skratke i ja napíšem nejaký ten postreh z 40km trate (kedže som bol i na 1. ročníku môžem porovnávať):
Počasie: ako každý rok krásne, ale horúce (najmä prvé stúpanie po lúkach). V nadväznosti na občerstvovačky:boli 3, prvú v Nimnici som si takmer nešimol, nebolo tam v tom čase, čo som prehádzal ani nohy, ďalšie dve boli už s obslužným personálom, ktorý sa snažili okrem pohárikov s ionťákmi a vodou doplniť i flaše resp. camelbacky. Všimol som si aj nejaké tie horalky a banány. Takže pitný režim bol OK. Značenie bolo lepšie ako minulý rok a mám pocit, že bolo i viacej faboriek, farieb, značiek. Mne sa nestalo, že by som zablúdil, dával som pozor, hoci predomnou v zjazde sa párkrát i vracali späť..regulovčíci boli tam, kde mali byť, dokonca i pri dojazde z lúk pri cieli cez most na asfalt a po dedine (minulý rok to bolo s orientáciou horšie..).
Prezentácia bola pomalšia (viac ľudí), boli dva rady a samozrejme som stál v tom nesprávnom, našťastie som sa poistil a priateľku som postavil do toho správneho..ale tam bola trošku rezerva..
Jedlo a pitie v cieli OK, na pitivo sa čakalo dlhšie ako na jedlo..sedenie bolo fajn, len akurát asi pomenej, sedel som na tráve (dobre, že nepršalo..). Parkovanie v pohode. Trať bola krásna, hoci boli zo začiatku horúce lúky, tak neskôr bol aj tienik pri výšľapoch. singláče perfektné, hoci ten prvý by môhol byť trošku neskôr, keď sa štartovné pole viac roztrhne (nebolo ako obehnúť pomalších). Pri prejazde cielom by nebolo naškodu aspoň ohlásiť, kto prechádza, v akom poradí a čas..Kultúrny program nehodnotím, lebo som moc nepočúval. Tombola bola fajn, len strááášne dlhá - cca 2h, ale cena, čo sa mi ušla je praktická. Balíček pri prezentácii, čo sa mi ušiel aj prakticky využijem - fľaša, košík (podaroval som), gél si dám niekedy pri výjazde. DVD z minulého roka som si pozrel, bolo celkom dobré, len by som privítal viac záberov z trate, nielen pár desiatok sekúnd, viac akcie a menej rečí a odmeňovania. Dievčence na štarte a pri čapovaní kofoly resp. piva boli príjemným okulahodiacim spestrením. Wapku som postrehol v kúte za prezentačným stanom len jednu (nebolo treba) a sprchy som nepoužil (využíl som maríkovský prírodný bazén). Falck bol v priestore štartu po celú dobu, takže o zdravie bolo postarané (parkrát museli zasahovať).
Maratón hodnotím pozitívne, našli sa i menšie chybičky, najmä počet wapiek (ak by pršalo), hlásenie mien pri prejazde cieľom resp. čas, umiestnenie, pestrosť občerstvovačiek (najmä jedlo - nepotrpím si), prezenčka (pomalšia ako minulý rok)..
Celkovo organizátorov chválim, videl som zlepšenie oproti minulému roku a prajem veľa zdaru pri organizovaní ďalšieho ročníka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v pohode...a som rad ze sme dosli...a ani jeden to nezabalil, aj ked sme mali na male..
nenešiel aj tak bola ulomená
Počasie: ako každý rok krásne, ale horúce (najmä prvé stúpanie po lúkach). V nadväznosti na
Prezentácia bola pomalšia (viac ľudí), boli dva rady a samozrejme som stál v tom nesprávnom, našťastie som sa poistil a priateľku som postavil do toho správneho..ale tam bola trošku rezerva..
Jedlo a pitie v cieli OK, na pitivo sa čakalo dlhšie ako na jedlo..sedenie bolo fajn, len akurát asi pomenej, sedel som na tráve (dobre, že nepršalo..). Parkovanie v pohode. Trať bola krásna, hoci boli zo začiatku horúce lúky, tak neskôr bol aj tienik pri výšľapoch. singláče perfektné, hoci ten prvý by môhol byť trošku neskôr, keď sa štartovné pole viac roztrhne (nebolo ako obehnúť pomalších). Pri prejazde cielom by nebolo naškodu aspoň ohlásiť, kto prechádza, v akom poradí a čas..Kultúrny program nehodnotím, lebo som moc nepočúval. Tombola bola fajn, len strááášne dlhá - cca 2h, ale cena, čo sa mi ušla je praktická. Balíček pri prezentácii, čo sa mi ušiel aj prakticky využijem - fľaša, košík (podaroval som), gél si dám niekedy pri výjazde. DVD z minulého roka som si pozrel, bolo celkom dobré, len by som privítal viac záberov z trate, nielen pár desiatok sekúnd, viac akcie a menej rečí a odmeňovania. Dievčence na štarte a pri čapovaní kofoly resp. piva boli príjemným okulahodiacim spestrením. Wapku som postrehol v kúte za prezentačným stanom len jednu (nebolo treba) a sprchy som nepoužil (využíl som maríkovský prírodný bazén). Falck bol v priestore štartu po celú dobu, takže o zdravie bolo postarané (parkrát museli zasahovať).
Maratón hodnotím pozitívne, našli sa i menšie chybičky, najmä počet wapiek (ak by pršalo), hlásenie mien pri prejazde cieľom resp. čas, umiestnenie, pestrosť občerstvovačiek (najmä jedlo - nepotrpím si), prezenčka (pomalšia ako minulý rok)..
Celkovo organizátorov chválim, videl som zlepšenie oproti minulému roku a prajem veľa zdaru pri organizovaní ďalšieho ročníka.