Terry /Luboš Dupkala/
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 3. 6. 2019 o 12:04
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
Ťahať niečo vyššie na Martinské hole je brutale-mortale. Vždy nadávam. Začína to pekne, ale hore pod Martinkami som išiel žihľavou po plecia. Tlačenie biku je normál, nosenie na pleci alebo vlečenie cez balvany a stromy tiež. Raz som dokonca z Kuneradu do Maríkovského sedla aj vďaka tomuto a strmému mokrému chodníku svoj bike ani nevyniesol na hrebeň. Rád si spravím takúto túru, pretože výhľad z hrebeňa je fantastický, ale potom dlho, dlho v roku nič. Mám proste rád trasy, kde sa dá ísť šľapaním do pedálov...
Pravda pravda tak tak
skrateny variant A: visnove, polom, strane, predvricko, vricke sedlo, rajecka lesna, ZA
varians B: visnove, polom, strane, okolo sedla marikova(nie cez sedlo) az do kuneradu, Za...
tak sa na starte asi na 75% stretneme kiri, ved je to za kopcom
Všetko sa da len bohužial dostat oficialne povolenie na to aby si sa dostal na hreben tak na to môžme zabudnuť. Je to dosť komplikovane urobiť maraton oficialne.
jj, vypadá to sľubne, ale ja pôjdem na 90% iba mediano
p.s. máš pravdu, domov môžem ísť cez hornú lúku, doraziť sa
ja na 100% tiez iba mediano, kedze to bude moj prvy pretek v zivote
Charlie tešíme sa na každeho kto príde!!! V živote je vždy každa vec prvý krát.. Takže potrenuj a v máji hurá do Stráňav.
Charlie tešíme sa na každeho kto príde!!! V živote je vždy každa vec prvý krát.. Takže potrenuj a v máji hurá do Stráňav.
Uz sa tesim
Ako je znaceny ten "singletrack"? To je nejaky turisticky chodnik? Ide nam o to aby si nas tam nepodal nejaky lesak alebo iny uniformovany panacik....
Neviem ci sa tu terry ukaze, ale ak nie informujem ho o tvojom napade. Ja som na tejto trati este ani nebol takze ti neviem povedat preco zvolili alternativu po zjazdovke, mozno kvoli obtiaznosti... V kazdom pripade diky za radu a pozrieme na to.
Myslim Katko že je to schodné riešenie lebo v oboch prípadoch ideme po chodníku. Určite dakujem za pripomienku a budeme je riešiť. Je to male zjednodušenie. Super kukneme na to.
Neviem ci sa tu terry ukaze, ale ak nie informujem ho o tvojom napade. Ja som na tejto trati este ani nebol takze ti neviem povedat preco zvolili alternativu po zjazdovke, mozno kvoli obtiaznosti... V kazdom pripade diky za radu a pozrieme na to.
Ja to tu sledujem Yombay nemusíš mať boja. Inak dáme hlavy dohromady a poradime sa so SKYCOOLOM a Duškom.
No zo Strečna to až taka pohodička nebude pretože v Strečne je 150 metrová strecha a tu si bude musieť každy siahnuť na dno síl a okrem toho bike budeš musieť vyniesť. Ale vyhli sme sa tak komplikaciam v Strečne.
Ja to tu sledujem Yombayz nemusíš mať boja. Inak dáme hlavy dohromady a poradime sa so SKYCOOLOM a Duškom.
Dufam, ze pri tom spajani hlav nebudem bo by ma zase bolela hlava rano... A nemam boja, len na teba davam pozor....