Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Vcera som sa vybral iba na taky maly vyjazd na Kamzik, cez Kramare po cervenej a skoro som sa rozplakal v lese...vsade kopa bordelu, pneumatiky, igelitky, rozne kusy plastov, PET flase na kazdom kroku, a co ma dorazilo boli dve autobaterie pohodene rovno v potoku, ktory tecie v tom malom udolicku...nechapem odkial sa vsetok ten bordel nabral ale na jesen to tam urcite takto nevyzeralo...keby ste niekto vedeli o nejakej akcii pri ktorej sa zbiera odpad v Bratislavskom mestskom parku, tak dajte vediet...rad by som sa zapojil....
Zobraziť komentár 18.03.2004 - 19:20:07
00
Pocuj ja niesom sice z Blavy ale mas absolutnu pravdu. Chcem ti mozno len cosi poradit.Raz sme mali aj mi tento problem z bordelom. Myslim ze vtedy sme sli za starostom a ten nam dal 15 000sk aby sme to upratali. Objednali sme teda auto a vsetok bordel don nahadzali.
Zobraziť komentár 22.02.2005 - 10:33:38
00
no my ako degesi chodime na vylety s igelitkou a zbierame co po ceste stretneme. naco turisticke znacky ked su chodniky vyznacene farebnym svetom v hrsti...proste suhlas. ludia su hovada nielen v meste ale aj v lese...sak by mi paprce odpadli keby som v lese hodila daco na zem
Zobraziť komentár 14.07.2008 - 23:39:33
00
problém BA je pol milióna ľudí, ktorí si myslia, že keď sa vyj3bú MHDčkou alebo autom na Partizánsku alebo Kamzík, tak že už sú v tej prírode a že je to zdravé... a aby boli "in" a náhodou v tej prírode nezahynuli, nezabudnú na kilá civilizačného bordelu
Zobraziť komentár 15.07.2008 - 01:40:19
00
S tým odpadom to nie je len problém BA. Niektorí ľudia nie sú naučení z hory odniesť to, čo tam donesú. A nie len v prírode. V jednom podchode cez ktorý chodím je neporiadku ako na smetisku. A pritom pár desiatok metrov je kôš. (špaky, mhd lístky, všemožné obaly...)

Je to len o prístupe, uvedomení sa a rozmýšlaní :!:
Zobraziť komentár 15.07.2008 - 07:45:51
00
Ale najlepsie na tom je,ze ked rozpravaju o zahranici,tak sa rozplyvaju nad cistotou a poriadkom a ake tu mame my smetisko ..
Idu sa posr..t a tu robia bordel.. :!:
Zobraziť komentár 15.07.2008 - 07:59:21
00
uplne najlepsie je ak si kazdy kto ide do prirody svoj odpad aj prinesie domov, su sice napr v tatrach odpakove kose ale ked si predstavite ze ten odpad musi potom niekto zniest z vrcholu dolu na chrbte... jednoduchsie je ak si to svoje zoberieme spat,. snad sa to ludia naucia casom
Zobraziť komentár 15.07.2008 - 08:27:06
00
Ved sa pozrite na susedov..u nas chodbu umyvame len my,susedku sme nacapali,ako umyva chodbu len po nakladny vytah,ktory je blizsie k ich strane,ako keby malym nechodili...
Po robotnikoch to ani nespracu,na haku,ved niekto tupi,kto to za nich porobi sa najde.. :evil:

Ale doma to drhnu,umyvaju,aby sa nepovedalo a pred bytom moze byt aj hnoj :!:
To len na okraj,ked si pred bytom neupracu,co tam po prirode.. :roll:

Po nas potopa,tak to tu funguje a dlho bude... :?
Zobraziť komentár 15.07.2008 - 08:32:45
00
ale ziaden prispevok neriesil problem organizovanej sklizne :roll:
Zobraziť komentár 15.07.2008 - 10:14:19
00
nic v zlom D, ale tvoj áno? ja na takéto niečo nemám čas, a asi by sa mi ani nechcelo, priznávam farbu.
Zobraziť komentár 15.07.2008 - 10:27:27
00
ale ziaden prispevok neriesil problem organizovanej sklizne :roll:

Tak nech si kazdy zrusi prispevok k tejto teme a geroy si bude mysliet,ze sa na neho dlabe.. :?
Zobraziť komentár 15.07.2008 - 10:50:52
00
Tak nech si kazdy zrusi prispevok k tejto teme a geroy si bude mysliet,ze sa na neho dlabe.. :?

takto sice nema pocit ze na sa neho dlabe, ale kreativny vstup do problematiky je nulovy :roll:
.
ak ide o moj input= neviem o ziadnej organizovanej akcii podobneho typu. ak sa dohodneme ako napr sa dohadujeme na vyjazdy - pridem. mne to nie len ze nerobi problem, ale najdem si cas aj chut (napriek tomu ze na vela inych veci sa nenachadza cas :( )
Zobraziť komentár 15.07.2008 - 10:57:35
00
Zaslal: 18.03.2004 - 19:20:07

niekto sa pekne nudi vykopavat stare prispevky.
Zobraziť komentár 15.07.2008 - 11:01:33
00
[quote=""]
takto sice nema pocit ze na sa neho dlabe, ale kreativny vstup do problematiky je nulovy :roll:
.
O com sa hovori,to je v kurze.. :wink:
Ale dobre... :)
Zobraziť komentár 15.07.2008 - 11:35:31
00
Je to stara tema, ale myslienka je stale aktualna a bude to tak asi stale. A samozrejme opät aj na Salzke sa potvrdilo, ze ludia zahodia odpad kdekolvek, nie len vo "feed zone". Lenze na maratone akosi clovek nema podmienky na to, aby to po tych blbeckoch zbieral a su tam na to organizatori, ktori to maju dat do poriadku.

Navrh:
Nemusime robit ziadnu akciu, staci, ze ked pojdete najblizsie na vyjazd, tak ked zbadate nejaky bordel, tak ho zoberiete so sebou a vyhodite na najblizsom na to urcenom mieste. Cize pre istotu si pribalte do ladvinky/ruksaku jednu igelitku (ta nic nezaberie) a urobite nieco pozitivne pre prirodu a zaroven naplnite aj myslienku tejto temy. Ked pojdem teraz v sobotu hrebenovku z Bradla, tak tu igelitku beriem. :idea:
Zobraziť komentár 15.07.2008 - 12:02:36
00
keyboard_arrow_up