Tak po roku je tu opäť ŠPRINTPOLOM a už ako tradične v Stráňavach pri Žiline.
Tento rok je termín pretekov sobota 20.9.2008.
Ostatné info nájdete na stránke www.cyklo-pozitiv.sk
Tešíme sa na všetkých bikerov a bikerky
Martinčania, teším sa na Vás, keď som nemala možnosť byť s Vami na "okolo Tatier"/ste rýchle šípy/, tak dúfam, že nebudete hneď valiť domov / Alebo že by ste to zobrali z Polomu cez kopec?/.
Tak potrénujte a v sobotu sa vidíme.
Zdravim da sa niekde najst profil toho stupania lebo na hlavnej stranke som toho teda moc nenasiel Aby som vedel do coho idem
Je to bez profilu. Ide len o neustále stúpanie.... Potešiť ťa môže len to že tam štartuje aj moja 13-ročná dcera a už teraz je z toho zničená.... Je to o makaačke od začiatku do konca. Neexistuje tu ani meter odpočinku...
Zdravim da sa niekde najst profil toho stupania lebo na hlavnej stranke som toho teda moc nenasiel Aby som vedel do coho idem
Cyklopozitívny tím s Polomom spestril aj maratón, takže som vystrihol to stúpanie z úplného reportu (nie je síce úplne reálne, ten vynechaný úsek je len odhadnutý - na predstavu však stačí). To keby pôsobil ten charlieho profil príliš ľahko . Treba síce prihliadať na mierku, ale nedá sa inak ako súhlasiť s Terrym, že človek si tam rozhodne nemá kde oddýchnuť ...
AKTUÁLNE Z TRÉNINGU NA ŠPRINTPOLOM:
Včera v stredu 17.9.2008 čiže tri dni pred štartom som absolvoval jeden z posledných tréningov s turistickou výbavou na chrbte, podobne ako môj kamarát v prílohe na fotke. A tu sú postrehy. Dĺžka trate a prevýšenie je presne podľa propozícií, to je presne zmerané. Včerajší čas bol 38 minút a 12 sekúnd. Teda v mojom prípade o 2 minúty horší ako v poslednom meranom tréningu. Ale prečo. V Žiline po daždi vyšlo slniečko a oteplilo sa na 11 stupňov. Na štarte v Stráňavách bolo 6 stupňov pod mrakom a mrholilo. V cieli v sedle Javorina bolo 0 stupňov a jemne mrholilo. Trať v celom úseku bola mokrá ako po niekoľkých dňoch dažda. Priemerný čas v celom stúpaní bol 10,7 km/h. Stic mal pravdu. Dá sa to ísť nad 11 km/h. Boli miesta s rýchlosťou 7-9, ale aj jedno miesto asi sto metrov s rýchlosťou 24 km/h. Inak len stúpaš a stúpaš takmer bez oddychu. Proste poctivá časovka do vrchu. Úsek od štartu po rampu s turistickým strešníkom som absolvoval v identickom čase ako minule, keď bolo 22 stupňov, čiže 7,50 ale potom som už neudržal tempo.
Oblečenie radšej ako do tepla - dlhé nohavice, tričko s dlhými rukávmi. Ja som zniesol na sebe aj tenkú bundu a neprehrievali sa mi motory . Dá sa ísť pre otužilcov aj v letnom drese, ale problémy sú dva: na štarte sa podchladíte a v cieli Vám bude zima, musíte sa okamžite prezliecť do suchého. Treba si nabaliť teplé oblečenie a nechať si to vyviesť autom do cieľa. V cieli budú aj teplé deky. Túto službu zabezpečuje organizátor.
Martinčania, teším sa na Vás, keď som nemala možnosť byť s Vami na "okolo Tatier"/ste rýchle šípy/, tak dúfam, že nebudete hneď valiť domov / Alebo že by ste to zobrali z Polomu cez kopec?/.
Tiež sa pripájam k pozvánke a navyše sa tešim na rodákov z Rajeckej doliny...
Pripájam fotku "rajeckého rýchlika" na jeho celokarbónovom XTR-kovom SCOTT-e.
Cyklopozitívny tím s Polomom spestril aj maratón, takže som vystrihol to stúpanie z úplného reportu (nie je síce úplne reálne, ten vynechaný úsek je len odhadnutý - na predstavu však stačí). To keby pôsobil ten charlieho profil príliš ľahko . Treba síce prihliadať na mierku, ale nedá sa inak ako súhlasiť s Terrym, že človek si tam rozhodne nemá kde oddýchnuť ...
