posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
trat velmi pekna, najviac ma dostal ten zjazd medzi ihlicnanmi, to ma tak nakoplo...ale hned ma to aj preslo ked sme sa otocili a zacali tym lesikom stupat naspat
ja som sice nezabludil, ale az na cca 35km som pochopil ze tie trojbodkove znacky patria k maratonu, dovtedy som totiz vzdy isiel v nejakej skupinke a zrazu som sa ocitol sam, vtedy ma zachranil chalan ktory ma dobehol a krici ze dolava a nechapal som ze odkial to ma...
prevysenie cca sedelo podla propozicii tych 1380
no ja som si to vsimal odzaciatku a po par km mi doslo ze to je k nemu asi ale isty som si nebol aj tak.. je pekne ze niekde to bolo vycapene ale ja som nechodil a necital cely stadion.. mohli to dat do propozicii na stranku (ktore cita kazdy dopredu prihlaseny, aj vela dopredu neprihlasenych), akym systemom to bude znacene.. okrem toho vacsina bola biela a obcas cervene gulicky? to bola ina trasa alebo nejaka vystraha alebo wtf?
k trati som síce mal počas maratónu značné výhrady (aj kvôli tomu, že som mal o pár mm vyššie sedlo ako zvyknem mať, ale to je moja chyba), v podstate úvodných 45 km po 2. občerstvovačku to bolo stále po zvažniciach a asfalte...tempo bolo na môj vkus v tom úvode až príliš ostré a záver som si nijako nevychutnal, teda s výnimkou tých zjazdíkov pred Partizánskym...
to čoho som sa obával, keď som sa pýtal, že na ktorom km budú tie občerstvovačky sa naplnilo...prvá po 18, to je ok, ale druhá na 45 asi a to aj tak divne umiestnená, že ak by som nesledoval okolie tak ju ani nepostrehnem,...tá tretia bola zase potom asi po 7 km, to fakt neviem načo...štvrtá, čo bola aj v propozíciách, asi bola zbalená skôr než som tam prišiel...
ešte ma dosť mrzelo, že na dlhej sme mali rôzne čísla...potom ako sa to spojilo som už mal problém identifikovať s kým vlastne idem...dojazd bol fajn, tam žiadne výhrady..
celkovo však hodnotím maratón pozitívne najmä preto, že bolo krásne počasie a relax na tom trávniku bol výborný...spíkra nekomentujem
To DVD je veľmi zábavné a aj poučné. Super darček aj pre tých čo jazdili tento rok.
S tymi obcerstovackami to bolo vazne naprd., prva v pohode ale potom to bolo nejake cudne, nastastie som mal so sebou jedlo ale celkom som mal strach aby mi vydrzala voda...nastastie ok.
Co sa tyka vykonu, celkom spokojnost ale asi z toho celkom slusneho tempa zo zaciatku ma dost bolel chrbat ale pomohla mi taka vec, ze defekt
Znacenie malo celkom vazne nedostatky...je ine ked clovek ide v pohode a ma cas kukat kade tade, tak vazne nemal kde zabludit. Ale ked sa clovek ruti v "zavodnom" opojeni tak nema cas rozmyslat ktora je ta spravna, v tom je rozdiel a to by si mal uvedomit ten, kto to znaci...aspon je co zlepsit do buduca
A ten spiker bol vazne hrozny
...no a k bludeniu... na dlhej to nebolo az tak tazke zabludit... na kratkej sa podla mna nedalo, tam to znacenie bolo ok... ja som nastastie zisla z trate asi len 500 m a uz som stretla skupinku asi 20 nadavajucich bajkerov, ze tadial ee (bolo to za prvou obcerstvovackou - po zjazde sme sli rovno, nie dolava po luke...) potom som zopar z tychto zbludilcov stretla este raz, akurat na jednej nejasnej krizovatke, oni si znova nadisli par m - km... co sa tyka obcerstvovaciek, suhlas s Katkom, fakt dost divne rozmiestnenie... na prvej som nestala, vody bol este dostatok... no na druhu som dosla dost "vyprahnuta" ...
...ale celkovy dojem z trate super, v cieli pohodicka na slniecku...
takze vdaka
Hodim sem aspon zname tvare, potom vecer snad uz komplet
Btw v tom poslednom strmom zjazde, v tej hnusnej zatacke tam niekto predomnou skoncil v lese, aj som sa pri tebe zastavila, tak dufam, ze si ok. Mne pomohol ten vykrik, co som pocula, ze asi tam nebude vsetko ok, za mam pribrzdit
Tych 610m je asi okolo stadiona a nieco po meste takze presne odmerane
Tachac Garmin EDGE 705
Startoval som tradicne na chvoste. Dost dobre som nechapal, preco sa vsetci tak zenu pri prejazde mestom. Nanajvys mi vyhovovalo aj prve stupanie. Zbytocne som sa netrapil predbiehanim, obiehal som len takych co zosadli, ci zavahali.
Zbytocne som nepredbiehal ani pri zjazdoch. Tu som mal opat stiastie. Pred jednym paradnym zjazdom (hadam 20 m pred nadhednym usek) chalan predo mnou stratil pumpu. Tu som mu podal a naplno si vychutnaval ten zjazd. Na viacerych miestach som vahal kade ist. Miesto pod kolesa som hladal nejake znacky. Jeden sa takto priamo predomnou vybral zle (hoci tam bolo poleno s paskou). Kricali za nim, tak sa snad vratil. Aj v tom zarastenom useku to nebolo jednoznacne. Ten predomnou sa pre istotu vratil a spytal okoloiduceho chodca.
Posledne stupanie bolo pre mna nekonecne, uplne mi odisla energia. Tiez ma pohlad na tachac deprimoval. Dosla mi aj voda (preco som ju nedoplnil?). Posledny zjazd vsetko vynahradil. Zradne zakruty som poznal z videa. Miesto fotografa, ci regulovcika sa tam pomaly z lesa driapal jeden chalan.
Kym v uvode som videl nejake vykricniky, tu v zavere jednoznacne chybali. Az v druhej polovici trate som pochopil co znamenaju tie bodky.
Kazdopadne som spokojny. Uzil som si pekny den a vykon zodpoveda mojej aktualne kondicii.
Dik za fotky, i ked som sa na vsetkych tvaril ako zdochinajuci... co uz
Tesim sa na dalsi rocnik, dufam, ze sa to znacenie napravi a takisto obcerstvovacky budu trosku rovnomernejsie
.... jedine, ze by to hovoril pred startom preteku v roku 2008