Otlacil som si velmi sedadlom na bicykli mocovu trubicu.Ta mi dost velmi opuchla caa na 2cm dlzke, pocitujem aj male palenie pri moceni.Niesom ziadny zaciatocnik ale kupil som si novy bike ktory ma iny tvar sedadla ako to predchadzajuce a bolest ktoru mi to sposobovalo som daval do suvisu zo zaciatkom sezony(kazdy zaciatok sezony to trochu boli).Rad by som sa opytal ako by som si vedel sam pomoct.Bicyklovanie som vynechal asi na 4 dni ,ale stale sa to nezlepsuje.
Tak pi týždeň urologický čaj,,ale nie šálku denne,ale naozaj aj liter...a keď to neprejde,choď k doktorovi,lebo pálenie vo vnútri nebude zo sedla..ja si myslím...
Tak pi týždeň urologický čaj,,ale nie šálku denne,ale naozaj aj liter...a keď to neprejde,choď k doktorovi,lebo pálenie vo vnútri nebude zo sedla..ja si myslím...
No tiez ma to napadlo a uz som si kupil aj lieky a caj, takze rano budem mudrejsi.No trapi ma skor ten opuch.Snad to pomoze aj tomu
Speedy, uz si dost velky na to, aby si sa dopracoval k dedukcii, ze k doktorovi sa boja chodit len deti a deti nemozu mat rodinu, lebo by porusovali zakon. Takze treba poopravit Tvoj vyrok na "ved rodinu si inak nezalozis ked dospejes".
A teraz vazne balmar - ked budes mat zlomenu ruku, tiez budes doma cajickovat a dufat, ze sa spravne zrastie?
Neviem, či to nemal byť skôr kožný...
Predpokladám, že pod opuchnutou "močovou trubicou" myslíš pimprláka. Lebo močová rúra začína v močovom mechúri, pokračuje cez prostratu do pimprláka a vidieť máš možnosť len jej vyústenie.
Každoprípadne to nemáš od sedla.
Najprv ma napadla kvapavka, ale to by bolo len pálenie, bez opuchu. Potom som si spomenul, že ako malý chlapec (5-6 rokov) som mal niečo ako opar. Bolo to bolestivé, avšak nebola opuchnutá močová rúra, ale len predkožka. Prešlo to po nejakom týždni a pomohli mastičky.
Ešte otázka - nosíš cyklogate? Ak nie, tak si si mohol pimprláka odrieť a následkom toho mohol vzniknúť zápal a opuch. Ak nosíš, tak by si vedel, že gate majú byť tesné práve preto, aby tak pimprláka a aj vajcia pekne drzali na správnom mieste, aby sa neplandali a aby si si ich náhodou nepricvikol medzi zadok a sedlo.
no inak aj mna obcas takuoto chyti ,ale len na konci mocovej rurky cize na konci pimprlaka , skor mi to pripomina prechladnutie a nasledne palenie trubky ,opuch to uz je ina kava , mne opuchol vtakopisk iba ked ma dzigol mravec don
OT: kamoš z BB bol raz so svojou už mangelkou šukať na Urpíne a ako sa tak z nej vytiahol a so slastným úsmevom sa zvalil na chrbát, na žaludi mu pristála osa ...
Takze vnasam do toho viac svetla.Prave som sa vratil od urologa.Diagnoza znela absces nad mocovou trubicou za korenom pimprlaka.Dvovodom bolo zodratie pokzky a nasledny zapal.V tom mieste sa mi vytvoril hnisavy vak ktory som ja povazoval za opuch.Doktor mi vravi ze taky uz davno nevidel .Nasledovali oblubene injekcie madzi nohy a potom skalpel.Ked mi stoho tlacil hnis tak mi vraví , ze mam stastie ze estenebol na obede lebo by sa asi zg....al.Potom mi to ukazal v zrkadle a tiez mi bolo tak podobne.Tvrdil mi ze to bude zo zleho oblecenia, neviem ale v ten tyzden som 3 drohy nohavic s vlozkou.
Kazdopadne dakujem vsetkym za to ze ste ma tak rychlo presvedčili o navšteve lekara, lebo ten abces mi mohol prezrat mocovu trubicu a moc by mi unikal niekde tam kde zenam
Hore som ti dal link na dovozcu,alebo čo to je.
Inak ten tvoj problém je podľa mňa len zlá hygiéna nič iné.
Tak toto mi ani nevrav lebo sa kupem 3 krat denne a ked s acitim len kusok spoteny tak som z toho chory a preto som mal ten tyzden kazdy den nohavice ine!!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prave to sa mi velmi nechce.
"Sedlo"
No tiez ma to napadlo a uz som si kupil aj lieky a caj, takze rano budem mudrejsi.No trapi ma skor ten opuch.Snad to pomoze aj tomu
A teraz vazne balmar - ked budes mat zlomenu ruku, tiez budes doma cajickovat a dufat, ze sa spravne zrastie?
Predpokladám, že pod opuchnutou "močovou trubicou" myslíš pimprláka. Lebo močová rúra začína v močovom mechúri, pokračuje cez prostratu do pimprláka a vidieť máš možnosť len jej vyústenie.
Každoprípadne to nemáš od sedla.
Najprv ma napadla kvapavka, ale to by bolo len pálenie, bez opuchu. Potom som si spomenul, že ako malý chlapec (5-6 rokov) som mal niečo ako opar. Bolo to bolestivé, avšak nebola opuchnutá močová rúra, ale len predkožka. Prešlo to po nejakom týždni a pomohli mastičky.
Ešte otázka - nosíš cyklogate? Ak nie, tak si si mohol pimprláka odrieť a následkom toho mohol vzniknúť zápal a opuch. Ak nosíš, tak by si vedel, že gate majú byť tesné práve preto, aby tak pimprláka a aj vajcia pekne drzali na správnom mieste, aby sa neplandali a aby si si ich náhodou nepricvikol medzi zadok a sedlo.
Kazdopadne dakujem vsetkym za to ze ste ma tak rychlo presvedčili o navšteve lekara, lebo ten abces mi mohol prezrat mocovu trubicu a moc by mi unikal niekde tam kde zenam
Dakujem!!!!
Volá sa to tuším Sixtus.
http://www.sixtus.sk/sixtufit.html
Volá sa to tuším Sixtus.
Pripajam link ja si ho urcite kupim
Sixtus
Tak toto mi ani nevrav lebo sa kupem 3 krat denne a ked s acitim len kusok spoteny tak som z toho chory a preto som mal ten tyzden kazdy den nohavice ine!!