no fear, treba cosi nabehat a skusit. Moj prvy maraton, to boli 3 defekty a pokazena prehadzovacka, dosiel som posledny , a teraz na horalovi v prvej tretine start. pola. Poradil som sa s fuentesom a vysledok sa dostavil.
tiez som si vravel ze ked pojdem,tak niekto musi byt aj posledny
S kym si sa poradil?
A nebol tam niekto?Ako bolo?Napiste viac,my sme boli akurat v ten den na vyjazde,trochu sme aj krizovali trasu Horala.
bol som v Raji organizacia celkom v pohode az na jedno zavahanie pri kategoriach X,Y.Trat sa mi velmi nepacila lebo viac ako dve tretiny zjazdu sa slo po asfalte ale inac som celkom spokojny z akciou
pekna akcia, trat bola katastrofalna a v tombole nebolo to co bolo popisane na stranke www.eubike.sk ...ale zas okolo bola pekna priroda...neviem preco to je v tento datum..je to fajn akcia ale pojdem na horala
Bol som v raji. Bolo celkom fajn, pocasie perfekt, organizacia tak isto.Stupanie bolo po vapencovej ceste, velmi dobre sa islo s fullom, miestami blatko, zjazd asfalt, bol aj usek po rebrikoch, trocha smyklavo. Celkom dobra makacka pre nas pokrocilych, ale dosiel som k svojej spokojnosti.
Ja som bol posledne dva roky v raji prvy rok sa mi este celkom pacil ale tento to daak nebolo podla mojej chuti . Neviem ako to bolo na horalovi, ale mohli by organizatori mapu trate zverejnit trochu skor a aspon trochu presnejsiu (napriklad ako to bolo v ke alebo ako aj minuli rok v raji).
Nabuduci rok sa ale asi pojdem pozriet na horal, dufam ze ochranari dovolia Kralovku, je to prekrasna hora, aj ked obcas trochu zradna
osobne neverim tomu ze organizatori budu Kralovu na Horala vybavovat, naviac podla viacerych s ktorymi som sa rozpraval bola tohtorocna trasa krejzi lepsia(krajsia, narocnejsia, rozmanitejsia) ako ta s kralovou(bol som na oboch)...
osobne neverim tomu ze organizatori budu Kralovu na Horala vybavovat, naviac podla viacerych s ktorymi som sa rozpraval bola tohtorocna trasa krejzi lepsia(krajsia, narocnejsia, rozmanitejsia) ako ta s kralovou(bol som na oboch)...
Neviem, nehadam sa, ale nevie kde by sa lespie ukazala forma bikera ako na kralovke ?
10 km do kopca, z toho polovica šotolina a polovica asfalt a potom po tej istej ceste naspäť dole? Myslím si, že je to len naháňanie výškových metrov.
Pred pár rokmi som si to vyšliapol na krosovom kole s cyklokrosovými galuskami. Na nejakom MTB fulle s dvojpalcovými gumami to musí byť aj poriadna otročina.
staxik...ved to poznas...kazdemu ako chuti...este teraz si pamatam na tu krizu ked som sa druhy krat stveral na Smrecinske od Telgartu ...ale potom som sa tak rozbehol ze doteraz nechapem kde sa to vo mne vzalo...to som iba vykrikoval..."zlava, zprava, zlava..."
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
S kym si sa poradil?
bol som v Raji organizacia celkom v pohode az na jedno zavahanie pri kategoriach X,Y.Trat sa mi velmi nepacila lebo viac ako dve tretiny zjazdu sa slo po asfalte
pekna akcia, trat bola katastrofalna a v tombole nebolo to co bolo popisane na stranke www.eubike.sk
Nabuduci rok sa ale asi pojdem pozriet na horal, dufam ze ochranari dovolia Kralovku, je to prekrasna hora, aj ked obcas trochu zradna
Neviem, nehadam sa, ale nevie kde by sa lespie ukazala forma bikera ako na kralovke ?
Pred pár rokmi som si to vyšliapol na krosovom kole s cyklokrosovými galuskami. Na nejakom MTB fulle s dvojpalcovými gumami to musí byť aj poriadna otročina.
pretek alebo boj o zivot?
http://mtb.edison.sk/trips/horal04.php stara dobra reportaz od Milosa...