raz som tam bol ... len neviem v ktorom roku žeby som si našiel za koľko som to prešiel .. reku žeby som skúsil či sa zlepším alebo zhorším takže to asi nechám tak a len vás dôjdem pozrieť
chalani mozte mi pls poradit ? nemam este osemnast takze potrebuje podpis rodica?co mam vytlacit na co sa mi rodicia podpisu?? viem ze na kaktusbike maraton sa tlaci vlastne prihlaska...a je tam kolonka ze podpis rodica....ci dajako tak....ako je to tuto??popripade poprosim aj link na to co mam vytlacit dakujem
Vezmi brko s atramentom a nech ti rodič napíše niečo v štýle "Beriem na vedomie, že môj neplnoletý syn YX ide tlačiť bicykel na Kamzík. S pozdravom XZ".
chalani mozte mi pls poradit ? nemam este osemnast takze potrebuje podpis rodica?co mam vytlacit na co sa mi rodicia podpisu?? viem ze na kaktusbike maraton sa tlaci vlastne prihlaska...a je tam kolonka ze podpis rodica....ci dajako tak....ako je to tuto??popripade poprosim aj link na to co mam vytlacit dakujem
Napisal som Ti SS. Ale mozes pouzit aj vytlaceny potvrdzovaci mail, co Ti prisiel, ked si sa prihlasoval (ak si zadal dobru adresu). Staci, ked tam jeden z rodicov napise "Suhlasim" a podpise sa.
Vezmi brko s atramentom a nech ti rodič napíše niečo v štýle "Beriem na vedomie, že môj neplnoletý syn YX ide tlačiť bicykel na Kamzík. S pozdravom XZ".
Napisal som Ti SS. Ale mozes pouzit aj vytlaceny potvrdzovaci mail, co Ti prisiel, ked si sa prihlasoval (ak si zadal dobru adresu). Staci, ked tam jeden z rodicov napise "Suhlasim" a podpise sa.
diki vsimol som si
Myslím si, že to nikto nebude kontrolovať ako všade inde
mozno to kontrolovat nebudu...ale tak jeden podpis na papiery ked zoerem zo sebou...tak ma to nezabije
Bol som vcera skontrolovat trat. Ze ci ju neukradli. Stale tam je...
Popri tom som vyskusal nejaku jednoduchu GPS aplikaciu pre Android a z gpx suboru som teraz dal vytvorit mapu trate cez www.gpsvisualizer.com. Mapovy podklad OpenCycleMap (vyzera byt taky najkrajsi).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Myslíš rok 2008?
a všetky:
http://www.rcp-team.sk/WWW/main/index.php?page=uphill&subp=vysledky
hehe tlacit bycikel na kamzik
diki vsimol som si
mozno to kontrolovat nebudu...ale tak jeden podpis na papiery ked zoerem zo sebou...tak ma to nezabije
Kontrolovat to nebudu, pokial sa niekomu nieco nestane.
Mozete pouzit vytlacenu prihlasku.
Popri tom som vyskusal nejaku jednoduchu GPS aplikaciu pre Android a z gpx suboru som teraz dal vytvorit mapu trate cez www.gpsvisualizer.com. Mapovy podklad OpenCycleMap (vyzera byt taky najkrajsi).