Perfektný príspevok, slovne to doplním - jemné stúpanie popri domoch po štarte, strmšie esíčko, viď fotografia, potom rovný úsek s pár domami vľavo, múzeum v záhrade s delom, rampa a niekde za týmto miestom v lese sa to napája na gebulov graf.
duracer, nakresli si 2 body, bod A vo výške x a bod B vo výške x+521. bod A začína na pozícii 0, B na pozícii 6900. Medzi nimi urob priamku a máš profil časovky (s minimálnymi nepresnosťami )
duracer, nakresli si 2 body, bod A vo výške x a bod B vo výške x+521. bod A začína na pozícii 0, B na pozícii 6900. Medzi nimi urob priamku a máš profil časovky (s minimálnymi nepresnosťami )
Takze vyzera to tak, ze maraton v Slovenskom raji nebude to prave tak sa pridam k domorodej akcii aj ja Tohto roku som na polome nebol ani raz (myslim po tej asfaltke) takze sa necham jedine prekvapit ako mi to pojde.
budiky momentalne nemam, ale myslim ze profil je to najmenej co nas bude v sobotu trapit...
dneska hore viditelnost tak 2m a teplota okolo nuly. aj ked dole je cely den sucho, hore je mokro a sustavne cosi kvapka.
vyznacil som jak sa dalo, otazne je ako ten sprej a farba budu drzat na tej mokrej ceste:D
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je to bez profilu. Ide len o neustále stúpanie.... Potešiť ťa môže len to že tam štartuje aj moja 13-ročná dcera a už teraz je z toho zničená.... Je to o makaačke od začiatku do konca. Neexistuje tu ani meter odpočinku...
tu mas profil, aj ked tam cosi chyba, asi tak 1km, ale hadam ti to pomoze...
co tie tri klesania ku koncu?:D
realne tam ziadne nie su....
realne tam ziadne nie su....
bolo to robene v ozim, takze asi taaaaaaaaaaaaaaaaak
Cyklopozitívny tím s Polomom spestril aj maratón, takže som vystrihol to stúpanie z úplného reportu (nie je síce úplne reálne, ten vynechaný úsek je len odhadnutý - na predstavu však stačí). To keby pôsobil ten charlieho profil príliš ľahko
AKTUÁLNE Z TRÉNINGU NA ŠPRINTPOLOM:
Včera v stredu 17.9.2008 čiže tri dni pred štartom som absolvoval jeden z posledných tréningov s turistickou výbavou na chrbte, podobne ako môj kamarát v prílohe na fotke. A tu sú postrehy. Dĺžka trate a prevýšenie je presne podľa propozícií, to je presne zmerané. Včerajší čas bol 38 minút a 12 sekúnd. Teda v mojom prípade o 2 minúty horší ako v poslednom meranom tréningu. Ale prečo. V Žiline po daždi vyšlo slniečko a oteplilo sa na 11 stupňov. Na štarte v Stráňavách bolo 6 stupňov pod mrakom a mrholilo. V cieli v sedle Javorina bolo 0 stupňov a jemne mrholilo. Trať v celom úseku bola mokrá ako po niekoľkých dňoch dažda. Priemerný čas v celom stúpaní bol 10,7 km/h. Stic mal pravdu. Dá sa to ísť nad 11 km/h. Boli miesta s rýchlosťou 7-9, ale aj jedno miesto asi sto metrov s rýchlosťou 24 km/h. Inak len stúpaš a stúpaš takmer bez oddychu. Proste poctivá časovka do vrchu. Úsek od štartu po rampu s turistickým strešníkom som absolvoval v identickom čase ako minule, keď bolo 22 stupňov, čiže 7,50 ale potom som už neudržal tempo.
Oblečenie radšej ako do tepla - dlhé nohavice, tričko s dlhými rukávmi. Ja som zniesol na sebe aj tenkú bundu a neprehrievali sa mi motory
ŠPORTU ZDAR A ČASOVKE ŠPRINTPOLOM ZVLÁŠŤ
Tiež sa pripájam k pozvánke a navyše sa tešim na rodákov z Rajeckej doliny...
Pripájam fotku "rajeckého rýchlika" na jeho celokarbónovom XTR-kovom SCOTT-e.
Profíci na to majú svojich ľudí...
Perfektný príspevok, slovne to doplním - jemné stúpanie popri domoch po štarte, strmšie esíčko, viď fotografia, potom rovný úsek s pár domami vľavo, múzeum v záhrade s delom, rampa a niekde za týmto miestom v lese sa to napája na gebulov graf.
...ha ha ha
neviem co je smiesne...je to presne tak
no nic, padam kreslit sipky (bohovo sa mi chce do toho pocasia:D)
dneska hore viditelnost tak 2m a teplota okolo nuly. aj ked dole je cely den sucho, hore je mokro a sustavne cosi kvapka.
vyznacil som jak sa dalo, otazne je ako ten sprej a farba budu drzat na tej mokrej ceste:D