Myslim, ze to bude moja najkrajsia dovolenka.
Zatial je prihlasenych viac ako 4500 startujucich.
Link: http://www.grand-raid.ch/index-ENG.html
v kazdom pripade otazka hodna milion - ides?
Ja len na vysvetlenie toho co som napisal povodne: Ked napises na forum, ze chcu prachy za cip, ktory si stratila, tak v com mozeme my ostatni poradit? Mozeme jedine dat vseobecne info ako to chodi. Keby si hned napisala, ze sa Ti stratila cast z cipu a cast si odovzdala a vysvetlila tam situaciu (co som sa musel docitat az od greedyho), tak sme davno niekde uplne inde a urcite Ti poradime, nech ich skontaktujes a skusis si to s nimi vysvetlit. Peace...
vyskusam co to povie, plus musim si nastudovat pravidla detailne
.
btw. chcela som nieco co neviem, alebo co by mohlo pomoct. vseobecne pravdy o pravidlach, ktore necitali su mi na dve veci. a mam pravo zastavit prud myslienok, ktory nespeje k rieseniu problemu, ale iba k opisovaniu vseobecnych zasad.
edit: zaroven sa ospravedlnujem za sposob akym som urobila prietrz prilevu nie velmi uzitocnych informacii... aspon viete co ma vie nahnevat
bol som jazdit na motokarach, kolega sa nepekne vysypal pri prejazde mokrou zakrutou a rozbil im plasty.. okamzite to chceli k uhrade, ved sme podpisali zodpovednost, ale po kratkom dohovore mi dali za pravdu ze toto nebolo umyslene a pri odchode nas srdecne zvali na opatovu navstevu.. a vies co? pojdeme tam
vy ste ale nemali problem ho vratit
nie len ciel, ale vsetky kontroly.
tie som nahlasovala osobne = vzdy som sa prihlasila ze tu som a dozrela aby ma skutocne zapisali do zoznamu, ktory o.i. mali nachystany prave na tieto situacie (uz tam boli nejaki).
stratu som potom v cieli nahlasila, takze teraz netusim co haluzia ....
btw. - podpisovali sme nejaku zodpovednost?
"Dear Dana,
Grand Raid is working with Datasport for the timerace . The have sent us a list with all the microchip missing. It seems that after the arrival of the course at Grimentz, you did not return your microchip. We must ask you to return it as quick as possible at the following address :
Grand Raid – Rte d’Italie – CH-1958 Uvrier
Otherwise we would be obliged to invoice you the sum of CHF 60.—
Thank you for your understanding.
With our best greetings"
.
kks som v prdeli, bo som ten cip stratila v jednej zakrute v zjazde
najhorsie je to "biele" nad modrinou ... modriny su prec po 2 tyzdnoch, henta opuchlina/pohmozdenina nie a nie ... este stale nespim na pravom boku
existuje taky "prístroj" sa to volá lymfodrenáž
to by mohlo celkom pomôct k rýchlejšiemu uzdraveniu,
inak je to celkom dobré aj po tažšej jazde na rýchljšie "odbúranie" svalovky
skús sa okolo seba popozerat
ako sa do hora volá tak sa z hora ozýva...bueheheee
Asi to bolo varovanie zhora"dievča,sklidni hormón"
LAVY BOK RULES!!!
LAVY BOK RULEZ !!
posledný komentár: 10. 6. 2016 o 12:03
posledný komentár: 3. 6. 2014 o 23:00
posledný komentár: 16. 8. 2011 o 14:36