Mohol by mi niekto vytlačiť jednoduchú 3D súčiastku? Prípadne napísať kontakt na niekoho kto to dokáže? Súčiastku nemám nakreslenú v potrebnom softvéri. Zaplatím.
Dopadlo to dobre, nosíme ich a robím aj pre ostatných. Na ten dizajn čo som posielal treba ale väčší filter, ale na thingiverse sú dostupné parametrické, tak pohoda. Prekvapilo ma, aké je TPU pevné a pritom pružné
Na prvý krát som mal dobrý výsledok, treba naozaj nízku rýchlosť, tak 30 mm/s. A "Extrusion multiplier" v Slic3r bolo treba nastaviť tak na 1.2.
Kúpil som presne toto, má to ideálnu pružnosť https://www.3djake.at/3djake/tpu-a95-weiss
ahojte,
chcem sa informatívne popýtať, vedel by niekto, resp. poznáte firmu, ktorá by vedela vytlačiť takýto kryt batérie 1:1? nemusí byť nutne z kovu, plast by bol možno aj lepší. 3D tlač je úplne mimo mňa, koľko by to asi tak mohlo celé stáť? 3D scan, možno nejaké grafické úpravy, samotná tlač + všetko potrebné k tomu?
vďaka
na kov zabudni, to by ta vyslo viac ako cely bike a z plastu sa to dat bude ale je to dost velky dielec, mozno zlepit z viac malych kuskov + idealne mat rovno uz model svoj so skenovanim nemam skusenost ale tiez to nebude lacne. 3D tlac je lacna ked si clovek nakresli(alebo stiahne model) a sam si to vytlaci, pripadne niekoho poznas, cez firmy sa nedoplatis, stovky euro.
nakreslit v 3d urobit to aby sa bolo napriklad z troch styroch casti aby sa to zasuvalo nejakymi "klikacimi zamkami". pripadne aj hrana ako na plavacke. ale tak ano keby som sa mal tomu venovat ja tak by som si vypytal tolko zeby si asi nebol ochotny to zaplatit. tlac samotna v podstate nic nestoji. skor ide o ten navrch a vychytat muchy.
ale skor by som vsadil nato ze uz to niekto niekde na svete robil a niekto to mozno bude mat. ci uz plateny alebo free model
ako keby to bolo mozno z dakeho petg s carbonom, tak by to malo tu tuhost mozno a odolnost ta teplotu malo
pripadne su aj pokrocilejsie materiali co sa daju tlacit, ale to mozno par ludi dokaze v domacich podmienkach tlacit, uz aj moja tlacka by bola na limite
ale financne by to bolo prestrelene moc moc
EDIT: ok tak kukam ze polycarbonat celkom zlacnel odkedy som ho naposledy kukal, ale aj tak testovanie atd to by posla cela rolka urcite co je 60€+
Hentake male veci vytlacis skoro z hocicoho aj bez boxu (samozrejme neratam zakernksti typu peek atd) ja by som to skusal z niečoho pruzneho najprv nejake petg alebo lepšie nylon
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kúpil som presne toto, má to ideálnu pružnosť https://www.3djake.at/3djake/tpu-a95-weiss
chcem sa informatívne popýtať, vedel by niekto, resp. poznáte firmu, ktorá by vedela vytlačiť takýto kryt batérie 1:1? nemusí byť nutne z kovu, plast by bol možno aj lepší. 3D tlač je úplne mimo mňa, koľko by to asi tak mohlo celé stáť? 3D scan, možno nejaké grafické úpravy, samotná tlač + všetko potrebné k tomu?
vďaka
ale skor by som vsadil nato ze uz to niekto niekde na svete robil a niekto to mozno bude mat. ci uz plateny alebo free model
zavolaj a spytaj sa
Skus si pozriet material Kydex, daju sa kupit platy a je to teplom tvarovatelne. Robia sa z toho puzdra na zbrane.
https://www.instagram.com/p/CBF6VfHDBNQ/
nejake velmi matne info
ale v skratke - nevyslo to ...
pripadne su aj pokrocilejsie materiali co sa daju tlacit, ale to mozno par ludi dokaze v domacich podmienkach tlacit, uz aj moja tlacka by bola na limite
ale financne by to bolo prestrelene moc moc
EDIT: ok tak kukam ze polycarbonat celkom zlacnel odkedy som ho naposledy kukal, ale aj tak testovanie atd to by posla cela rolka urcite co je 60€+
Ale tiez by som tomu moc neveril