Sezóna je už v plnom prúde a aj pre nás, organizátorov, nastal čas oznámiť novinky.
Takže s potešením oznamujeme:
1. Kráľovský MTB maratón 2010 štartujeme 21.08.2010. Prihlasovanie je spustené (http://www.cyklo.sao-tatry.sk/2010/mtbcup/kralovsky/).
2. Mnohí z Vás to vedia - tak len pre istotu - sme súčasťou CMS.
3. Osviežili sme našu webovú stránku (http://www.kralovskymaraton.sk/uvod.html) - veríme, že sa bude páčiť.
4. Pripravujeme aj pretek pre najmanších, žúrku po pretekoch a iné prekvapenia. Viac z programu nájdete na našom webe v časti "Propozície".
5. Ako motiváciu tiež odprúčam v rámci propozícií navštíviť časť "Ceny a odmeny".
Tešíme sa na Vás 21. augusta!
Pegas
TO SOM JA !
jeeej ja som ale slavny
práve som sa chystal na fórum napísať, že video z tretieho ročníka Kráľovského MTB maratónu je už na našom webe (http://www.kralovskymaraton.sk/intro.html). Vidím však, že pár ľudí to intenzívne sleduje a predbehli ma
Verím, že aj ostatným sa toto video bude páčiť a bude to nie len motiváciou na ďalší rok, ale aj peknou spomienkou!
Pegas
Toto je absolutne v poriadku. Tu nejde o materialne ocenenie, ale svojim vykonom si urcite zasluzili aby ich v danych kategoriach vyhlasili, kludne aj sposobom ktory spomenul Gebula.
report s paradnymi fotkami od Dijcka, skoda ze som tento rok vynechal
Ja sa dokažem povzniest,nad učastou dupačov medzi hobikmi.Jazdím pre seba a radosť,mam svoje ciele a mety.A na kolko vyda umiestnenie nie je až take doležite.Asi preto,lebo viem kde su moje možnosti ako pracujuceho človeka.Asi tolko.
Kto je schopný posúdiť, koho výkon je obdivuhodnejší - či výkon pretekára na 25 km trati, ktorý sedí druhý krát na bicykli, alebo výkon poloprofesionála na strednej alebo dlhej trati, ktorý má natočené 20000 km, dve sústredenia a 40 závodných dní ročne.
Toto porovnanie som v otvorenom liste veľmi dôkladne hľadal, ale nič také som tam nenašiel. Problém bol skôr v tom, že 25ka tuše a fanfáry, ale o týchto mimoriadnych výkonoch ani zmienka. Aj na uvedenom príklade pána Jankoviča by som povedal, že išlo skôr o to vyhlásenie, stupeň víťazov a sošky v tom nehrali najmenšiu rolu (ja by som nepreceňoval fakt, že úplne všetci ľudia v areáli menovaných poznali a samozrejme si potom na základe výsledkovej listiny dali dokopy dva a dva ...). So striktným dodržaním propozícií súhlasím, s následným riešením zo strany organizátora v podstate tiež. Ale osobne by som mal pre takýto prípad (nevyhlasujem neúplne obsadenú kategóriu) pripravené napr. suveníry s logom maratónu ako cenu fair-play, uznanie, alebo nech sa to volá ako chce a tých pár minút na vyhlásenie takéhoto výkonu, prípadne aj uvedenie poradia v mladšej kategórii obetoval ...
Pán Kirdaj ďalej píše, že nevyhlásením kategórie, ktorá sa počtom nenaplnila, sme úplne odignorovali jej samotných účastníkov. No ja sa pýtam - neodignorovali samotní pretekári organizátora a ostatných súperov tým, že nevenujú pozornosť propozíciám a neakceptujú ich? V čom sú tak výnimoční a iní, že môžu popierať pravidlá, ktoré platia pre všetkých a ktoré všetci zhodne akcepovali.
Viď vyššie, okrem toho to s tou ignoráciou mi pripadá ako zbytočne silné slová. Nemyslím ani, že nastala nejaká snaha popierať určené pravidlá, nakoniec ani upriamenie pozornosti publika na výnimočný výkon nebolo v rozpore so žiadnym bodom propozícií.
Neteší ich viac pocit, že s omnoho mladšími súpermi dokážu držať krok a dokonca ich porážať? Vtedy si zaslúžia náš obdiv viac, ako keď stoja osamotení na stupni víťazov.
Toto je presne ono - o pocite menovaných nepochybujem, ale morálnu podporu do ďalších pretekov by naisto neodmietli. Totiž ten obdiv dosť súvisí aj s tým, či ľudia o nich vedia. A na to nemuseli stáť osamotení na stupni víťazov, mohli kľudne stáť všetci spolu na pódiu ...
Čo sa týka rozhorčenia nad účastníkmi hobby trate, tiež musím čiastočne súhlasiť s obidvoma stranami (športové resp. fair-play vs. napr. ekonomické hľadisko). Osobne ich jazdím, lebo táto sezóna sa mi trošku dosť rozsypala, pódium by som atakoval len pri maximálne 4 pretekároch a som teda v podstate zaujatý
a je "vymalováno"
nebude taký "záujem" o bedňu
zažil som "jeden pretek", išlo sa o 10000 sk
(kde sa "bedňo jazdci" zleteli ako muchy na lajno)
a po zistení, že prišiel aj MB im padla gamba a skoro zvažovali, že ani nenastúpia
keby neboli prašulky, isto iste by ich ani nenapadlo sa unúvať ...
Pri odchode som pod stolom pod tym velkym stanom nasiel cierne tretry specialized. Dal som ich organizatorovy. Aj to hlasili v mikrofone ale väčšina už bola na odchode a ani neviem ci si ich dotycny vyzdvihol. Ak nie, su u organizatora.
CIERNE TRETRY SPECIALIZED.
Dik za odovzdanie. Tie tretry sa dostali na podium a boli aj vyhlasovane, lenze ja som bol uz prec., no ako som hovoril s organizatormi, oni to osobne neprevzali. Prosim ak sa niekto najde, u koho v dobrej voli skoncili, kedze si ich nikto nevyzdvihol, prosim kontaktujte ma na cisle 0917557321.Budem aj na Zelenej stope v BB.. Martin. Dakujem
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14