Kedze nejaky pri.ebany polovnik - typujem podnikatel, ktory si kupil polovny listok, drahu pusku a OFF ROAD (normalny, riadny lesnik by to nespravil) ohrozil moj zivot odkazujem im tam, ze ked niekedy niekoho prichytim pri tom, ako tam dava taketo "pasce" strcim mu jeho vlastnu pusku cez anal az do krku a stlacim spust!
ja ten zákon veľmi dobre poznám.To si buď naozaj istý.
Ba dokonca je tam napísané: "Šuba z komory poľovníkov dopĺňa, že viditeľne označeného psa poľovník nemôže usmrtiť, ani keď zver naháňa."
A zákon nepoznáš, inak by si nevypisoval to, čo vypisuješ.
ja ten zákon veľmi dobre poznám.To si buď naozaj istý.
Naozaj?
...a to "brutalne dobitie" bol jeden zlomeny nos, chudacik...
za chladnokrvnú, zákernú a bezdôvodnú streľbu aj ruku!
Foter mojich dvoch kamošiek bol nielen poľ***** ale aj alkáč, ktorého napokon na sekundu vyhodili z roboty (bohunická atómka), keď došiel so zvyškovým alkáčom. Až potom nabrala jeho žena gule sa s ním konečne rozviesť. Naháňal ju bežne aj s dcérami s ohnivou palicou po byte, nejakých tých pár po hube v rámci slopenského nádorného folklóru tiež zvyklo zasvišťať. Riešené, ako sa sluší a patrí na krajinu, ktorá sa uberá smer Poľsko. Čiže nijako.
K tomu byť zhovievavý?
A väčšinou si to dovolia preto, lebo "lebo rodina" sa to tutle a nikto z rodiny ich nevie "usmerniť". Preto také externé "usmernenie" môže pomôcť ešte aj členom rodiny "usmerneného".
nehraj tu na city. Ked sa niekto správa ako hovado, nesmie mať pocit beztrestnosti. A to hovorím aj o psíčkarovi, ktorého pes mi v sobotu vbehol pod kolesá a trtko zo seba len vypustil také povinné sorry a nejavil ani len v náznakoch svojho voľne pusteného čokla chytiť pred mojím prejazdom. Varoval som ho slovne. Zatiaľ.
Predbehli ma...
https://www.tvnoviny.sk/domace/1973772_brutalna-vrazda-na-myjave-suseda-napadol-tycou-a-potom-ho-tahal-autom-po-lese
Aby sme sa rozumeli ,flintoša sa nezastávam. Riešenie ,zlomím ti nos pažbou ,nieje riešenie.