Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Vymena tachometra je bezna, aj kamaratovi prestal ukazovat a dostal novy. Vsetko je ale poznacene v servisnej knizke, stav stareho a stav meneneho.
Tiez mam auto 14rocne a 110 tis. km som jediny majitel teda sa da kupit auto aj s menej km bez stacania. Rozdiel je ci auto malo jazdi a dlhsie toji (to skodi najviac), ci jazdi len po meste, ci len medzi mestami a prevazne dialnice alebo jazdi stale ale kratke trate co je moj pripad a treba pocitat s velkou spotrebou a kratkou zivotnostou baterie.
Najazdene km su vlastne nepodstatne dolezite je opotrebenie, napr moje auto moze byt opotrebene ako ine s 180 tis km.
Ja robim denne cca 5km do prace + daka dovolenka cca 2000km rocne,
Moje auto je viac namahane ako ked da niekto 50km denne
Zobraziť komentár 24.04.2016 - 12:03:57
00
Ja nechápem ako sa stále nájdu ľudia, ktorí vôbec idú tie autá do Áčka čo i len pozrieť...
Zobraziť komentár 26.04.2016 - 20:46:17
01
Tak teda dám ešte raz.
Mám auto z AAA už vyše tri roky a spokojnosť.
Kilometre nestočené, stav výborný, cena bola primeraná. Poznal som tam človeka, čo tam pracoval ako prijímací technik ;)
No možno budem tu na fóre jediný spokojný ale na to, že táto spoločnosť je na našom trhu už dosť dlho a nevyzerá to tak, že by sa chystala skončiť tak asi nebudem jediný čo tam auto kúpil. ;)
PS: Niesom zamestnanec AAA auto a anu tam už nikoho nepoznám.
Zobraziť komentár 26.04.2016 - 21:18:58
01
To je len taky "detail", ked poznas prijimacieho technika. To vobec, ale ze uplne vobec nemeni situaciu! :D
Zobraziť komentár 26.04.2016 - 21:35:03
012
Pre mňa ale zásadne.
Hneď mi povedal na ktoré auto sa nemám ani pozerať.
Zobraziť komentár 26.04.2016 - 22:01:38
00
Skôr ťa oklamali tak že o tom ani nevieš a ešte si aj spokojný :D Osobne neverím žeby sa u nich našlo jedno auto s ktorým by sa nešpekulovalo a ak hej tak len pre zamestnancov/ich rodinu. Ale samozrejme nech ti auto slúži čo najdlhšie.
Zobraziť komentár 26.04.2016 - 22:06:13
01
no ved ide o peniaze a kedze im nikto nic nespravi za odrbavanie tak mi povedzte jediny dovod preco by si mali umyselne znizovat zisky? takto ziadna firma nefunguje
Zobraziť komentár 26.04.2016 - 23:18:01
00
Tiez poznam dvoch ludi co maju auto z AAA a su max spokojny, moja manzelka a syn maju z Darexu a tiez max spokojnost. Nespokojny su len naivny ludia co veria v 2 rocnu zaruku na jazdene auto (to je problem uplatnit aj u funglovky, poznam ludi co sa pre zarucne riesenie zavad novej ochcavky museli sudit) a tiez ludia co sa v autach nevyznaju a nechcu si to priznat. Kupa dobrej jazdenky bola vzdy aj pred vstupom AAA na trh domenou ludi co sa v autach vedia vrtat.
Zobraziť komentár 27.04.2016 - 07:57:37
01
U nás vo firme máme tiež 3 autá s AAA ( Citroen Jumper 2010, nissan interstar a fialt doblo ) Na každom s nich najazdíme mesačne 7000-9000 km a jediná závažnejšia vec čo sa stala bolo že odišla prevodovka na citroene po cca. 200 000 km. Inak len bežné veci ktoré sa pravidelne menia. Napríklat doblo čo máme má už takmer 400 000 km a to je benzín a tiež zatial žiadne vážne poruchy neboli ( Nejazdíme ani moc šetrne ). Neviem teda no myslím si že všade sa dá nájsť aj dobré auto aj šrot. Dôležité je vyznať sa trošku do áut a vedieť si správne vybrať a verím tomu že aj v AAA sa dá nájsť slušné auto ale ako to tu tak čítam mnohý to šťastie nemajú a tiež keby som mal kupovať svoje súkromné auto tak do AAA asi nejdem.
Zobraziť komentár 27.04.2016 - 08:29:25
00
arrow_leftLubik napísal:
No možno budem tu na fóre jediný spokojný ale na to, že táto spoločnosť je na našom trhu už dosť dlho a nevyzerá to tak, že by sa chystala skončiť tak asi nebudem jediný čo tam auto kúpil. ;)

