DNES TRENING NA TRASE MARATONU.
PO BYSTRICKOM A KRALOVSKOM VYTRIASANI NA KAMENOCH UPLNY OPAK,NADHERNA RYCHLA TRAT LESOM, AK NEBUDE MOKRO TAK TO BUDE URCITE NAJRYCHLEJSI MARATON.FAKT ZIADNE KAMENE LEN NEJAKE ZANEDBATELNE USEKY.
TAK LEN DUFAM ZE SA TRAT NEJAKO DRAMATICKY NEZMENI.
Chcem skusit v Presove sarissky maraton no doposial som jazdil len cestu a nemam k dispozicii horak.Ak by sa niekto nasiel kto by mi pozicial bicykel za financny poplatok alebo gratis a je z PO tak nech sa mi ozve.Budem sa revanzovat a dotycny ma zlavu u mna v predajni.....
Počujte, viete o nejakom veľmi lacnom ubytovaní/priváte v Hanušovciach, prípadne okolí? (nie ďalej od Prešova)
najlepsie to mas ako sa uvadza v propoziciach. vyrazne lacnejsie ubytko nenajdes (jedine ze prespis u nejakeho znameho/mej ) a uz vobec nie blizsie
Ubytovanie:
možnosti ubytovania:
Internát PU
SOU spotrebných družstiev Jednota, Pod Kalváriou 36, +421 (51) 7717172
Hotel – mestská hala
penzión Lineas – 0,5 km, Budovateľská 14, tel.:+421 (51) 7723206;
Hotel a chaty na Sigorde
Organizátor ubytovanie nezabezpečuje !
Dnes sme boli prejst trat a musim povedat, ze niektore miesta su dost zle znacene/neznacene pre cezpolnych. Azda sa to este zmeni...+ niektore useky by sa dali ist inac a trosku tu trat vysperkovat.. Trat je dnes velmi rychla a sucha, ocakavam casy okolo 2 - 2:30 u prveho ak takyto trend pocasia vydrzi.
Nepatri to sice sem ale kedze neviem kam s touto otazkou tak ju hodim tu.Kamarat mi pozicial na zavody svoj bike s nefunkcnou vidlicou.Stale pruzi aj ked ju zapnem na riaditkach.Vravel ze sa to nejako tlakuje a ze ked to spravim tak pojde zablokovat.Neviete mi poradit?Je tam vidla rock shock.Dik
Dnes sme boli prejst trat a musim povedat, ze niektore miesta su dost zle znacene/neznacene pre cezpolnych. Azda sa to este zmeni...+ niektore useky by sa dali ist inac a trosku tu trat vysperkovat.. Trat je dnes velmi rychla a sucha, ocakavam casy okolo 2 - 2:30 u prveho ak takyto trend pocasia vydrzi.
Ale co to, Dijck chodi "spehovat" maratonske trate. Mozno o rok-dva ho uvidime na starte. Bike uz ma lahky, ako som pocul a aj mu to vraj dobre slape.
len tak mmch maratón – 80 km, prevýšenie 2000 m (2 okruhy)
polmaratón – 50 km, prevýšenie 1360 m (1 okruhy) na mape nieje nikde vyznaceny prechod neviete nahodou ako to bude?
len tak mmch maratón – 80 km, prevýšenie 2000 m (2 okruhy)
polmaratón – 50 km, prevýšenie 1360 m (1 okruhy) na mape nieje nikde vyznaceny prechod neviete nahodou ako to bude?
viem ze dnes idu znacit trat od internatu na Malkovsku horku,usek RuskePeklany-SuchaDolina-Radatice je neoznaceny resp.som tade este nesiel.
takze cela trat este nie je jasne vyznacena vo stvrtok 15.9.2011 ju chceme prejst komplet predpokladam start od mestskej haly 9hod,ak sa nieco zmeni dame vediet.
Dijck - dame to pod tie 3 ako som ti vravel, chrti budu mať svoj rajon Inač trať - to značenie, reku prečo su tie značky tak u prdele dole? Pokiaľ to bude naďalej takto s počkom v tu sobotu nas čaka frišna trať!
viem ze dnes idu znacit trat od internatu na Malkovsku horku,usek RuskePeklany-SuchaDolina-Radatice je neoznaceny resp.som tade este nesiel.
takze cela trat este nie je jasne vyznacena vo stvrtok 15.9.2011 ju chceme prejst komplet predpokladam start od mestskej haly 9hod,ak sa nieco zmeni dame vediet.
pocasie nam nepraje takze zajtrajsi vyslap rusime.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PO BYSTRICKOM A KRALOVSKOM VYTRIASANI NA KAMENOCH UPLNY OPAK,NADHERNA RYCHLA TRAT LESOM, AK NEBUDE MOKRO TAK TO BUDE URCITE NAJRYCHLEJSI MARATON.FAKT ZIADNE KAMENE LEN NEJAKE ZANEDBATELNE USEKY.
TAK LEN DUFAM ZE SA TRAT NEJAKO DRAMATICKY NEZMENI.
najlepsie to mas ako sa uvadza v propoziciach. vyrazne lacnejsie ubytko nenajdes (jedine ze prespis u nejakeho znameho/mej
Ubytovanie:
možnosti ubytovania:
Internát PU
SOU spotrebných družstiev Jednota, Pod Kalváriou 36, +421 (51) 7717172
Hotel – mestská hala
penzión Lineas – 0,5 km, Budovateľská 14, tel.:+421 (51) 7723206;
Hotel a chaty na Sigorde
Organizátor ubytovanie nezabezpečuje !
Informácie:
na telefónnych číslach +421 (51) 7718172; +421 (905) 533752; http://www.mtb-saris.eu
Ale co to, Dijck chodi "spehovat" maratonske trate. Mozno o rok-dva ho uvidime na starte.
pocasie nam nepraje takze zajtrajsi vyslap rusime.