18.8.2018
Miesto:
Granč-Petrovce
posledný komentár: 22. 7. 2025 o 9:21
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 30. 7. 2024 o 17:04
posledný komentár: 12. 9. 2014 o 13:59
posledný komentár: 22. 7. 2025 o 9:21
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 30. 7. 2024 o 17:04
posledný komentár: 12. 9. 2014 o 13:59
Keď mi tiež zaplatia, pôjdem sa aj ja veľmi rád povoziť na ebiku, ako Julien.
keď budeš mať výkon ako on, tak Ti zaplatia
tiriel fajn fotky, našiel som sa.
Vidím, vidím 402
A šišky boli super !!! Hugo sa s nimi zabavil ,kým som fotila .
Ale naco bolo dobre domrvit existujuci trail spilenim toho spadnuteho stromu pod ktory sa jazdilo na konci letiska (ked to navyse bolo aj mimo oficialnej trate)?
Bol taky problem prejst poslednych par metrov povodnou verziou po sotoline ked sa Vam to zdalo tazke? Toto je ozaj barbarstvo.
Ps:Ďakujem neznámemu bikerovi z krátkej čo mi potiahol asfatovy úsek, kde jednoplacka nestíhala a pekne ma odviezol. ?
Toto je typický prípad, keď sa organizátor nevie bicyklovať, tak zničí (dá zničiť ) prekážky.
A navyše tam je niekoľko ďalších možností, ako to obísť.
Namiesto toho, ste to mohli radšej potiahnuť na nový krásny chodnik od vysielača na motorest.
jedenásty ročník Kráľovského MTB maratónu je za nami - je to neuveriteľné, ale ani jedenástykrát nám nepršalo.
Dostali sme veľa pozitívnych reakcií, čo nás veľmi teší - je to pre nás, organizátorov, najväčšia odmena.
Samozrejme, drobné chybičky aj možnosti pre zlepšenie sa vždy nájdu - sme preto vďační za každú spätnú väzbu, ktorá nám umožní maratón zlepšiť a posunúť o krok ďalej.
Upravili sme trate s cieľom spraviť maratón atraktívnejším a dostupnejším. Čakáme vaše reakcie, chceme vedieť, čo sa vám páči aj nepáči.
Kráľovský MTB maratón nemá ľahké trate. Význam slov "MTB maratón" je dôležitý - je to "MTB", je to "maratón", nemá to byť zadarmo, ale nechceme z toho robiť extrém. Chceme, aby ste si to poriadne odmakali. Maratón má byť predovšetkým výzva vyhrať nad sebou samým. Odmenou je krásna príroda, parádne výhľady, zábavné zjazdy, priateľská atmosféra, fajné jedlo, pozitívne spomienky a chuť vrátiť sa aj o rok.
Organizácia maratónu nie je jednoduchá, podieľa sa na nej veľa ľudí. Ďakujeme každému, kto akýmkoľvek spôsobom prispel k organizácii - účastníkom, našim rodinám, kamarátom, sponzorom, partnerom podujatia i mnohým ďalším.
Ďakujeme, užívajte si koniec leta a pripravujte sa na Kráľovský MTB maratón 2019.
ŠK Pegas
Fotky budú k dispozícii, chceli by sme prvú časť zverejniť dnes/zajtra. Postupne sa čistia od duplicít, nepodarkov a pod.
Slovo maratón znamená, že sa jedná o vytrvalostnu súťaž....neviem, čo tam robia ebajky. O pár rokov budú možno maratóncov ťahať na kopce lanovky a oni si len užijú singliky 😲🙄
Čo sa týka vody, musím ťa opraviť. Občerstvovacka s vodou bola na 9.km, v Slatvine. Stálo tam hasičské auto a za ním bol stôl, kde bolo pripravených niekoľko desiatok plastových pohárov s vodou.
Občerstvovacka nebola v materiáloch, pretože sme ju doriešlili na poslednú chvíľu - práve kvôli teplu a špeciálne pre 28km trať. Päťdesiatkári a osemdesiatkári mali občerstvovačku chvíľu pred tým, vo Vojkovciach.
K pozitívam patrí dobré značenie, na 28km trati som ani raz nepochyboval kde odbočiť. Halušky také dobré aké si na Spiši dávam stále. Zjazd z Dreveníka po skalkách bol pre mňa najkrajšou časťou + dobrá atmosféra medzi súťažiacimi. Obdivoval som optimizmus chalana, ktorý za Spišským podhradím opravoval druhý defekt s úsmevom na tvári. Od krátkej som čakal "nudu" pre rodinky s ďeťmi, no potešila rôznorodosťou (lúky so super výhľadmi, brody, trochu singlov, prejazd mestom) a náročnosťou kde som videl pár jedincov tlačiť aj dole kopcom.
No a negatíva/návrhy na zlepšenie. Oceňujem "operatívnu" občerstvovačku, no keďže sa držím Stejovho hesla "Kto brzdí, nevyhráva!", tak som ju musel prehliadnuť a info o nej som nepočul ani na štarte
K ebikom, vo všeobecnosti mi nevadia, kým ich bolo zopár ako teraz, tak v pohode aj spoločný štart, no nevidím dôvod v ich oceňovaní v kategóriach. Či je limiter vypnutý, či má niekto ďalšiu baterku v ruksaku a kto má aký výkon motora nikto nekontroloval, ale budiš. Všetci boli ku mne pri predbiehaní ohľaduplní, no stala sa kuriozitka. Chalanovi ušlo koleso v rigole a s ebikom sa nevdel pohnúť. Asi bolo potrebné kúsok potočiť pedálom, aby sa chytil. Čiže paradoxne ebiky spomaľovali tých pomalších vzadu na krátkej
Občerstvovacka nebola v materiáloch, pretože sme ju doriešlili na poslednú chvíľu - práve kvôli teplu a špeciálne pre 28km trať. Päťdesiatkári a osemdesiatkári mali občerstvovačku chvíľu pred tým, vo Vojkovciach.
No o tom som pocul ale fakt som nic nevidel take a nie som uplne sam. Kazdopadne ak tam fakt bola voda tak potom je to v "klidku" . Asi som sa az velmi dostal do pretekarskeho modu