ja, tmax, vevero, svejk + další, vyrážame o 8:00 od vojenskej smerom , Stupava, Pajštún, Košarisko, ale je dosť pravdepodobné, že si to prejdeme celé v "pohodovom tempe" prípadne aspoň časť.
Aj by som sa pridal, len neviem kde sa budeme nachádzať o 10:00 a aj tak predpokladám že budete vyrážať možno o 11hod. To by bol pre mňa problém, lebo musím byť doma do 14:00 (mám dalšie povinnosti ... necvikám, vlastná iniciativa)
no dnes som bol bizi, snad niekto najde tento odkaz, kedze vsetci skori vyrazaju este skor (v noci), tak ja budem na BK o 11.00 a prejdem celu trat, kto chce, nech sa prida...
super dudo, ja si pojdem skusit ten uphill a na tu nasu trasu sa uz necitim, uvidim, mozno cast, ale nie celu, predsalen mam aj inu robotu a v nedelu to pojdeme najpravdepodobnejsie znacit, takze to mi bude stacit
konecne mam cas:)) kto pojde tu trat zajtra v nedelu okolo 10-12? chcel by som si ju prejst, ale nepoznam ju. s kondickou som na tom tak, ze okolo 3 hodin by som to mohol dat.
tak sme sa vsetci stretli na BK, (Durymu gratulujem k vykonu v jazde do vrchu) a konecne som presiel celu trat, v pocte kusov 1 - bola zabava a srandy kopec, povrch je hnusne rychly a suchy, ked nezaprsi, tak sa z toho stane trapny maraton
Ja som bol dnes tiez prejst cast trasy ktoru som si pamätal najmenej, ale z domu som vyrazal az o 13h, nakolko som tiez vecer trochu doplnal tekutiny. Siel som tu cast od BK do ciela, cize zjazdy + najstrmsie stupaciky. Celkom sympaticky usek...
Zjazdy su od BK k druhej obcerstvovacke suche, dost rychle a miestami aj rozbite, takze dufam, ze na maratone ludia nepojdu nad svoje moznosti, aby ich nebolo treba zbierat. V kazdom pripade sa da povedat, ze su bezpecne, ked ich porovname s tym poslednym usekom zjazdu k cielu. Ked sa trasa odpoji z lesnej cesty/vrstevnice smerom do udolia k cielu, tak ten zjazd hned po odpojeni z vrstevnice je plny skrytych volnych kamenov resp. konarov a je to krasne maskovane listim (dva krat v priebehu minuty som mal co robit, aby som sa udrzal na biku). Takze tam treba ist urcite opatrnejsie ak sa to nevycisti. Inak dostal som sa az k tym niekolko stromom padnutym krizom cez singletrail a k tomu modremu krizu za nimi a tam som si nevedel spomenut (rok je dlha doba), kadial sa mam spustit do ciela a tak som sa do Jozefkovho udolia prestrikoval nejakymi inymi chodnickami.
A Dudo - ja na rozdiel od Teba dufam, ze bude sucho. Minuly rok som si dal blatovu verziu, teraz by som chcel radsej traposit.
zajtra, resp. uz dnes ideme tu trat znacit a cistit, takze dufam ze odstranime vacsinu nebezpecnych predmetov, aby sme z toho nemali haluze
dudo: dik, este stale to rozdychavam...
peterpk: my vyrazame okolo 10 z namestia takze ked pojdes okolo obeda, urcite uz cast trate bude oznacena
kto chce moze sa pridat, ale pojdeme pomaly, kedze budeme aj cistit, znacit a tak, kto chce trenovat, odporucam vyrazit neskor
takze oznam pre všetkých, ktorí majú veľa času cez týždeň. trať nášho maratónu je označená a aj "uprataná" takže si to môžte vyskúšať. prijímam konštruktívnu kritiku
značenie sa bude ešte dopĺňať v prípade potreby, samozrejme ale rátame s tým, že budeme mať opäť dostatočný počet ľudí rozmiestnených po trati.
už sa nám to blíži, poniektorí naozaj trénujú, tak sa nenechajte zahanbiť napr. od "pinkáčov" -> lebo tí trénujú
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V dazdi ma to moc nebavi....
A v nedelu je F1, takze nic....(otazka priorit
znacenie je tiez zavisle od pocasia, uvidme, ak sa to podari oznacit, dam vediet
predpoved na zajtra pre BA, polooblacno, 4-12 stupnov, dazd nebude (asi
Takze, navrhujem 10:00 na BK (start aj ciel "tury")
Pripoji sa niekto, kto pozna tu trat? Lebo ja ju nepoznam...
Aj by som sa pridal, len neviem kde sa budeme nachádzať o 10:00 a aj tak predpokladám že budete vyrážať možno o 11hod. To by bol pre mňa problém, lebo musím byť doma do 14:00 (mám dalšie povinnosti ... necvikám, vlastná iniciativa)
Snad to stihnem....
8:00 je dost skoro pre mna, jedine ze by som autom prisiel...
Uvidim, mozno sa pridam...
http://www.cyklistikaszc.sk/?id=10
no dnes som bol bizi, snad niekto najde tento odkaz, kedze vsetci skori vyrazaju este skor (v noci), tak ja budem na BK o 11.00 a prejdem celu trat, kto chce, nech sa prida...
PS: nemozes spat ?
http://www.cyklistikaszc.sk/?id=10
chlastal som, aby som sa na zajtra zavodnil... preto posuvam termin, ked Romanovci nevedia spat
no veru, minuly rok boli dokonca v ten isty den
dudo: ja som tiez zavlazoval
Zjazdy su od BK k druhej obcerstvovacke suche, dost rychle a miestami aj rozbite, takze dufam, ze na maratone ludia nepojdu nad svoje moznosti, aby ich nebolo treba zbierat. V kazdom pripade sa da povedat, ze su bezpecne, ked ich porovname s tym poslednym usekom zjazdu k cielu. Ked sa trasa odpoji z lesnej cesty/vrstevnice smerom do udolia k cielu, tak ten zjazd hned po odpojeni z vrstevnice je plny skrytych volnych kamenov resp. konarov a je to krasne maskovane listim (dva krat v priebehu minuty som mal co robit, aby som sa udrzal na biku). Takze tam treba ist urcite opatrnejsie ak sa to nevycisti. Inak dostal som sa az k tym niekolko stromom padnutym krizom cez singletrail a k tomu modremu krizu za nimi a tam som si nevedel spomenut (rok je dlha doba), kadial sa mam spustit do ciela a tak som sa do Jozefkovho udolia prestrikoval nejakymi inymi chodnickami.
A Dudo - ja na rozdiel od Teba dufam, ze bude sucho. Minuly rok som si dal blatovu verziu, teraz by som chcel radsej traposit.
dudo: dik, este stale to rozdychavam...
peterpk: my vyrazame okolo 10 z namestia takze ked pojdes okolo obeda, urcite uz cast trate bude oznacena
kto chce moze sa pridat, ale pojdeme pomaly, kedze budeme aj cistit, znacit a tak, kto chce trenovat, odporucam vyrazit neskor
značenie sa bude ešte dopĺňať v prípade potreby, samozrejme ale rátame s tým, že budeme mať opäť dostatočný počet ľudí rozmiestnených po trati.
už sa nám to blíži, poniektorí naozaj trénujú, tak sa nenechajte zahanbiť napr. od "pinkáčov" -> lebo tí trénujú