-------------------------------------
Kalendár SlP MTB XCO 2010
1. kolo - 11.4.2010 Turčianske Teplice
2. kolo - 18.4.2010 Slovenské Ďarmoty - 2.kat. UCI, V4, CEC
3. kolo - 16.5.2010 Valča
4. kolo - 30.5.2010 Oslany
5. kolo - 20.6.2010 Dohňany - 1.kat. UCI
6. kolo - 18.7.2010 Smolenice - MSR
7. kolo - 12.9.2010 Pezinská Baba
8. kolo - 19.9.2010 Vadičov - finále
Tomáš, asi málo jazdíš.
no tu sa daju ulozit iba fotky.... ci aj videa ?
EDIT: Neodpustím si ešte jednu poznámku - nebolo by od veci, dať si ešte pol deci, teda naučiť sa fotiť. Aspoň sa zamyslieť na pozíciou, keď už nič iné...
EDIT: Neodpustím si ešte jednu poznámku - nebolo by od veci, dať si ešte pol deci, teda naučiť sa fotiť. Aspoň sa zamyslieť na pozíciou, keď už nič iné...
To, preco ich nahralo v opacnom poradi, tak tomu vazne nerozumiem, nakolko ja ich mam v adresari z ktoreho to tahalo pekne poporadi, tak ako maju byt.
viem, ze tie fotky niesu spickove, ale robil som ich s pozicanym fotakom a umyslom nieco nafotit nielen pre seba, ale ako sa mi zda, tak nabuduce sa na to radsej ... a pridem sa len tak pozriet, ked uz nie pretekat.
Veľmi radi uvítame tvoje návrhy a rady pri fotení. Čiže, keď kritizujem, tak aj navrhnem konkrétnu vec, ktorá by mohla byť lepšia.
PS: Neber(te) to zle, som rypák.
To sú veci, ktoré sa stávajú aj mne. Ale predtým, než idem niečo napublikovať, si prejdem obrázky a tie ktoré sú o ničom, nepublikujem, resp. vymažem. Veď to je obrovská výhoda digitálnej fotografie - dá sa urobiť tisíc fotiek, ale pochválim sa len s piatimi - päťdesiatimi kvalitnými, mnohé sa vymažú hneď po nasnímaní, ďalšie pri prebierke na počítači.
propozície : http://www.skzniev.sk/mtb/propozicie.htm