Pre tých, čo ovládajú nemčinu alebo angličtinu slabšie, niekoľko základných informácií:
Trať: Wien/Österreich - Bratislava/Slovensko
Dátum: 15. januára 2011
Stretnutie: 9:00 - hlavný vchod do Schonbrunnu
Štart: 09:30 hod.
Kto: Zúčastňujú sa dvojčlené tímy na bicykloch s pevným alebo jedným prevodom (singlespeed). Jazdci na bicykloch s prevodmi môžu štartovať len v tíme s pretekárom s pevným alebo jedným prevodom!
Kadiaľ: Trasa vedie z Viedne po Donauradwegu do Bratislavy, na trati je potrebné vyriešiť 4 úlohy.
posledný komentár: 25. 8. 2025 o 22:07
posledný komentár: 30. 7. 2025 o 9:22
posledný komentár: 23. 7. 2025 o 23:16
posledný komentár: 1. 4. 2025 o 14:46
keby sa chcel niekto pridať
Svokra vybrala na sobotu termín na stretnutie troch sestier (a samozrejme aj ďalšej rodiny - slávnostný obed), ktoré majú v januári narodeniny. A dve z toho dokonca nejaké okrúhle. Nedalo sa z toho vykrútiť.
Fotečky nebudú. A ešte aj Aladin sľubuje, že konečne nebude v sobotu nič zhora padať, ani mrznúť. Do Wolfstahlu by som sa snáď po preleňošenej zime domotkal... Schade!
kua, 4 000!!!
To som chcel dosiahnuť na Silvestra - nezadarilo sa... A ešte aj Katko trochu mazal...
Dudo nic pripravovat nebude, Dudo ako zastupca managera sprievodneho teamu ide priamo na start...
podla fora na webe vyzera byt hojna zahranicna ucast, rakusania, nemci, madari, cesi, slovaci... a mnohi planuju ucast na afterparty v BA az do rana...
Pekné pomenovanie nosiča Almdudlera
Najlepsi je asi "WTF is TSE" - ved coskoro zistia.
Aj ten tvoj "bratranec" vyzerá na chovateľa: Team "Jesus & co." - Piotr Kozlowski & Kajetan Kozicki
Ktovie, či naozaj nepôjde aj JoKo? - Team "Carbon Steel Butchers" - Kovac & IPG
A toto som si nemohol nevšimnúť - Team "rattara" - Eszti & Melinda
Ale vážne, čo sa qua stalo a koho silnička to je?
Nezdá sa, že by to bol bakelit.
A zajtra držím palce.
Ak by som náhodou ušiel skôr rodine, kde je dojazd? U Hlinu, či na tej Karpatskej?