Štartovné pre nás je rovnaké ako vlani. Pre náš tím je urobený špeciálny prihlasovací link:
http://www.trophy.at/SlovakSnail
Maximálny počet členov tímu je 50!!! Ďalší už budú zaradení do nového tímu.
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 16. 7. 2015 o 16:33
posledný komentár: 10. 12. 2012 o 6:21
posledný komentár: 15. 6. 2012 o 10:35
posledný komentár: 10. 7. 2011 o 10:48
Prípadné reklamácie môžete adresovať aj mne
Dážď mi ráno kazil morálku, ale parťáci z Top Sport teamu ma skvele podržali za čo im patrí veľká vďaka. Dážď v úvode bol nakoniec lepší ako totálne sucho z predchádzajúceho dňa a tak sa tie rýchle šotolinové zjazdy dali jazdiť bezpečnejšie.
Absolvoval som trať F (37,9 km, 1100 m prevýšenia)
Pekná trať, pekné zjazdy. Niečo podobné ako trať E (50 km), ktorú som už išiel 3 krát.
Počasie nám vyšlo skoro ideálne. Pršalo pred štartom.
Počasie fajn. Organizácia ako vždy super, všetko jazditeľné.
Spokojnosť.
A chleba s mastou, kolace, klobasky ... najlepsie obcerstvovacky
Dážď mi ráno kazil morálku, ale parťáci z Top Sport teamu ma skvele podržali za čo im patrí veľká vďaka. Dážď v úvode bol nakoniec lepší ako totálne sucho z predchádzajúceho dňa a tak sa tie rýchle šotolinové zjazdy dali jazdiť bezpečnejšie.
Klobúk dole že si dala tie stojky, asi pred rokom som to videl ísť najlepších z B trasy, keď nás hore obehli.
Apropo
tak ja som tam k zemi isiel a suchal sa asi 3 metre kym som to zabrzdil. Potom ma "chlpaci" vytlacili
Klobuk dole za Salzberg. Bude to asi aj tym ze na 76-tke je Salzberg blizko od startu (cca 16 km), cize unava este nie je ako na B-strecke (120 km) kde je Salzberg na cca 60-tom km a to mas uz v nohach stupanie na Rachsberg a Hutteneckalm. Mne sa najviac paci stupanie na Rossalm. Na Salzke som startoval tri krat, premierovo na 53-ke a dvakrat na 120-tke. Na 211 km A-strecke nemam, preto uz len sledujem vysledky. Organizacia a hlavne atmosfera je jedinecna to treba uznat.