Tak snáď som sa rozhodol aj s priateľmi s CYKLOPOZITÍVU, že založime po piaty krát novú tému a tento raz na Francúzky spôsob.....
LAPIERRE FATRANSKÝ MTB MARATÓN 2010!!!!!
Všetky informácie nájdete na stránke už Vám známej http://www.cyklopozitiv.sk
Nové dresy, staré trate, dobrá nálada super tombola a iné pikošky.....
Chceme zachovať kvalitu a radosť s bikovania...
Od 5.3. bude spustené online prihlasovanie...
Terry & company
posledný komentár: 7. 9. 2025 o 11:16
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
PS: Len tak dalej!!!
blata teda bolo požehnane, a nechutné lepivé, ťažké, šmyklavé
našťastie som si neustlal ani raz do tých s*ačiek (lebo toto už ani blato asi nebolo
ale vidím to tak, že maratónske účasti tento rok už budú silno záležať od počasia
za rok sa ale vidíme znova
tak nech sa páči:
http://*****saweb.google.sk/Milan.Kirn/2010_06_05LapierreFatranskyMTBMaraton#
malá ochutnávka
nalada vyborna... srandicky s partakmi zo ZA a sikmom
trat prvych 15 km trapenie,namotavanie retaz na prevodniky ma dost vytacali
na singli pred turim mi zrazu zmizol bike a uz som bol na 4roch...nastastie po par brodoch dostala retaz rozum..
vyslapy vyzivne zjazdy este krajsie, moc som to nesilil, energie trebalo aj na zaver....trosku ma zmiatla vrutocka strana zo singlom po zltej....inak pohoda aj pocas posledneho vyslapu....stihol som si aj retiazku namazat
bike nepojazdny po zrazke z autom, poskodeny bowden radenia..a 8 na kolesach.inac bez vaznejsich skod...az na mna, zodraty laket a narazena panvova kost a stehno
zaver: som rad ze som sa zucastnil... organizacia super, ludia tiez. na buduce som tam zas
zaver: som rad ze som sa zucastnil... organizacia super, ludia tiez. na buduce som tam zas
ty kokos, tak teba zrazi auto, bike mas nepojazdny a ty chvalis organizaciu? Kde bol usporiadatel, ked ta zrazilo auto?
Chlapa zrazí auto a že organizácia super? Samotná trať bola rozbahnená, ale počasie neovplyvníš, takže po Jure,vlkanovej a Pravenci to bolo najviac blata a dokonca aj z močovkou .Občerstvovačky ok, bolo dobre že boli pri potoku kde sme mohli opláchnuť biky, - slubované že to nebude žiadna vlkanová alebo Pravenec sa nesplnilo, ale išiel som s tým že bude blato, tak ma to neprekvapilo.
ciel, ? trochu chaos. ludia čo prišli predo mnou sa motali za páskou. Rady na wapky aj 2hod. potom som to vzdal a išiel sa vykúpať do potoka aj z bikom. Kolega čakal ,nestihol tombolu, nebolo počuť,a nechcel prísť o miesto v rade na wapku, a po vyhodnotení tam ešte stál ked jednu z nich zobral Roman B že už ide domov a poslal ostatných do druhej rady za cestu . .Jedlo, dalo sa. Vyhodnotenie som zistil že sa niečo deje až ked som videl množstvo ludí okolo kamiónu ,ktorí tam bol asi len pre DJ, ktorého nebolo vôbec počuť cez hlasnú muziku.
žeby to bola výstavna skriňa MTB maratónov na slovensku to sa povedať nedá ! chaos pred cielom, regulovčík tam nebol ked som išiel okolo cieľa a dali ho tam až po úraze ked borca zostrelilo auto.
DJ-moderátor -kto mu dal mikrofón? kamoš prišiel na najkratšiu trať a všetci boli už preč. posunutie štartu treba skorej oznámiť. -CHAOS. Tí čo ste neboli o nič ste neprišli.
na záver .
Trať - 3
bufet - 1
jedlo v cieli -2
križovanie trate v obci- auto na trati , druhé pred cielom zoťalo preterára. !!!!!!neni známka !
wapky - 4 ( mohli natiahnuť vodu kludne z hydrantu, požiarnici sú všade )
DJ- moderátor 4
vyhodnotenie - 4
okolie a rozmiestnenie predajno prezentačných stánkov stánkov 1
celkový dojem 3 . ešte že bolo pekne slnečno.
ty kokos, tak teba zrazi auto, bike mas nepojazdny a ty chvalis organizaciu? Kde bol usporiadatel, ked ta zrazilo auto?[/quote]
Barbibike ! Súhlasím s tebou. Asi bol ze Žiliny ,alebo sú to jeho kamoši.
Moderátor MTBIKER si takúto akciu nechal újsť ? a údajne ze žiliny.
okrem toho teta odignorovala stopku aj so zrkadlom..
Skús si prečítať niečo o Beskidy MTB Trophy a uvidíš, kde bol moderátor
prečítam, dúfam že tam to bolo o dosť lepšie. Jedine tá príroda ktorej som si neužil je na fatre krásna, ale tam pojdem inokedy ,za sucha a 20€ miniem niekde v okolí.
Kvôli tomuto maratónu som sa dnes po 1x zaregistroval, aby som sa mohol k nemu vyjadriť. Z mojej strany (idem od začiatku):
- parkovanie 1,5 km od štartu. Tam som hľadal, že tam niekde nájdem prezentáciu, ale márne. Až na opýtanie sa, kde je, ma poslali vyššie. Žiadne dobré označenie.
- prezentácia prebehla dobre
- trať- celkom slušná, počasie nikedo neovplyvní
- občerstvovačky- nič neštandartné
- chaos v cieli, nezvádnutie dojazdu do cieľa, auto predomnou zrazilo pretekára
-wapky- neoznačené iba podľa množstva ľudí som vedel, kde sa umývajú bike, na 700 ľudí 2 wapky to je otrasne málo. Malo by tam byť minimálne 4 až 5 wapiek.
- toalety pri tej wapke- na grcanie
- sprchy som nevedel nájsť. Hľadal som ich ako blbý, tak nakoniec som sa okúpal v potoku. Keby nebolo teplo, tak neviem. Keď som sa pekne okúpkal v tej ľadovej vode, dozvedel som sa, že sprchy su niekde v nejakej škole, či kde.
- dával som si bezmäsité jedlo rizotko, moja sestra čo nevie variť by ho uvarila lepšie.Pochutnal som si iba na pivku.
- tombola neviem, lebo som sa pobral domov, aby som sa pekne vykúpal v teplej vode a znechutený z celého preteku, kedže som od neho očakával oveľa ale naozaj oveľa viac.
Moj celkový dojem je na 3.
okrem toho teta odignorovala stopku aj so zrkadlom..
Aj tam by mal stat usporiadatel, kedze sa ide za plnej prevadzky, nemyslis? Ty by si sa ako tvaril keby ta preslo auto? Urcite by si nechvalil...
termálne kúpalisko so sprchami bolo tiež v propozíciách, že máme vstup zdarma
tie wapky tento rok boli fakt zlé. vlani kludne stačili 2, ale to sa len oplachoval prach, teraz kým sa poumývalo to blato nechutné to trvalo
barbiebike: no mal.. hej mal, ale to je vždy ťažko keď sa ide cez dedinu.. z každého jedného dvora sa ti môže dostať auto na trať, to nezabezpečíš, musíš tak trochu dúfať v ohladuplnosť a rozum občanov
lebo člapkať sa pri vyhlasovaní tomboly v bazéne sa nedá nikde inde