posledný komentár: 22. 7. 2025 o 9:21
posledný komentár: 22. 9. 2024 o 21:45
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 26. 8. 2022 o 7:29
posledný komentár: 22. 7. 2025 o 9:21
posledný komentár: 22. 9. 2024 o 21:45
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 26. 8. 2022 o 7:29
ale inak tesim sa z kazdeho maratonu
Myslienka pekna, vyzera to aj cele profi ale ... 4x na tu istu trat...v sezone .?? nejak mi unika idea..preco by som to mal robit? kvoli tombole?
to si dam radsej ine lokality...
tá bola fajn (keď neprší
Tak, ako mi to bolo v predchádzajúcich sezónach jedno, či so mnou štartovala v pelotóne nejaká „licencovaná“ hviezda, tak mi je to aj teraz jedno. Pre mňa sú dôležitejšie iné parametre maratónskej akcie, o ktorých sa tu na fóre popísalo dosť.
A určite to nie je tombola.
Klobúk dole, ak sa podarilo u zelených mužíčkov s flintami na pleci vybaviť povolenia na prejazd.
Auto bude do vlastníctva, alebo na rok ,ako užívateľ, alebo ?
ináč lákavé . Škoda,že sa kriju termíny niektorých podujatí. škoda že to nieje v nedeľu. Kedisi sme bežne jazdili 2 preteky za víkend.
ved aj vasa seria je cela v sobotu, co tak zacat od seba
No co, male osobne "Trophy", na co sa ja chystam uz davno, vlani mi to takmer vyslo po Udici som chcel ist na druhy den rovno odtial na Duna maraton no choroba zariadila inac.
Na otazku, ci budu vsetky 4 preteky rovnake- trat bude ta ista ako po minule roky.
Co sa tyka auta- auto bude vo vlastnictve. A co sa tyka prekryvania ostatnych pretekov, jednoducho, keby sme aj vybrali ine terminy, vzdy sa s nejakym budu prekryvat. Snazili sme ich vybrat tak, aby sa nekryli slovenske terminy. Vsetko ostatne najdete na nasej web- stranke (www.cyklomaraton-pe.sk), ktora uz onedlho bude spustena.
P.S. To "4.seria" by ste mali vazne opravit. Tomu asi nikto nema sancu porozumiet. Je totiz rozdiel napisat "4.seria" a "seria styroch pretekov".