myslite ze je dema HORAL vhodny na zaciatok ked mam v lese vecsinou priemernu rychlost 16 na trase pezinska baba a spet s bieleho kriza v bratislave.
posledný komentár: 12. 9. 2014 o 13:59
posledný komentár: 16. 9. 2012 o 13:01
posledný komentár: 12. 9. 2014 o 13:59
posledný komentár: 16. 9. 2012 o 13:01
ale ako Matt vravi, necakaj do augusta, zacni uz v maji...
a chcem horal tu 66 km nie tu 120 ci klko
alebo si z kategorie ako ja, ktory som presiel hreben na Babu milionkrat a zacal mi liezt na nervy, a tak som objavil maratony - a zacal spoznavat sqele trasy po celom Slovensku - niekto mi to pekne oznaci, niekto ma nakrrrmi, aj pobavi, proste pre zabavu, aj ked mozno posledny v cieli...
isiel som dotoho tiez len aby som nebol posledny .
Ale ked budes mat stastie nemal by si byt posledny lebo ked chyti niekto defekt uz sa to tazko dobehuje pokial nieje nejaky super manik - (tych je ale dost ) tak taky by ta uz nemal obehnut alebo niekoho diskvalifikuju a nebudes posledny ale ako bolo spomenute v prvom maratone nejde o umiestnenie ale o dojazd . priemernu som mal 17,8 . ked si tam nieco uvadzal mozes porovnat. treba ale povedat ze partizanske bude trosku ine o com hovori aj prevysenie . Ale kludne pridi budes to mat za sebou
isiel som dotoho tiez len aby som nebol posledny .
Ale ked budes mat stastie nemal by si byt posledny lebo ked chyti niekto defekt uz sa to tazko dobehuje pokial nieje nejaky super manik - (tych je ale dost ) tak taky by ta uz nemal obehnut alebo niekoho diskvalifikuju a nebudes posledny ale ako bolo spomenute v prvom maratone nejde o umiestnenie ale o dojazd . priemernu som mal 17,8 . ked si tam nieco uvadzal mozes porovnat. treba ale povedat ze partizanske bude trosku ine o com hovori aj prevysenie . Ale kludne pridi budes to mat za sebou
tak posledny by si nemal byt, v pravenci co som predbiehal poslednych(defekt) tak to bola daaka rodinka otec s dcerkou a isli pekne v klude pomalicky(ako v nedelu) typujem ze sa aj zastavili na priehrade a poobzerali si okolie.A co s a tyka priemerky : prvy na polmaratone mal 26.64, a posledna 8.80. takze posledny by si urcite nemal byt
Ja sa tento rok tak tiež chystam na Horal. Pojdem ho prvy krat, ale možem povedať, podľa toho čo som počul od kolegov bikerov
myslite ze je dema HORAL vhodny na zaciatok ked mam v lese vecsinou priemernu rychlost 16 na trase pezinska baba a spet s bieleho kriza v bratislave.
horal lazy bol moj prvy maraton a prezil som. urcite to skus.
vec ktora riskujes je ze zmeskas par vybornych maratonov ktore su pred nim. napriklad Partizanske
a inac dajte mi nejaky link na to partizanske
slubujem, ze posledny nebudes a lutovat tiez nie...
Evička Králová tak to je nezmar. Ak nie je riaditeľ pretekov MTBO tak určite si ide v klude odjazdiť všetko čo je v dosahu.
Ona ma nahovorila na orientáky a neskôr aby som chodil majsterskú M kategóriu, za čo jej ďakujem.
mame tu pani profesorku Evu a pani Evu z Presova...
obe pozdravujem a klobuk dole pred ich vykonmi...
Je to sice uz vysvetlene, ale este raz: mal som na mysli "lady maraton" pani Evu z Presova. Ten titul dostala pri zaverecnom hodnoteni serie a treba uznat, ze plnym pravom.