Tak po roku je tu opäť ŠPRINTPOLOM a už ako tradične v Stráňavach pri Žiline.
Tento rok je termín pretekov sobota 20.9.2008.
Ostatné info nájdete na stránke www.cyklo-pozitiv.sk
Tešíme sa na všetkých bikerov a bikerky
ziadne prekvapenia:D cas v treningu 29min povazujem za osobnu tohtorocnu katastrofu:D
ale co, zaver sezony za tri tyzdne, odjazdene za tento rok uz o tisicku viac ako za cely minuly rok, odzavodene dost tak uz sa tesim na oktober mesiac volna. chcel som ist skusit aj polom nanecisto ale kaslem uz na to, necham sa sam prekvapit ako to bude.
jaro, porovnavat sa s niekym kto jazdi odkedy bol bajk vymysleny(myslene obrazne:D) sa my co jazdime 2-3 roky nemozeme, a to ani keby som natrenoval 30k rocne. Na to ze jazdim tak kratko som so svojimi vysledkami maximalne spokojny a tvoje vysledky su tiez po 2 rokoch rozhodne super...
Prečo tolko skromnosti... Myslím že ste ukázali aj "starým pákam" , že poctivým tréningom a životosprávou, ktorá mne chýba sa dá dokázať veľa...
Takže prilba je povinná a budeš podpisovať papier. To že ju nebuš mať na hlave neznamená diskvalifikáciu ale jedná sa o to že pokiaľ sa ti niečo stane podpísal si papier.... Cestou späť plati obdobná záležitosť. Diskvalifikácia nehrozi ale jedná sa o spôsob ochrany organizátora. Veď všetci vieme že za volantom ani na bajku sa nemá piť alkohol. ale v prípade že budeš mať nehodu máš smolu... Takže každy pri štarte podpíše že bude používať prilbu tak pri preteku ako aj pri návrate...
Len aby neprsalo a nefukal moc prudky vietor,,,to jedine neznasam a hlavne protivietor...tak snad si vas este pofotit pridem ale na start si dajak netrufam hm,,,
No uvidíme kto príde, ale počasie by sa podľa predpovedi počasia, čo som pozeral malo vylepšiť. Pršať by nemalo, ale zima bude. Aspoň sa nebudeme moc potiť
No uvidíme kto príde, ale počasie by sa podľa predpovedi počasia, čo som pozeral malo vylepšiť. Pršať by nemalo, ale zima bude. Aspoň sa nebudeme moc potiť
no ked si spomeniem na to teplo na fatranskom maratone, tak mi je zle. teple az horuce pocasie ja nemusim, skor nech je trosku chladnejsie, to mi vyhovuje...
Nazdarek, nepriazne počasia (čo sa tyka dažďa) by som sa nebál. Uz šesť pretkov v našej (CPK) režii nepršalo popripade raz pršalo tesne po vyhodnoteni. Mame totiž medzi sebov finančného žraloka (tresku), ktory dokaže okrem poistiek ovladnut aj konanie doktora Iľka a jeho predpovede.... Takže v sobotu na štarte....
Pre Terryho: 12:20 som tam ako na koni aj s časomierov....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale co, zaver sezony za tri tyzdne, odjazdene za tento rok uz o tisicku viac ako za cely minuly rok, odzavodene dost tak uz sa tesim na oktober mesiac volna. chcel som ist skusit aj polom nanecisto ale kaslem uz na to, necham sa sam prekvapit ako to bude.
jaro, porovnavat sa s niekym kto jazdi odkedy bol bajk vymysleny(myslene obrazne:D) sa my co jazdime 2-3 roky nemozeme, a to ani keby som natrenoval 30k rocne. Na to ze jazdim tak kratko som so svojimi vysledkami maximalne spokojny a tvoje vysledky su tiez po 2 rokoch rozhodne super...
Prečo tolko skromnosti... Myslím že ste ukázali aj "starým pákam" , že poctivým tréningom a životosprávou, ktorá mne chýba
Dám fotky dievčat na minuloročnom Šprintpolome...
A ešte úspešnú Majku
Té holky boli normalne pretekat alebo si to len tak mimo pretek rozdavaju,,,
Pretekajú
So štartovným číslom na trati...
Vysmiate dievčatá na bedni
A ešte naše ženy na stupňoch víťazov. Zboku všetko riadil, kontroloval a spíkroval Terry
No pytam sa preto,,,lebo nemaju na hlave prilbu...Nemala by byt povinna???
Tak a tu to máš od najvišieho
Z pohladu pretekara prilba povinna NIE JE
napodobne, dufam, ze pridu vsetci a bude super atmoska
no ked si spomeniem na to teplo na fatranskom maratone, tak mi je zle. teple az horuce pocasie ja nemusim, skor nech je trosku chladnejsie, to mi vyhovuje...
Pre Terryho: 12:20 som tam ako na koni aj s časomierov....