posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
celkovo ale hodnotim pozitivne, myslim ze vsetko dolezite uz bolo povedane tak sa este postazujem na svoj vykon (2:34:03), cakal som trochu lepsi cas ale inak som celkom spokojny, uvidime sa o rok
8.5/10
P.S: dufam ze uz budem at aj nejaku normalnu fotku!
Ešte min. na 2 miestach som váhal, kadeže to asi mám ísť.
Neštandardné značenie bodkami (často pomerne vysoko) nevyhovuje v rýchlych zjazdoch, kde vo vysokej rýchlosti má jazdec iné problémy ako hľadať vyblednuté značenie.
Toto bolo kritizované i v minulých ročníkoch, ale tento bol (moja 3. účasť) s odstupom najhorší.
Ten záver cez zarastený les bol myslím dosť nebezpečný a keby sa tam niečo zomlelo, je to i "práca" usporiadateľa.
Škoda pokazeného dojmu, niektoré zjazdy sú veľmi pekné.
Ten "spíker" bol otrasný!
ale napriek vsetkemu, o rok som tam znova...tie uzasne single a nekonecna husenkova draha zostavaju pre mna vyzvou a zazitkom!
sranda-prave som zistil,ze napriek vsetkym mojim "prekazkam" som si vylepsil cas oproti min.roku o 16 minut-ale miesto posunul o 6 hore...asi zacina byt silna konkurencia
btw.-aj ked som pocul ze gulas nie je-ja som ho mal a bol vybornyyyyy! mala satisfakcia za to trapenie!
na strednej sa sice zabludit fakt moc nedalo ale par krat som fakt nevedel ci som odbocil spravne, ak clovek prehliadol 4bodky na strome (obratene L) znaciace zakrutu mohol len tusit, lebo paska na strome stoji 850€ asi..
ale trat fakt perfektna, jedna z najkrajsich aku som siel, az na tych par dost vyznamnych chyb..
a odrbali ste nas strednych cca o 3-4km
a kolko foristov tam vlastne bolo? lebo pri flagu nikto (asi) akurat so stejuom sme tam boli, a katko rovno pod nou..
a tie cukriky mi chutia
nebol som sam.. vsetci 4 co sme tam boli spolu mame udaj 45-46
ale inak sranda-paradna spomienka pre tych co tam boli!-asi najväcsia hviezda je tam zatial ja!no?,ale su tam aj ine osobnosti ako napr.:sakalakaboyz-whiteboss & redmont,lagonda,tomas14,pali tt,dury,gekon69,mihne sa tam aj dutchman,macak mod marecej,dana,greedy,matt,konnky...a aj moja malickost :twisted:
...od 23 minuty je ta zakruta kde som letel do lesa...a vidim,ze minuly rok to tak bolo tiez,az na to ze tam aspon niekto stal a upozornoval
..a obcerstvovacka na 37minute je kliniec-teda dudov prichod..."ja to .ebem..." ..fakt zabavny dokument!