Zdravim vsetkych, tak ma napadlo, kedze sa blizi termin tohto podujatia, ide niekto z Vas, ake mate dojmy a skusenosti z minulych rocnikov, ako hodnotite kvalitu a vyber trate a tak podobne ... ja silne uvazujem, ze sa tejto akcie zucastnim, kedze to mam "pod nosom" len nemam najazdene a natrenovane tak by som nerad "umrel" niekde v polke okruhu.
Na mnohych web strankach, kde sa maraton konal, bolo aj diskusne forum a fotogaleria. Na sarisskom cyklomaratone takato moznost nie je (nie kazdy ma svojho osobneho fotografa). Z minulych rocnikov neboli poskytnute ziadne centralne fotky? Ak ano , bolo by dobre ich niekde zverejnit. Myslim, ze mnohi ucastnici preteku to ocenia. Ak mate niekto nejake info, tak nam to ostatnym prosim dajte na znamost. Dakujem.
no tak som sa bol v sobotu v PO povozit a mozem ohodnotit tuto akciu velmi dobre...moji teamovi meteorologovia kladne zhodnotili situaciu a tak som mohol do preteku vystartovat s ultraslickmy Schwalbe Fast Fred ktore boli na podklad trate veeelmi slusne zvolene. Podklad sa dost zhodoval s terenom v lesoch v okoli Partizanskeho kde som este posledny tyzden co to pojazdil aby som bol ako tak nachystany aspon na 60km...na moje prekvapenie bola startova listina na tuto trat dost nabita a neostavalo nic ine ako riadne busit do pedalov...ale co cert nechcel to sa stalo...ked uz som mal squelu formu a nohy mi skvele tahali, plaste sa vyhli defektom, tak to pre istotu nevydrzala retaz...najskor som musel vyckat nejakeho mojho spasitela ktory mi pozicia nitovac ( dovtedy som si odslapal 2km vyjazd a nasledny zjazd k 1.OS ), potom trochu prace aby mi mohli na 15km na obcerstvovacke oznamit ze na prveho stracam 31minut...zapol som turbo a na moje pocudovanie pri vjazde do PO som stracal iba 16minut...druhe roztrhanie uz poskedenej retaze nastal za poslednou tockou k cielovej rovinke ( tam som nitoval druhy krat s tym ze nech dojdem do ciela aspon v prvej dvadsiatke )...ale ked sa mi zacala trhat retaz aj v druhom kole, neostalo nic ine ako sa otocit a vratit sa k cielu...inak dakujem vsetkym ktori pomohli a chceli pomoct a tesim sa opat o rok...a ak ma niekto nahodou zachytil na fotku ( c 417, biely Pells, cierne kvadro )...poslite mi foto na [email protected] ...diky
DeathRider...otacal som sa v druhom kole asi na 7km...taky prvy prudsi stupak v lese...a potom som isiel pomaly v protismere do ciela a snazil sa kazdemu vyhnut aj ked mi mnoho ludi hovorilo ze idem zlym smerom
DeathRider...otacal som sa v druhom kole asi na 7km...taky prvy prudsi stupak v lese...a potom som isiel pomaly v protismere do ciela a snazil sa kazdemu vyhnut aj ked mi mnoho ludi hovorilo ze idem zlym smerom
aj ja som sa cudoval az pokial si nepovedal, ze mas retaz v prdeli
som sa ta este snazil presvedcit a nukal nejake clanky, ked si to bol ty?
jo pamatam si!!! to si bol ty? ...diky za ponuku, ale ak mam pravdu povedat, potom som aj trochu lutoval ze som si od teba tie clanky nepozical...ozaj sa mi trat a cela akcia pacila
mohol si kludne pozicat, rad by som pomohol. Pomali aby si nosil este aj nahradnu retaz
Aspon ti retaz vydrzala jeden okruh a vychutnal si si trat, v druhom kole sa toho aj tak vela nezmenilo
Zaujemcovia o moje foto z Presova si ich mozu pozriet tu Ak bude mat niekto zaujem o niektoru fotku v plnej kvalite poslem mailom. Jednu fotku pridavam .Je to fotene "panningom" ti co fotia vedia o co go.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Poslal som ti ju mailom
Ak mozes prosim posli mi fotky mailom (adresu som vymazal) ale prevzorkovane na 480 x 360 pix + meno a priezvisko autora.
Dakujem
Admin online system
Vraj budú v stredu na BM. Info od Dijcka.
aj ja som sa cudoval az pokial si nepovedal, ze mas retaz v prdeli
som sa ta este snazil presvedcit a nukal nejake clanky, ked si to bol ty?
Aspon ti retaz vydrzala jeden okruh a vychutnal si si trat, v druhom kole sa toho aj tak vela nezmenilo
Tak to ja ovlyvnit neviem. Mne to ide 125 kB/s.
ak tam nie si tak sorry, asi 50 foto bolo z lesa a boli velmi tmave (malo svetla) tak som ich zmazal.