kto sa chysta? ja urcite. minuly rok to bolo totiz super, az na pocasie.
posledný komentár: 10. 6. 2016 o 12:03
posledný komentár: 9. 5. 2016 o 14:55
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
posledný komentár: 6. 5. 2012 o 23:52
posledný komentár: 5. 2. 2010 o 15:13
Ked budete cervovi posielat report, neposielajte ho vo Worde, ale v HTML formate. Z Wordu sa to neda preklopit so spravnym formatovanim na web a cervo by to musel vsetko robit nanovo manualne, takze sa na to logicky vykasle a len preklopi plain text.
Tento HTML editor sa mi celkom osvedcil, takze tam staci vlozit plain text, naformatovat podla predstav a potom to ulozit ako HTML. To potom staci odoslat Cervovi. Len pozor, niekedy to pri potvrdeni buttonu "Save file now" hodi error, takze pred kliknutim na ten button si cely sformatovany obsah skopirujte, aby sa vam to vsetko nestratilo ak to nahodou padne.
Ked budete cervovi posielat report, neposielajte ho vo Worde, ale v HTML formate. Z Wordu sa to neda preklopit so spravnym formatovanim na web a cervo by to musel vsetko robit nanovo manualne, takze sa na to logicky vykasle a len preklopi plain text.
Tento HTML editor sa mi celkom osvedcil, takze tam staci vlozit plain text, naformatovat podla predstav a potom to ulozit ako HTML. To potom staci odoslat Cervovi. Len pozor, niekedy to pri potvrdeni buttonu "Save file now" hodi error, takze pred kliknutim na ten button si cely sformatovany obsah skopirujte, aby sa vam to vsetko nestratilo ak to nahodou padne.
tak v tomto som fakt panic
Čo sa ospravedlňuješ????
Ospravedlň sa škole a vyučujúcemu!
A potom sa choď hanbiť do kúta!
Toto ale nerátam do servis nákladov na horal. To už ten chudák fakt potreboval.
hi, sorry ze som Ta sklamal ale potom co som mal crash (km5) nasledne zlomeny malicek, hypothermiu a brzdy na sposob metal-to-metal, musel som to skoncit.
Robert
ed.: kto ma zaujem o details ohledne SGT, prosim PM - (bola to moja 11-a 200-vka od r.1998)
hi, sorry ze som Ta sklamal ale potom co som mal crash (km5) nasledne zlomeny malicek, hypothermiu a brzdy na sposob metal-to-metal, musel som to skoncit.
Robert
ed.: kto ma zaujem o details ohledne SGT, prosim PM - (bola to moja 11-a 200-vka od r.1998)
ale nie srandujem
ani zdaleka nemám na SGT ale pre tú srandu zažiť to by som to možno skúsil:-)
Robert
ešte raz som si to prečítal
V tomto letaku sa vyhrazaju, ze "Ak sa zucastnis troch pretekov, ziskavas dres". Nehovoria nic o troch dokoncenych pretekoch
No nic, aspon snaha bola
ešte raz som si to preèítal
a kua ta to krakov musim dat aj keby neviem co bolo ... uff ale asik len kratku
ja len tak...casu dost...este ani skody nie su odstranene..a asi ani tak sloro nebudu