---
http://www.salzkammergut-trophy.at/
Nazdar "masakristi"
Vidim, ze je tu nejako mrtvo, nik neprispieva, minuly rok sa tu uz o tomto case tazko preberalo ubytko, prihlasovanie, ceny, trening...
Ja sa znova chystam na 211km (alebo kolko tam nasekaju tento rok) a uz som zacal s "pripravou" na biku.
Mam najazdene prve km na ceste, dufam, ze mi to bude co najrychlejsie pribudat.
Tak piste, ako ste na tom vy, nech viem, ci mam co dohanat
Alebo jazdite tak, ze nestihate a nevladzete potom pisat?
posledný komentár: 9. 5. 2016 o 14:55
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
posledný komentár: 10. 12. 2012 o 6:21
posledný komentár: 15. 6. 2012 o 10:35
posledný komentár: 6. 5. 2012 o 23:52
posledný komentár: 10. 7. 2011 o 10:48
posledný komentár: 5. 2. 2010 o 15:13
posledný komentár: 27. 10. 2009 o 17:49
Toto ja neviem, ja som isiel minuly rok za Intersport team. Tam bola cena startovneho 39€. Dostal som dres, flasu, nejake tycinky a zlavove kupony na nakup.
Nevie niekto ci bude takato moznost aj tento rok? Na nete som uz videl "seriu Intersportu" ( je tam zahrnuty Stupavsky, Salzka, Istebna, Horal a nieco v Madarsku ), ale o cenach este nic.
Volal som pred casom Ivanovi Zimovi, ako to vyzera s dresmi SLOW-MOTION. Povedal mi, ze to ide mimo neho. Riesi to niekto z Presova, meno som si nezapametal. Manzelka sa uz nevie dockat svojho "slimacikoveho" dresu. Aj toho roku ideme na Salzku. Ja idem znova 119 km a manzelka prestupila z 37km na 53km. Ubytovanie mame rezervovane priamo v Goiserne cca 300 m od startu, uz od zaciatku februara. Ideme tam v pondelok t.j. 5 dni pred pretekom. Snad nam pocasie vyjde aj na nejake pesie a bikove tury po okoli. Ja vsak stale cakam na svoju race "raketu" Scott Spark 10 (mod. 2012). Cakam na neho uz dlhsie ako na nove auto. Zatial posledny prislub dodania je koniec marca, tak uvidime.
Mail mi zatiaľ neprišiel žiadny, tak dúfam, že som to nepremeškal.
prve poctive km odkrutene aj tento rok na kanarskych takze teraz uz len nezranit sa, nedolamat sa a v praci to udrzat v rozumnej miere...
...a pravdaze aby som nezabudol - kto vybavi repete pocasia z minuleho roka ?
nj, pamatam si ako som den na to v nedelu cestoval okolo do Francuzska a pozeral som na zasnezene kopceky v celom okoli Dachsteinu
Podla vsetkeho ide o nejake druzstvo a treba aby jeho clenovia mali v sucte co najvacsi cas? To akoze potom treba cakat kusok pred cielom aby clovek dosiel tesne pred limitom, ci o co tu ide nejak to nechapem.