Tým, čo sa už na predchádzajúcich ročníkoch zúčastnili, sú pravidlá jasné. Meria sa čas a prejdená vzdialenosť od štartu pri novej čajovni po miesto prvého kontaktu pretekára so zemou. Zúčastniť sa môže každý. Na registráciu stačí 50 Sk a preukaz poistenca.
Súťažiť sa bude v piatich kategóriách - deti i dospelí. Dĺžka trate je 550 metrov s prevýšením 110 metrov. Prví traja v každej skupine získajú vecné ceny, absolútneho víťaza čaká 5-tisícová odmena. Preteky pripravuje spoločnosť SWAM Košice a TJ Lokomotíva SWAM Prešov. Začiatok súťaže je na budúcu sobotu naplánovaný na 11. hodinu. Od 9. hodiny sa môžu cyklisti zaregistrovať.
posledný komentár: 6. 9. 2019 o 22:59
posledný komentár: 10. 7. 2016 o 14:14
posledný komentár: 9. 5. 2016 o 14:55
posledný komentár: 22. 9. 2011 o 20:07
posledný komentár: 13. 9. 2011 o 21:44
Tým, čo sa už na predchádzajúcich ročníkoch zúčastnili, sú pravidlá jasné. Meria sa čas a prejdená vzdialenosť od štartu pri novej čajovni po miesto prvého kontaktu pretekára so zemou. Zúčastniť sa môže každý. Na registráciu stačí 50 Sk a preukaz poistenca.
Súťažiť sa bude v piatich kategóriách - deti i dospelí. Dĺžka trate je 550 metrov s prevýšením 110 metrov. Prví traja v každej skupine získajú vecné ceny, absolútneho víťaza čaká 5-tisícová odmena. Preteky pripravuje spoločnosť SWAM Košice a TJ Lokomotíva SWAM Prešov. Začiatok súťaže je na budúcu sobotu naplánovaný na 11. hodinu. Od 9. hodiny sa môžu cyklisti zaregistrovať.
Kde sú propozície?
2 davhan ta to radny cavo musel byt... a bol tam jeden šracko tusim starsi ziaci a ten to vybehol az hore(pricom v jeho skupine dobehli max po 250)... neweril som vlastnym ociam isel sice krizom krazom ale vysel to je hlavne RESPECT.
Inak te biky ake sa tam pohybovali to bola pecka
hmm, zaujimave, ale pochybujem, ze by si to dneska z 350 m vyhral(aj ked si niesom isty ci by si urcite dal 350m cez ten kriticky usek 250-350m bez traverzu), ja som tiez junior a vybehol som uplne hore. Juniorov som vyhral a celkovo som mal 2. najlepsi cas za Lamim(cca 3:45), ktory pokoril rekord.Ja som mal cca 5min a to som sa este pocas vyslapu rozpraval s dievcatami co boli popri trati a kontrolovali vysku vyslapu a ci nie je dotyk zo zemou,3. celkovo najlepsi mal okolo 6min.
Inak te biky ake sa tam pohybovali to bola pecka
nebol som ten sracko ja? v cervenom drese a na nom cislo 5?
2 orsigo77:Gratulujem k vysledku.Hoc som to sledoval odzaciatku ku koncu zrejme som nepostrehol ze niekto v skupine junior vysel az hore a z toho co sa hlasilo cez repraky nebolo skoro nic rozumiet.Teraz mam aspon lepsi pocit a nemusim si tolko nadavat.
Rano ste ako prisli?
A nakonci kam ste sli?
...
Rano ste ako prisli?
A nakonci kam ste sli?
bol to on
rano sme dosli pekne po vlastnej osi :
Billes, orsigo a este jeden po ceste, ja po cervenej cez les a muffin asi tiez...
po vyhlaseni sme vybehli este na kojsovku...
billes siel domov oslavit a zapit uspech
z jahodnej na bankov a potom z bankova cez koniaren....tak sme vsetci vyzerali ako prasiatka.......
ale ta minula sobota bol extrem.cisty cas sme mali 4hod ale normalny skoro 7hod(kamos necel ist za dazda ta sme musely stat).Myslim iba cestu tam
diks, btw ( biely dres suncycle racing team, cierne nohavice pells a cerveny bike pells razzer race)
pred wapkou to ale vyzeralo inak( hnedy dres suncycle racing team, hnede nohavice pells a hnedy bike pells razzer race s doplnkami - trava)
A ete sa mi pacil ten celoodpruzeny specialized a koniec koncov vsetky biky tam boli uzasne az na par vynimiek medzi ktore sa radi aj moja kraksna ktora dikbohu ete sluzi a dufam ze posluzi kym nenasetrim na novy...
Na dovolenke by som ete zvazil minut 500sk za den bikovana. ale doma?
Inac newete kde by som nasel fotky z tej akcie?