tak ono sa tam dajú kúpiť aj slušné autá, akurát tých oyebávok je tam viac.. kolega v ČR k nim dával tiež svoje staré Clio a auto bolo úplne OK, len sa ho chcel rýchlo zbaviť aby vedel vyplatiť nové.. robia trochu drahoty s výkupnou cenou ale to je všetko.. aj si ho potom našiel a bol pozrieť a bolo v pôvodnom stave, akurát za dvojnásobnú cenu akú vyplatili jemu :lol:

čiže taká malá úvaha: dobré kusy stoja výrazne viac ako podobné v bežnej inzercii a tie s porovnateľnou cenou museli niekde kúpiť výrazne lacnejšie.. a lacno sa bezproblémového auta vo výbornom stave nikto len tak nezbavuje..
Zobraziť komentár 27.04.2016 - 08:42:16
00
Tak toto je presne môj prípad.
Kúpil som takmer 4ročné auto s najazdenými 48 000km (podľa mňa tak akurát keď si vezmem, že tiež ročne najazdíme cca 12-15 000)
...a už sa nevyjadrujem lebo ...
Zobraziť komentár 27.04.2016 - 10:37:03
00
otec ked predaval auto, tak skusil aj AAA auto, *****, drzi ako plostice a hulvatske spravanie...v servise kde auto bolo servisovane mu ho ako protihodnotu vykupili za ovela vacsie peniaze...

aj SMER stale vyhrava volby a kolko ludi je spokojnych...
Zobraziť komentár 27.04.2016 - 10:42:35
02
kamarat v 2000om skoncil strednu a zacal pracovat v zaciatkoch AAA CZ, rozbehol par Acok aj na SVK= co myslite jeho verdikt? :rofl: :rofl: :rofl: 99% dobreho islo kamaratsaak cestou z Acok doprec rychlo
Zobraziť komentár 27.04.2016 - 16:53:15
00
https://www.hojko.com/post2156293.html?sid=f93204376c5f74b879b631ee892f6353#p2156293 :)
Zobraziť komentár 27.04.2016 - 18:54:50
00
asi niekoho sklamem... a už som TO TU možno popisoval ale, predal som auto asi pred 4 r.
(3.0 l benzín 4x4 SUV cca 200000 km)
cez AAA a nemal som osobne zlú skúsenosť, auto bolo na nete na predaj cez autovia ...
(mnou mierne nadhodnotene cca 3 % nad cenu čo som chcel ... aby som mohol spustiť prípadnému záujemcovi)
po istom čase volalo AAA dosť intenzívne (predpokladám, že mali istého kupca) a kúpilo v podstate bez problémov za cenu ktorú som chcel (jediné skonto bolo 50 € za nejakú obhliadku o ktorej nebola pred tým zmienka) obratom vyplatili ...
a mimochodom relatívne dlho ostalo na nete (asi záujemca odskočil :-) ) a cena bola navýšená o cca 7,5 % oproti cene za ktorú som predal
je a bola to moja jediná skúsenosť a kontakt s 3A
Zobraziť komentár 27.04.2016 - 21:10:53
00
keyboard_arrow_up