Terry /Luboš Dupkala/
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
posledný komentár: 27. 5. 2014 o 12:40
posledný komentár: 15. 6. 2012 o 10:35
posledný komentár: 6. 5. 2012 o 23:52
posledný komentár: 6. 10. 2011 o 15:21
posledný komentár: 27. 10. 2009 o 17:49
Vzhľadom na to, že zjazdnosť bola asi 75%, doporučujem prejsť tento úsek len s bezchybným bikom a zimnou obuvou.
No ale kondične budeš na tom pravdepodobne najlepšie s cykloklubu nakolko ja sa na bike dostanem asi až o dva mesiace tak ti môžem len ticho závidieť
vaz slova bratku....vaz slova
vaz slova bratku....vaz slova
No dobre krasavec ale nezabudni zosadnuť zo žiletky lebo budeš mať čo robiť..
No dobre krasavec ale nezabudni zosadnuť zo žiletky lebo budeš mať čo robiť..
no uz sa pracuje na upgrade bajka, tak snad pojde jak raketa:D
no uz sa pracuje na upgrade bajka, tak snad pojde jak raketa:D
Som zvedavý či to vytiahneš na bedňu???
Dufam že ma tam zoberete a ukážete mi alternativu v Strečne nakolko sa potrebujeme vyhnuť ceste pod hradom. Takže zatial čauko
Dufam že ma tam zoberete a ukážete mi alternativu v Strečne nakolko sa potrebujeme vyhnuť ceste pod hradom. Takže zatial čauko
Samozrejme Ťa radi zoberieme
Teraz v nedeľu bolo ***** počasie. Opäť sme to využili a s Majom sme prešli trasu Ža - Višňové - dolinou pod vleky - prechod na modrú turistickú značku - lúkami dole do Višňového - Ža. Spolu 29 km. Doobeda bolo všetko nádherne zamrznuté. Výborne sa išlo až pod vleky. Sneh sa v týždi poriadne stopil a spevnel zostávajúci podklad. Medzi vlekmi sa nedalo prejsť hore po zjazdovke na modrú navrchu. Tak sme použili Katkovu skratku, ale to až v ďalšom príspevku
Chodník pod vlekmi je označený na strome červeným C a nájdete ho vpravo od vlekov na konci sedla nad 3 chatkami vľavo pri samostatnom mladom smreku a veľkej kope. Je to úzky chodník, ale teraz neprejazdný, lebo je po ťažbe dreva na ňom viac ako 10 orezaných stromov. Na niektorých krátkych úsekoch sme ho s Majom aj prešli na biku. Paráda
ČAU JARO uvidíme ako sa bude pačiť či nepáčiť trasa resp. trasy. Určite všetko prehodnotíme 1.6.
ČAU JARO uvidíme ako sa bude pačiť či nepáčiť trasa resp. trasy. Určite všetko prehodnotíme 1.6.
Zdravím Ťa Terry, keď sme sa dostali na trať maratónu pod vleky vo Višňovskej doline, už 2x nebola možnosť ísť na biku medzi vlekmi. Dôvod jednoduchý - veľa snehu, veď je polovička februára! Katkova skratka nám padla vhod, je to zaujímavý chodník a problém nie je ani skala, ktorú treba pár krokmi obísť. Drevo určite odpracú, stromy sú už orezané od konárov.
Trasy maratónu sa mi "brutálne" páčia a vybrané sú dobre, hlavne tá dlhšia a najdlhšia.
Ahojte Admin.
Ahojte Admin.
Ta galeria vyzerá naozaj dobre dúfam že tam pribudnú aj ďalšie fotky.
Ta galeria vyzerá naozaj dobre dúfam že tam pribudnú aj ďalšie fotky.
Ak by mal niekto záujem o pridanie svojho albumu s tematikou "cyklo"
možete mi poslat subor fotiek 10 až 15 velkosť jednej max 100Kb velkosť albumu max 1,5Mb na adresu
[email protected]
Ďakujem Admin.