18.8.2018
Miesto:
Granč-Petrovce
posledný komentár: 22. 7. 2025 o 9:21
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 30. 7. 2024 o 17:04
posledný komentár: 12. 9. 2014 o 13:59
posledný komentár: 22. 7. 2025 o 9:21
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 30. 7. 2024 o 17:04
posledný komentár: 12. 9. 2014 o 13:59
No a ked organizator neodpovie do 24 hodin na prispevok vo fore, tak to je hotovy skandal. A organizator je ignorantske hovado.
Je absolútne zvrátené, že sa existujú ľudia čo považujú za normálne toto značenie považujú za normálne a neakceptujú vlastníkov, urbárnikov turistov a hlavne prírodu ako takú. Choré sú vaše lajky k týmto príspevkom. Chcel by som vás lajkovači vidieť ako by ste vyskakovali, keby Vám takto osprejujú dvor alebo auto... Koľko krát by si ich ešte na svoj dvor pustil...
ved to ani ja a predtym tyzden som tu nepachol
a musim ocenit diskusiu s katkom ohladom pretekania e-bikerov s bikermi. necakal som, ze sa niekto postavi na ich stranu, ale predsa som sa toho dozil...
k druhemu postu, ano, bol som na triatlone, bolo to tam posprejovane, nie som tym nadseny. ty snad ano?
s rukou na srdci ti mozem povedat, ze som videl znacky v lese aj po roku napr. na kojsovke, dodal by som aj xco jahodna, ale ta sa presprejuvava kazdy rok, aj ked tam znacenie z minuleho roka este vidno
ak organizator pouzil eko sprej a mal tento typ znacenia dohodnuty s vlastnikmi pozemkov, potom v tom nevidim problem.
...narozdiel od spileneho stromu na letisku. ale ked tvrdis, ze sa k tomu sk pegas vyjadri, ja rad pockam.
a zabudol si napísať, že čo za tebou ostalo okrem kecov na fóre. Maj gule a príď na stretnutie s urbárnikmi, zatial si len kecal od klávesnice. Prázdne reči sú meranie pucky a postavená cicina. Ale to že sa mi nepáči, ako vyzerá momentálne Smrekovica, kde chodíme pár krát mesačne bicyklovať a stavať traily, nepovažujem za nič nenormálne. nenormálne sú tvoje reakcie.
Neobhajujem nikoho, ale vidim, ze su tu ludia, ktori narocky utocia na organizatorov maratonu a pri tom nie su taki svati ak nie horsi
Nech zije mentalne zdravie
https://www.zonerama.com/Dano/Album/4579168
https://www.zonerama.com/Dano/Album/4579168
Super,nasiel som seba aj syna