diky, som sa opat nieco naucil:)....vychadza mi z toho, ze v prvej lige mame napriek dobrym vysledkom Sagana a Velitsa malo jazdcov na to, aby sme boli vyssie a mohli nominovat viac jazdcov. No a v "druhej lige" - UCI european tour sme na tom este horsie.
skoda, podla mna Peto Velits mohol urobit v casovke dobry vysledok po tom stvrtom mieste na tour....
Urobia vam triko aj podľa vašej navrhnutej úpravy, napr. urobiť to zrkadlovo (znak s trikolórou na ľavo, alebo na iný farebný podklad alebo rôzne kvality a typy košiel, tričiek,... je tam aj popis technológie akú pri výrobe požívajú.... som rád že sa vám páči ))
diky, som sa opat nieco naucil:)....vychadza mi z toho, ze v prvej lige mame napriek dobrym vysledkom Sagana a Velitsa malo jazdcov na to, aby sme boli vyssie a mohli nominovat viac jazdcov. No a v "druhej lige" - UCI european tour sme na tom este horsie.
skoda, podla mna Peto Velits mohol urobit v casovke dobry vysledok po tom stvrtom mieste na tour....
...nie mame, ale mali sme na konci sezony 2011.
Ak by sa nominacia robila teraz alebo koncom maja tak ako zenam, mali by sme v Londyne 5 pretekarov.
vcera, otvaraci ceremonial o nicom. kulturnu cast, okrem hudobneho prierezu snad nepochopil nikto okrem anglicanov. ale zaznamenal som jednu zaujimavost:
anglicania povysili reklamu na top level. dokazali ju sikovne zakomponovat do otvaracieho ceremonialu OH. (reklama na tu detsku nemocnicu)
ja_michalko:si asi jediny zijuci clovek na planete,ktory ju nepochopil,a nepacila sa
asi si velmi mlady,ked si tam nic nespoznal z ich historie,na to,ze mali obrovske skrty v rozpocte priprav olympiady,to bolo ponate vcelku srandovne,co sa mi pacilo
a zakladat temu,ktora tu existuje skoro pol roka,je unikat,ty si cely onicom,asi sem dost casto chodis
Striebro by mohlo pripadnúť Michalovi Martikánovi, strelkyni Danke Bartekovej a dvojkajaku.
Ak vyjde všetko podľa predstáv, Daniela Hantuchová a Dominika Cibulková prinesú bronz zo štvorhry a medailu rovnakej hodnoty získa aj cyklista Peter Sagan."
Športoví redaktori, ktorí ešte pred mesiacom netušili, že nejaká cyklistika existuje, dnes predpovedajú výsledky. Svět se v prdel obrací.
Kaslat na ceremonial ja som ho nedopozeral ( nudil ma ) mna skor zaujima ako to ma Sagan vyriesene napr. z obcerstvenim, kedze je tam sam a nema mu to kto doniest. Kazdopadne bude to mat tazke.
ja som pozeral tu prvu cast az po nastup sportovcov, ten uvod sa mi pacil, britsky suchy humor je fajn, nastup krajin je zdlhavy a nudny stacilo by priniest vlajky a o kolko by sa skratil cely ten cirkus
ahojte neviete niekto funkcny stream na live prenos dnešného Men's Road Race sport-livez streamy nejako nejdú a podľa programu CT4 dnes kašlú na cyklistiku..
ďakujem
ja_michalko:si asi jediny zijuci clovek na planete,ktory ju nepochopil,a nepacila sa
asi si velmi mlady,ked si tam nic nespoznal z ich historie,na to,ze mali obrovske skrty v rozpocte priprav olympiady,to bolo ponate vcelku srandovne,co sa mi pacilo
a zakladat temu,ktora tu existuje skoro pol roka,je unikat,ty si cely onicom,asi sem dost casto chodis
tak to si chlapce uplne mimo
+ moj omyl bol pravdepodobne sposobeny tym, ze tema OH londyn 2012 je umiestnena uplne nelogicky v sekcii "cestna cyklistika".
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.zikoholding.eu/index.php/component/virtuemart/636/1/tricka-s-potlacou/tricko-peter-sagan-olympijske-hry-poprad-london-2012-detail?Itemid=0
Urobia vam triko aj podľa vašej navrhnutej úpravy, napr. urobiť to zrkadlovo (znak s trikolórou na ľavo, alebo na iný farebný podklad alebo rôzne kvality a typy košiel, tričiek,... je tam aj popis technológie akú pri výrobe požívajú.... som rád že sa vám páči
...nie mame, ale mali sme na konci sezony 2011.
Ak by sa nominacia robila teraz alebo koncom maja tak ako zenam, mali by sme v Londyne 5 pretekarov.
Je nervozny, to je dobre
anglicania povysili reklamu na top level. dokazali ju sikovne zakomponovat do otvaracieho ceremonialu OH. (reklama na tu detsku nemocnicu)
nebolo by lepsie presunut temu do "o hocicom"?
"Športoví redaktori denníka SME predpokladajú, že londýnske zlato by mohli získať vodní slalomári bratia Hochschornerovci a Jana Dukátová.
Striebro by mohlo pripadnúť Michalovi Martikánovi, strelkyni Danke Bartekovej a dvojkajaku.
Ak vyjde všetko podľa predstáv, Daniela Hantuchová a Dominika Cibulková prinesú bronz zo štvorhry a medailu rovnakej hodnoty získa aj cyklista Peter Sagan."
Športoví redaktori, ktorí ešte pred mesiacom netušili, že nejaká cyklistika existuje, dnes predpovedajú výsledky. Svět se v prdel obrací.
ďakujem
http://www.ziveprenosy.cz/loh-2012-kreuzigerbarta-online-live-stream-zive-silnicni-cyklistika-28-7-sleduj-internet/
tak to si chlapce uplne mimo
+ moj omyl bol pravdepodobne sposobeny tym, ze tema OH londyn 2012 je umiestnena uplne nelogicky v sekcii "cestna cyklistika".