Na stretnutí organizátorov 26.10. bolo pre budúci ročník rozhodnuté:
Pruchnik sa ruší. Pribudnú ďalšie tri slovenské maratóny. Počítajú sa všetky výsledky. Môj názor: radšej, no comment!
Urcite viete, ze vsetci organizatori sa pre Vas snazia vybrat co najatraktivnejsiu trasu, s pevnym povrchom, odolnym dazdivemu pocasiu, ci bez korenov, jam a kolaji. Z toho, co si vyhliadli ako optimum, vsak musia pri jednaniach mnohokrat upustit...
ALE ved prave tymi usekmi sa lisi MTB od Cesty, to robi tie maratony krasnymi a tazkymi zaroven. To znamena, ze kazdy singel, drobny trial cez korene ci strmy vyslap ci technicky zjazd po schodoch je vlastne kompromis??? Ved prave preto trenujeme zrucnost, kupujeme odpruzene bajky ci kotucove brzdy... a preto sa nebojime blata
Nesmie to byt presa len o monotonnom buseni do pedalov v pravidelnom tempe!!! To sa mozem akurat tak dat na drahu... (nie moju drahú )
Pozor, nemyslim to tak, ze budeme chodit po lese so sekerou a trciace korene vysekavat .
Je mi jasne, ze to do lesa patri. Ale skor mi ide o to, aby tie korene neboli zivotu nebezpecne. Na maratonoch sa nezucastnuju len technicky zdatni bikeri... Skor mam na mysli vynechanie blatistych usekov, hlbokych kolaji a jedneho konkretneho nebezpecneho korenisteho zjazdu.
Nove trasy budu mat vsetko, co priroda ponuka. Pevne verim, ze nam prejde zaradenie genialneho useku cez Rohacske sedlo aj pre trasu 50 km.
...mne staci ked sa bude jazdit hlavne po lesoch a nie po lukach...
matt a tebe sa nepacia lucne pasaze na Dubnicaku po zjazde z Baske, alebo na Horalovi (krejzi) za L. Teplickou? Ved tie lucne prejazdy su fascinujuce...
ee...nepacia ...hlavne ked sa mi dva roky dozadu na Dubnicaku na tychto usekoch "vlnil" horuci vzduch pred ocami a ja som preglgaval naprazno
este pre upresnenie...nie ze by mi luky na maratonoch vadili ( ved aj tie k tomu patria ) ...len na niektorych maratonoch ich je obcas "neunosne" mnozstvo...
fajn tema. dobre sa čítaju pripomienky a reakcie. aspon je aky taky prehľad názorov a možno si aj vyberiem nejaké na rock 2008. moje top five nedám bo nemám toho odjazdené na maratónoch až tak veľa. tohoto roku len topolčianky a dubnicu. a ako bolo písané tak tiež nie som moc náročnýna organizáciu. stačí teplá voda nejaky ten gulášik a pivko. no topolčianky boli moje prvé a hned v tombole bike(ha ha aspon niečo do rozpočtu na začiatok sezóny) tak budem naň asi v dobrom spomínať. tak ak bude na jeseň 2008 obdobná téma možno budem mať aj čo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ALE ved prave tymi usekmi sa lisi MTB od Cesty, to robi tie maratony krasnymi a tazkymi zaroven. To znamena, ze kazdy singel, drobny trial cez korene ci strmy vyslap ci technicky zjazd po schodoch je vlastne kompromis???
Nesmie to byt presa len o monotonnom buseni do pedalov v pravidelnom tempe!!! To sa mozem akurat tak dat na drahu... (nie moju drahú
Pozor, nemyslim to tak, ze budeme chodit po lese so sekerou a trciace korene vysekavat
Je mi jasne, ze to do lesa patri. Ale skor mi ide o to, aby tie korene neboli zivotu nebezpecne. Na maratonoch sa nezucastnuju len technicky zdatni bikeri... Skor mam na mysli vynechanie blatistych usekov, hlbokych kolaji a jedneho konkretneho nebezpecneho korenisteho zjazdu.
Nove trasy budu mat vsetko, co priroda ponuka. Pevne verim, ze nam prejde zaradenie genialneho useku cez Rohacske sedlo aj pre trasu 50 km.
slavo
Z toho useku so sebou nosim pamiatku - prasknutu helmu
Ale bola to skor moja chyba.
Matt, napriklad mne osobne sa luky v Sulove pacili, hlavne ta jedna strma, kde sa dalo hravo obehnut asi 30 tlaciacich jedincov
A o tom je dobry maraton, ze je tam viacero povrchov (hludne aj blato a brody) a kazdy si najde ten svoj oblubeny usek.
matt a tebe sa nepacia lucne pasaze na Dubnicaku po zjazde z Baske, alebo na Horalovi (krejzi) za L. Teplickou? Ved tie lucne prejazdy su fascinujuce...
ee...nepacia
este pre upresnenie...nie ze by mi luky na maratonoch vadili ( ved aj tie k tomu patria ) ...len na niektorych maratonoch ich je obcas "neunosne" mnozstvo...