Prišiel čas, kedy sme ukončili prípravu propozícií na 7. ročník Kráľovského MTB maratónu. Do kalendára si pridajte 23. august 2014 - bude to akcia ako sa patrí!
Novinky a zaujímaovosti budeme prinášať postupne. Niektorí z vás už určite zaregistrovali, že Enduro trať na našom maratóne je súčasťou série Scott Enduro X Race (http://www.enduroxrace.cz), na čo sme patrične hrdí.
Zároveň vás pozývame na premietanie známeho slovenského cestovateľa, dobrodruha a filmového režiséra Pavla Barabáša v predvečer maratónu. Na toto sa veľmi teším aj ja osobne.
Tešíme sa na vás!
Pegas
posledný komentár: 22. 8. 2025 o 20:08
posledný komentár: 2. 10. 2011 o 21:35
Na dlhej je vynechané stúpanie z Vojkoviec do Dúbravy, čo je okolo 300 výškových metrov.
Pegas
Práve ten zjazd z Drevenníka mi robí "starosti". Je to medzi kameňmi a nedá sa odhadnúť aký je to strmák, ale ak hovoríš, že s prstom v nose tak to asi skúsim.
ja som si par mesiacov pred maratonom kupil minuly rok bajk a hned som sa prihlasil na najdlhsiu, tento Drevenik je vlastne nejaky 80ty kilometer najdlhsej trasy a pamatam si ze uz som bol tak zniceny ze som si neveril a nejaky usek som tam zosadol a v tom okolo mna na nejakej liberte bez prilby preletel maly fagan jak keby sa nechumelilo ani prednu vidlu to nemalo, som cumel jak puk - domaci si poznaju svoje
kazdy narocnejsi usek mas oznaceny tabulkou, ked si na to netrufas, tak to mozes kludne zosadnut a tlacit. ale na Dreveniku to nie je az take hrozne a pravdepodobne tam bude mat svoje stanoviste aj fotograf z Fax&Copy
Modry dres pre účastníkov KM2014 na trati 90km, ktorí zvládnu byt medzi 2. až 41. miestom
(Pravidlá objednávania budu k dispozícii)
A kto chce nosit tento dres ... treba vyhrat na trase 90 km
Ďakujem za odpoveď.