Všetko máme pripravené a postupne, ako sa jednotlivé procesy budú schvaľovať organizátormi, sponzormi, ochranármi, grafikmi, fotografmi ... skrátka všetkými, ktorí pre Vás pripravujú toto zaujímavé podujatie, tak postupne to budeme dávať na INET
Oficiálnu stránku maratónu nájdete na:
http://www.xcmaraton.sk
Takže tešte sa, na Cyklomaratóne Slovenský raj som začal s bikom, lebo ma zaujala atmosféra, ktorá tam bola. Vtedy som tam bol ako účastník, ktorý chcel vyhrať v tombole tretry
Teraz som ako organizátor ktorý ... ale to je už iný príbeh, ktorý teraz začína.
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 28. 6. 2024 o 11:33
posledný komentár: 24. 5. 2024 o 10:15
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 7. 10. 2011 o 13:49
Sám neviem čo mám na túto otázku odpovedať, minulý rok som navrhol pomoc pri organizovaní 4. ročníka Cyklomaratónu Slovenský raj - nakoľko pán Pitko začal organizovať MTB Tatry Tour.
Z pomoci sa vykľula takmer celá organizácia a za necelé dva týždne sme so starostom obce, jeho ľuďmi, mojou rodinou, horskou službou a hlavne s ochranármi zorganizovali podujatie, za ktoré som sa nehanbil, a ktoré zachovalo tradíciu horských maratónov v Slovenskom raji.
Tento rok som začal oveľa skôr, koordinujem veci so starostom obce Hrabušice, vybavujeme sponzorov, povolenia atď. a našou snahou nie sú majstrovstvá celého vesmíru, ale super akcia pre cyklistov a návštevníkov Slovenského raja.
Bez pomoci sponzorov by sa však takéto podujatie nedalo zorganizovať na patričnej úrovni, preto je pripravená celá reklamná stratégia, je pripravená vlastná www stránka horského cyklomaratónu, na ktorej budú v pravý čas sprístupnené všetky informácie a prekvapenia.
Jedno malé snáď už môžem prezradiť už teraz - pretekári registrovaní do 1.9.2008 získavajú ......, ......, ........., ........, ......., ....... , ......... a voľné vstupenky do roklín Slovenského raja.
Takže poprosím bavme sa o akcii pre ľudí
XCM slovak paradise - Cyklomaratón Slovenský raj 2008
bavme sa o tratiach, bavme sa o počasí, bavme sa o športe, bavme sa o bezpečnosti, o nepreceňovaní svojich schopností, nehazardovaní pri pretekoch, bavme sa o ochrane a o sprístupňovaní prírody, bavme sa o fotkách, bavme sa o veciach čo majú zmysel ...
P.S. Chyba mi link na maraton. Cez Google som narychlo nic o rocniku 2008 nenasiel.
Krasne a pravdivo napisane. Prec s asfaltom!.
Dudo...hmmm...trosku prestrelene
petos...vela stastia pri organizovani...nebude ten neskory datum na skodu?
Dúfam, že každú kritiku a každý dobrý nápad dokážem pretaviť na super akciu.
Link zverejním včas
Trasu upravujeme a určite bude každý spokojný, napr. ja lebo zjazd po asfalte je jediné miesto, kde sa dá oddýchnuť a zároveň jediné miesto, ktorým sa môže zísť dole na PODLESOK, nakoľko všade okolo je prísna rezervácia.
Určité súvislosti a moje postrehy z iných oblastí a z iných maratónov napíšem keď budem trochu voľný.
Takže tešte sa a vydržte
zajtra MÁLINEC
AHOJ
.... lebo zjazd po asfalte je jediné miesto, kde sa dá oddýchnuť a zároveň jediné miesto, ktorým sa môže zísť dole na PODLESOK.......
Peto dovolim si oponovat
http://www.xcmaraton.sk
http://www.xcmaraton.sk/panorama/
niekde tam môžete vychutnávať krásy Slovenského raja a nádherné pohľady na Vysoké Tatry
ovládanie jednoduché - klikaním, ťahaním myškou, kto ako vie
postupne budem pridávať aj samotné zábery z trate, tak snáď niekoho poteším
Absolútny súhlas...........
Termín je v pohode, konečne nemusíme rozmýšlať ktorú akciu vynechať, aby sme mohli ísť na inú.
Petos držíme ti palce a určite ťa prídeme podporiť na maratón našou kompletnou účasťou na Vašej akcii.
A ak môžem poprosiť - ČO NAJMENEJ ASFALTU.
Minuly rok som nebola, ale pred dvomi rokmi ano a bol to moj prvy maraton. A velmi sa mi pacil
Dávam na schválenie dve trasy - uvidíme, ktorá bude ochranou prírody schválená, a potom to celé spustíme
Myslím, že sa máte na čo tešiť
Dúfam, že v kalendári už máte rezerváciu
MTB pretek je aj o vyhrkani v terene
strácajú sa náväznosti na rebríky v Tiesnine, krátke singlíky a pod., takže berme to tak, že najkrajší maratón v Slovenskom raji sa dolaďuje postupne a ostáva nám veriť, že raz bude najkrajší na Slovensku
Je to veľká výzva, lebo podmienky na to máme, nemáme však voľné ruky.
Tento rok je sprístupnená Glacká cesta len so sprievodcom - kto však môže povedať , že ňou nikdy nepôjde trasa maratónu? Akcia ako maratón je raz za rok, ale záleží aj na bikeroch ako sa budú správať - viď. SLOMBA - super myšlienka - škoda,že sa neviem naklonovať, lebo určite by som sa v nej angažoval
Pred tromi rokmi som šiel 3x okruh hore na Kláštorisko a asfalt som si nevedel vynachváliť
Skoda, velka skoda.