tak mame tu dalsi novy mraton, ktory s navyse bude odohravat v nadhernom prostredi, myslim ze ak to organizatori zvladnu tak tento maraton bude patrit k jednym z najkrajssich maratonov, a kedze je to na spisi tak pre MTB Club Spis to bude musiet byt povinnostou sa ho zucastnit
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
...jediná výčitka z mojej strany - už sa mi neušli bryndzové halušky a vyzerali veľmi dobre
...a vrelá vďaka softu na žrebovanie tomboly, takí nabalení sme ešte z maratónu nešli
Vyborna organizacia, trat znacena super a velmi dobre zvolena. Prejazd cez hrad je zazitok, ktory ostane este dlho v pamati.
Chcel by som sa este specialne podakovat panovi Rmanovi (cislo som si nezapamatal), ktory mi na trati znitoval roztrhnutu retaz, a tak som mohol dokoncit pretek.
Bolo fakt super, o rok idem znova
Velmi si to cenim
ja len bikujem, fotí, kto ma foťák a spolu organizujeme XCM SLOVAK PARADISE, ja som naposledy meral trať s GPS
fotky sú promo akcia k "nášmu" maratónu
keby na náš XCM prišli všetci čo majú aspoň jednu peknú fotku - lebo pekných je vždy menej ako obyčajných, tak máme najväčší maratón v strednej Európe
vyborne akcia, super som si pojazdil.
niektore chodnicky okolo hradu boli skveleee,
zhodli sme sa, ze tento maraton moze byt super fotogenicky- hrad v pozadi urobi svoje. prejazd hradom je potom este daco navyse.
jedine minus odo mna: mohol by mozno byt nabuduce oznaceny bord, ze je skutocne hlboky, nabral som si v jednom potoku bazeniky do oboch tretier
EDIT: este chcem zvlast pochvalit nadpriemerne vkusne tricko!
a nejake par foto aj tu http://*****saweb.google.cz/bikerdrotar/KralovskyMTB
TO Petos " ten co ma fotak" ?????? to je no name fotograf ? sak daj aspon meno sa nehambi
tá čo má foťák je mama
a ten čo má foťák je foter, ten čo minulý rok zachránil horský cyklomaratón Slovenský raj a teraz ho "driape" na slovenskú *****
povedané inak - sponzor a partner podujatia - kto ho nevidel, tak bude merať čas na XCM - to aby bolo viac pre bikerov
po Brezne, Orave a Kráľovskom máme ťažkú úlohu - rozmýšľame, že pôjdeme pozametať trať, lebo kvalitnú tombolu a ceny pre víťazov už máme, web je tiež na 100 %, stravu snáď Hrabušičania a Štiavničania zvládnu, sprchy a umývanie v autokempingu, letáčiky dotláčame, parkovisko zadarmo ... promo balíčky už nachystané, tričká čakajú na uzávierku 7.9.2008
Darmo aj Kráľovský MTB zdvihol latku, ale myslím, že budeme apoň takí dobrí
tá čo má foťák je mama
a ten čo má foťák je foter......
No vidis netreba robit tajomstom to co davno tajomstvo nieje ale brat. mama a otec si taku malu verejnu pochvalu a vdaku od nas vsetkych zasluzia.
Ak Vam chybaju ruky k metle tak kludne daj vediet.....
- značenie , bufet , kulisa hradu , strava a tombola , to všetko bolo veľmi dobre organizované - veľká pochvala !
TEŠÍM SA NA BUDÚCI ROČNÍK!!!
P.S.: VĎAKA Košičanovi kt.skončil 11 alebo 12 m. na 45 km kategória A , potiahol ma na Sľubicu , diky moc , / č. 177, c.p. na 45 km , A: 13/
V cieli by som uvital trosku vacsiu porciu halusiek
tesim sa na dalsi rocnik.
prisli sme tam piatok poobede a decka este hrali fotbal a my teda BTVT sme tam uz mali rozlozene stany, takze na nas pozerali jak na utecencov... ta sto? uze zahranica? ( z ruskym prizvukom
Chcel by som sa este specialne podakovat panovi Rmanovi (cislo som si nezapamatal), ktory mi na trati znitoval roztrhnutu retaz, a tak som mohol dokoncit pretek.
Bolo fakt super, o rok idem znova
Hehe, až teraz som si všimol - není zač
Pamätám si to, niekto z domorodcov si to všimol - teda že mám nitovačku, po príjazde do ciela ma čakala sada miestnych bicyklov pripravených na nitovanie reťazí