Tak snáď som sa rozhodol aj s priateľmi s CYKLOPOZITÍVU, že založime po piaty krát novú tému a tento raz na Francúzky spôsob.....
LAPIERRE FATRANSKÝ MTB MARATÓN 2010!!!!!
Všetky informácie nájdete na stránke už Vám známej http://www.cyklopozitiv.sk
Nové dresy, staré trate, dobrá nálada super tombola a iné pikošky.....
Chceme zachovať kvalitu a radosť s bikovania...
Od 5.3. bude spustené online prihlasovanie...
Terry & company
posledný komentár: 7. 9. 2025 o 11:16
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
nehodu som nevidel ale fakt je ze v obci by musel stat nejaky clovek kazdych 5 m aby to bolo 100% bezpecne...a niektori ludia za volantom su fakt nevyspytatelni
Inak organizacne podla mna super, akurat viac wapiek by sa urcite hodilo. S tym cyklistom je to naozaj neprijemne ale ako tu odznelo, neda sa ustrazit cela dedina a vzdy sa najde daky debil...v tomto pripade 3 dedinske truby co nevedie ani do 10 naratat. Ked som ich tam videl ja tam sedia mal som chut im jednu
Dobojované, premiéra na maratónoch je už za mnou.
Trať bola veľmi záživná, lúky boli v pohode, sám som bol prekvapený ako ľahko si režem cestu hore
Po 5:50 hodín "trápenia" mám prvých 856 bodov vo vačku
Ako tu uz odznelo, po niekolkych tyzdnoch dazdov sa asi blatko ocakavat musi. Je to MTB koniec koncov. A nebyt po nejakom maratone tento rok zasrany ako diva svina by sa mi asi ani neratalo uz
Co sa tyka organizacie. Dosiel som do ciela, umyl bike a seba v potoku, uskladnil ho uschovni, zobral papanie a veci z Jarozovej uschovne
Co sa tyka mna tak spokojnost veskera az na tie vapky a mozno ze v buducnosti by nebolo na skodu rozdelit 46tku na dve vlny!!!
mne zase vadili tie zjazdy lebo to co som hore kopcom nadbehol mi dole kopcom stiahli ,kedze neviem dobre zjazdovat, ale sak snad nabuduce to uz bude lepsie
a sprchy som nasiel hnedkaj lebo mi janci duris povedal kde su
jaj a malo fotografov som videl na dlhej
CiaoJani, jasnacka pamatam, super si ma potiahol a aj super pokec, dufam ze sa stretneme na dalsich maratonikoch
Rozprával som sa osobne v cieli so zraneným pretekárom. Aby Vás to ukľudnilo, tak je z Trenčína a o preteku napísal, čo cítil. Viniť organizátora za to čo sa stalo je nezmysel. Vodička nerešpektovala cestný zákon a stala sa nehoda. Mohlo sa to kľudne stať aj mne, to je riziko nášho športu.
No hej, zakon, sice neviem presne kde sa to stalo, ale podla popisu, tesne pred cielom a na vyjadze z vedlajsej cesty, to snad organizator mohol tu krizovatku zabezpecit, obzvlast ked potom sa to uz dalo, ale az ked sa nieco stalo. Takze z toho mi vychadza ze maslo na hlave ma aj organizator. Verim ze to bude dobre ponaucenie do buducosti a az pride o rok do Stranav 1000 ucastnikov tak neskolabuje cela dedna
pár fotiek, snáď sa daktorý nájdete a potešíte:
http://math0s.rajce.idnes.cz/
Na prvej fotke fóristi Skicool, Charlie, "Šikmo", RaBa, Gebuľa a Kiri.
Na ostatných fotkách je sekvencia štaru na dlhú trať Brutale 75 km Fatranského MTB maratónu.
To ja som si to po cca. 600 pároch kolies na tých lúkach so 109 + 12,5 kg (bike) + variabilná váha blata užíval oveľa viac
Inak, k tým wapkám - netvrdím že zo 2 naviac by sa neuživili (dostali sme sa na radu o pol ôsmej), ale aký taký vplyv na dobu čakania mali aj "leštiči" - celkom sranda sledovať borcov ako 15-20 minút čistia bike, potom seba, potom ešte bike, potom tretry, a potom zoskočia z tých paliet do blata a kývajúc hlavou sledujú ako sa na mokré pneumatiky nalepujú kamienky