Čaute všetci. Som tu nový, našiel som Vás len náhodou, keď som hľadal pre mňa a synka nejakú trasu na zajazdenie si. Svoj bicykel som kúpil asi pred dvomi rokmi v záložni. Je to starý "AUTHOR EQUIPE Classic Cross.
Môj problém je, že nemôžem nikde zohnať jeho prametre: Váha, kolesá, plášte, atď, atď.
Písal som priamo výrobcovi - no a ten mi odporučil kúpiť si nový ......
Za akúkoľvek radu vopred ďakujem ...
na cisla sa vykasli. ked tomu nieco bude - pripadne preventivne v zime - to daj do nejakeho cykla do servisu. ale moze sa stat ze pripadna vymena niecoho zoberie so sebou tolko veci ze sa to neoplati. kym tomu nic nieje uzivaj si jazdy a neries cisla. nahradne diely si myslim ze nebude vobec problem zohnat.
Veď hej. Zatiaľ to jazdí aj keď sa tomu moc nevenujem. Myslím bicyklu. Už by čo to potreboval a strojím sa na to už dávno. Do servisov nedávam ani auto, nie bicykel. To by muselo byť niečo, s čím neviem hnúť z miesta a to je len málo kedy.
No jasné.. niekto má lacnejší bajk tak ho hneď treba zadupať.. Odvážiť sa dá aj na klasickej váhe no lepšie sú závesné.. plášte zrejme 28", na boku by mala byť značka a presná velkosť, kolesá budú pravdepodobne nejaké noname no ložiská, kónusy, osky a všetko sa na to dá zohnať za pár drobných v každom shope.. a kazeta, reťaz podla počtu prevodov
Veľkosť rámu je 20. Keď som ho kúpil, boli tam rôzne kolesá z dvoch rôznych typov bicyklov. V predu bola galuska z favorita a v zadu nejaký extra hrubý drapák.
Jazdím poväššinou cesty, tak som kúpil ráfky aj plášte také, ako sú. Nech si hovorí kto chce čo chce, ja som s ním spokojný. Ale vážim si takýto normálny koment.
Ďakujem za podporu a radu
Tak som sa pustil do zveľaďovanis toho môjho "starčeka". Dnes komplet kľuky schimano, pedále a gripy a reťaz. Na pláne výmena bzdového mechanizmu za novší a kvalitnejší.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jazdím poväššinou cesty, tak som kúpil ráfky aj plášte také, ako sú. Nech si hovorí kto chce čo chce, ja som s ním spokojný. Ale vážim si takýto normálny koment.
Ďakujem za podporu a radu