dostali sme viacero podnetov a otázok, prečo sme nezaradili na Kráľovský MTB maratón kadetov a juniorov na strednej trati. Na fóre sa dokonca objavil názor, že je to jediná vec, ktorá sa maratónu dá vytknúť
Zvážili sme to a dospeli sme k názoru, že umožníme štart kadetov aj juniorov na strednej trati.
Zmena je už uvednená v propozíciách (http://www.kralovskymaraton.sk) aj v on-line prihlasovacom systéme.
Keďže niektoré úseky trate považujeme za technicky náročné a bezpečnosť pretekárov je pre nás prvoradá, chcem upozorniť na tento odstavec v propozíciách: U prihlásených mladších ako 18 rokov sa vyžaduje písomný súhlas zákonného zástupcu. Toto budeme striktne vyžadovať.
Pegas
posledný komentár: 17. 9. 2019 o 22:00
posledný komentár: 23. 2. 2012 o 13:28
Milá Kefrin štartovné je do konca júna 8 eurov,ale to si nájdeš na office stránke.Dondzi neobanuješ
hmm na tej stranke sa mi nejako nepodarilo najst, ze kolko je startovne...no len kustok daleko to je a samej hmmm...uvidime, ale znie to super ...
dostali sme viacero podnetov a otázok, prečo sme nezaradili na Kráľovský MTB maratón kadetov a juniorov na strednej trati. Na fóre sa dokonca objavil názor, že je to jediná vec, ktorá sa maratónu dá vytknúť
Zvážili sme to a dospeli sme k názoru, že umožníme štart kadetov aj juniorov na strednej trati.
Zmena je už uvednená v propozíciách (http://www.kralovskymaraton.sk) aj v on-line prihlasovacom systéme.
Keďže niektoré úseky trate považujeme za technicky náročné a bezpečnosť pretekárov je pre nás prvoradá, chcem upozorniť na tento odstavec v propozíciách: U prihlásených mladších ako 18 rokov sa vyžaduje písomný súhlas zákonného zástupcu. Toto budeme striktne vyžadovať.
Pegas
Vazeny sportovy priatel, obdrzali sme aj Vase Startovne vo vyske 98 EUR.
Ja som posielal iba 8. Prosim ten zbytok vratit
EDIT o 5 min. Oni sa dnes asi opili
Vazeny sportovy priatel, obdrzali sme aj Vase Startovne vo vyske 0 EUR.
EDIT o dalsie 3 min. Hura, podarilo sa
Vazeny sportovy priatel, obdrzali sme aj Vase Startovne vo vyske 8 EUR.
Len preco je startovne s velkym S? Ked uz rypem, tak poriadne
..tak to hádam tento rok nejako zbúchame..
vidím, že prihlasovanie na maratón sa rozbieha a postrehy z nekorektnej notifikácie sa hneď objavili na fóre
Mali sme drobný technický problém, ale týkal sa len notifikácií po zaplatení štartovného. Všetky doposiaľ zaslané platby boli prijaté v poriadku.
Vďaka za upozornenie, problém by už mal byť odstránený.
Pegas
No tak to som zvedavy precedo