posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
posledný komentár: 10. 10. 2013 o 9:04
posledný komentár: 16. 7. 2012 o 19:52
posledný komentár: 15. 6. 2012 o 10:35
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
posledný komentár: 10. 10. 2013 o 9:04
posledný komentár: 16. 7. 2012 o 19:52
posledný komentár: 15. 6. 2012 o 10:35
Mám voľné miesto v aute, ak sa to niekomu hodí.
najprv majstrovstva strednej Europy v Slovenskom Raji, teraz dozivotne garantovane startovne... konflitky s datumom konkurencnych pretekov... milion sponzorov, ktori o tom sami nevedia...
hm, neviem, neviem
Trat je miestami zle znacena ale moze to byt sposobene ochranarmi ktori si chcu nieco dokazat. Takze trasa je miestami znacena uuuplne super ale niekedy hlavne na podstatnych odbockach nie je ani jedna znacka. Ja som celu trasu nepresiel ale iba takych 80% lebo som sa niekde stratil a skoncil som na hlavnej ceste
Mna osbne ten maraton trochu sklamal, prilis vela asfaltu, este ze to bolo predelene tymi kamenistymi usekmi,kde vsetci fukali
Takze v tom momente sa pre mna sutaz skoncila, nechcel som riskovat jazdu dalej bez vody. V cieli mi casomerac slubil, ze mi zarata aspon 42 km trat, na tlacenych vysledkoch som nebol, snad budu aspon na internete.
Brody boli super, celkom hlboke, som zvedavy co povedia na to potapanie naboje a stred
Mna osbne ten maraton trochu sklamal, prilis vela asfaltu, este ze to bolo predelene tymi kamenistymi usekmi,kde vsetci fukali
Takze v tom momente sa pre mna sutaz skoncila, nechcel som riskovat jazdu dalej bez vody. V cieli mi casomerac slubil, ze mi zarata aspon 42 km trat, na tlacenych vysledkoch som nebol, snad budu aspon na internete.
Brody boli super, celkom hlboke, som zvedavy co povedia na to potapanie naboje a stred
A preteky neboli az take hrozne dalo sa to vydrzat ale ked niekto nema natrenovane a ide do Tatier na 84km preteky ktore su uz narocne iba tym ze tu bolo dost vela vseliakych somarin na chodnikoch a blbe stupania a potom sa cuduje ze su obcerstvovacky zbalene ja som sice isiel iba 42km ale to robili ty isty ludia co organizuju preteky okolo Tatier ale cestne takze nejake tie skusenosti maju.
A preteky neboli az take hrozne dalo sa to vydrzat ale ked niekto nema natrenovane a ide do Tatier na 84km preteky ktore su uz narocne iba tym ze tu bolo dost vela vseliakych somarin na chodnikoch a blbe stupania a potom sa cuduje ze su obcerstvovacky zbalene ja som sice isiel iba 42km ale to robili ty isty ludia co organizuju preteky okolo Tatier ale cestne takze nejake tie skusenosti maju.
Mali teda napisat, ze ked prejde obcerstvovackou Barenyi a spol., tak ju zrusia, alebo dat nejaky limit prejazdu do druheho kola. Na kazdom maratone sa zucastnuju rychlejsi aj pomalsi, ked tam na dlhu trat chceli len chrtov a nie siroku verejnost, mohli dat vediet
Jakub023, ty to valis...
Jakub023, ty to valis...
ja ich osobne nepoznam a ani neviem kto je pod tym loginom... Ale ako jedine rozumne vysvetlenie ze isli "nasucho" bolo ze asi boli dost pomali tak im zbalili obcerstvovacku...
A ja tiez niesom pomaly urobil som to za 2h9min na 43km takze avg priblizne 21km/h
ale ja som na tohto cloveka uz svoj nazor napisal...
prečo nevypustia ostatným plavcom ....bazen ked doju prví traja